تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 773 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    اگه میشه رو سری 8 و 9 فیلیپس هم بحث کنید و اونا رو با هم رده هاشون مقایسه کنید . یا اینکه اگه قبلا جایی روشون بحث شده راهنمایی بفرمائید که بتونم به اونجا مراجعه کنم .
    نمیدونم چرا علیرغم اینکه TV های فوق العاده ای هستن خیلی مهجور موندن و کسی سراغشون نمیره .
    شاید به علت نداشتن تبلیغات باشه ، شایدم علتش قیمت خیلی بالا و نامتعارفشون باشه ، نمیدونم .
    در هر صورت اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
    سپاس
    یکی هم جواب منو بده . ثواب داره ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه LCD32 میخواستم بگیرم. کاربردش عموماً تلویزیون ایران؛ عکس و فیلم هم میخوام بتونم باهاش میبینم ولی در حد عادی. نظرتون در مورد LG 32LH200 چیه؟ ورودی USB اش چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟ (عکس-فیلم-آهنگ) و اینکه میتونه هارد اکسترنال رو هم بخونه یا فقط با Flash Memory کار میکنه؟
    Last edited by mahdi_206; 28-06-2010 at 17:52. دليل: یه سوال دیگه هم پرسیده بودم که الان جوابش رو خودم فهمیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر دوستان کیفیت این ledبهتره یا
    samsung 40b7000
    این خانومه یاآقا
    راستی واسه شبکه های ایرانی1و2و3و4و5البته با دیش نه با این گیرنده جدیدا واسه ما شهرستانی ها یه 100سال دیگه راه اندازی میشه
    من هيچ وقت كيفيت سامسونگ رو به شخصه نميپسندم. با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ: در برابر محصولات ژاپني مثل پاناسونيك و سوني و شارپ و فيليپس حرفي برايگفتن نداره...
    مطمئنم كيفيت شارپ خيلي بهتره خواهد بود . چزاكه داره تكنولوژي RGBY رو ارائه ميكنه. در واقع رنگ براي توليد زرد يه الگوريتم خيلي پيچيده اي وجود داره و آخر هم اين رنگ درست و حسابي ساخته نميشه (در RGB). ولي وقتي اين رنگ به سيستم اضافه ميشه (RGBY)قاعدتا كيفيت خيلي ميره بالا

در مورد گيرنده ديجيتال: شما كدوم شهرستاني؟؟؟؟الان 80% شهرستان ها هم تحت پوشش هستن ولي 8 كانال
    يعني همون كانال هاي تلوزيون. ولي تهراني ها فعلا 14 كانال ميگيرن . البته شهرتان ها هم به زودي راه ميافته

لينك گيرنده ديجيتال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
    led زیر 40 اینچ چی توصیه میکنید؟
    فقط سامی نباشه
    کاربرد هم فیلم وتلویزیون ایران
    قیمت هم حدود 1تومن
    اگر عجله نداري ال اي دي جديد xvision هم داره مياد . من تو مجله مشخصاتش رو خوندم كه خوب بود
    نبايد قيمتش هم زياد باشه
    پنلش هم ساموسنگه

اگر ميخوايد زود بخريد با 1 تومن و سامسونگ هم نميخوايد ، بايد ال جي بخريد 32 اينج . ولي 40 بهتره . ال سي دي چرا نميخري؟؟؟

4. 2 کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من هيچ وقت كيفيت سامسونگ رو به شخصه نميپسندم. با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ: در برابر محصولات ژاپني مثل پاناسونيك و سوني و شارپ و فيليپس حرفي برايگفتن نداره...
    مطمئنم كيفيت شارپ خيلي بهتره خواهد بود . چزاكه داره تكنولوژي RGBY رو ارائه ميكنه. در واقع رنگ براي توليد زرد يه الگوريتم خيلي پيچيده اي وجود داره و آخر هم اين رنگ درست و حسابي ساخته نميشه (در RGB). ولي وقتي اين رنگ به سيستم اضافه ميشه (RGBY)قاعدتا كيفيت خيلي ميره بالا

در مورد گيرنده ديجيتال: شما كدوم شهرستاني؟؟؟؟الان 80% شهرستان ها هم تحت پوشش هستن ولي 8 كانال
    يعني همون كانال هاي تلوزيون. ولي تهراني ها فعلا 14 كانال ميگيرن . البته شهرتان ها هم به زودي راه ميافته

لينك گيرنده ديجيتال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر عجله نداري ال اي دي جديد xvision هم داره مياد . من تو مجله مشخصاتش رو خوندم كه خوب بود
    نبايد قيمتش هم زياد باشه
    پنلش هم ساموسنگه

اگر ميخوايد زود بخريد با 1 تومن و سامسونگ هم نميخوايد ، بايد ال جي بخريد 32 اينج . ولي 40 بهتره . ال سي دي چرا نميخري؟؟؟
    خوزستان(دزفول-بهبهان)پشتیبانی میکنه یا نه
    یعنی واقعا سامسونگ تو ال ای دی و ال سی دی موفق نبوده یعنی بعد از این همه سال باید از سامسونگ دل بکنم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یکی هم جواب منو بده . ثواب داره ها
    امير خان در مورد سري هاي 8 و 9 فيليپس جايي بحثش به ميون اومد يكم سرچ كن يادم نيست
    جز بهترين ها محسوب ميشن وصداي خيلي قابل قبولي هم دارند در عين حال تفكيك رنگ خوبي دارند
    متاسفانه بخاطر قيمت زياد و نا معقول مثل x450 سوني تقريبا با وجود اينكه عالي هستند زياد كاربران سمتش نميرن
    ولي واقعا بي نظير هستند در صدا وتصوير

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوزستان(دزفول-بهبهان)پشتیبانی میکنه یا نه
    یعنی واقعا سامسونگ تو ال ای دی و ال سی دی موفق نبوده یعنی بعد از این همه سال باید از سامسونگ دل بکنم
    زنگ بزنين به صدا و سيماي شهرتون
    فقط اونا ميدونن كه راه افتاده يا نه. ولي توي مازندران، شيراز، اصفهان مشهد و خيلي جاهاي ديگه ميگيره

من هم دارم آنتي سامسونگ ميشم كم كم . البته دروغ نميگم خودم TV رو سام خريدم . ولي مجبور شدم. اون موقع پول نداشتم و فكر ميكردم كيفيتش خوبه كه همه ميخرن. ولي دوستم پاناسونيك خريدم بعد من فهميدم چه حركت ضايعي كردممم

هم پول زيادي دادم هم كيفيت معمولي گيرم اومد. حداقل ميتونستم xvision بخرم كه قيمتش نصف بوود و همون كيفيت رو دشاته باشم

9. این کاربر از SandBanJo0nam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

زنگ بزنين به صدا و سيماي شهرتون
    فقط اونا ميدونن كه راه افتاده يا نه. ولي توي مازندران، شيراز، اصفهان مشهد و خيلي جاهاي ديگه ميگيره

من هم دارم آنتي سامسونگ ميشم كم كم . البته دروغ نميگم خودم TV رو سام خريدم . ولي مجبور شدم. اون موقع پول نداشتم و فكر ميكردم كيفيتش خوبه كه همه ميخرن. ولي دوستم پاناسونيك خريدم بعد من فهميدم چه حركت ضايعي كردممم

هم پول زيادي دادم هم كيفيت معمولي گيرم اومد. حداقل ميتونستم xvision بخرم كه قيمتش نصف بوود و همون كيفيت رو دشاته باشم
    دوست گلم ما كه در مشهد زندگي ميكنيدم هنوز چشممون به جمال ----t‌نيوفتاده شما مطمئن هستين از گفته هاتون؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

والا چي بگم با حرفايي كه دوستان ميزنند ديگه جايي نميمونه براي اين برند
    توي همه برندها ما مدلهاي خوب زيادي داريم از سوني سام پانا فيليپس شارپ بگيرين تا همين xvision و....
    يكم منصفانه قضاوت كنيم بهتره
    براي اين كار هم خودتون بريد ومقايسه كنيد نيازي به حرف من يا بقيه دوستان نيست در مورد هر برندي
    سام يكي از برند هايي كه تبليغ زياد ميكنه منتها چون تبايغ زياد ميكنه دليل بد بودنش نيست
    ممكنه نقص هاي زيادي داشته باشه مثل بقيه برندها ولي
    يكي از خصوصيات خوب سام داشتن امكانات وتصوير قابل قبول با توجه به بودجه وپولي كه هزينه ميكنيد هست
    ايد به نظر من هم مدلهاي خيلي خوبي وجود داشته باشند كه اصلا سام نيستند ولي اين به معني بد بودن ويا نقص اين برند نيست
    بارها گفتم رقابت خيلي نزديك ما تفاوت هاي فاحش نداريم كه بگيم قطعا اين رو بايد خريد وقطعا يكي ديگه رو نبايد خريد
    تنها نياز سليقه پول شما هست كه تعيين ميكنيد كدوم بهترينه

13. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من هيچ وقت كيفيت سامسونگ رو به شخصه نميپسندم. با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ: در برابر محصولات ژاپني مثل پاناسونيك و سوني و شارپ و فيليپس حرفي برايگفتن نداره..

معمولا اینجا دوستان با دلیل حرف میزنن.شما دلیلاتونو بگید شاید تا الان ما در اشتباه و خواب بودیم و نمیدونستیم سامسونگ آشغاله.
    لطف کنید دلیلاتونو بگید.همین که میگید کیفیت که نشد جواب.کیفیت چی؟؟؟واضح تر بگید.

15. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •