سلام.
بله. همچنان مشکل وجود دارد.
سلام.
بله. همچنان مشکل وجود دارد.
لایسنس بابیلون جایی نیست که کرکش نکنیم
Last edited by peymanmst; 15-04-2011 at 13:54.
من ورژن 9 رو از سایت دانلود کردم و ریختم رو فلش و بردم که تو یه کامپیوتر دیگه نصب کنم ولی نمیشه و همون اول کار ارور میده
راهی نداره که بشه تو یه کامپوتر دیگه نصب کرد؟
البته تو صفحه 9 اینجا یه راه حل دیدم و الان نصبه ولی اگه بخوام ببرم تو یه کامپیوتر دیگه نصب کنم چی؟
باید از اول دانلود کنم؟
با سلام
دوستان من هنگام نصب babylon 9 پیغام زیر ظاهر می شود
Setup failed-could not find Babylon.dat.
Please exit Babylon and then run this update file again
این چه اروریه؟ storage initialization failed
چطوری درستش کنم؟
دوستان من ورژن 9.0.2 r8 رو دانلود کردم و موقع نصب ارور داد. حالا که ورژن r2 رو می خوام نصب کنم هم ارور میده. مجبور شدم برم ورژن 8 رو نصب کنم.
چرا ؟
این ورژن جدید تا به اینترنت متصل نباشی گویا نصب نمی شه.
ورژن 9 که به کار من نیامد.
مشکلم با ورژن 8 هست وقتی گلاسری ها را می خواهم نصب کنم پیغام میدهد که لایسنس نداری و بعد نصب می شه اما ترجمه نمی کنه. وقتی روی کلمه ای کلیک می کنم این پیغام را برای هر گلاسری میدهد.
Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license.
باید چه کار کنم.
البته به دلیل اینترنت نیست چون اصلا به اینترنت وصل نشدم. و این پیغام را میدهد.
دوستانی که از بابیلون 8 و 9 استفاده می کنند. روش زیر جوابگو هست.
اگر Crack بالا برای بابیلون شما کار نمیکند یا نرم افزار شما از کار افتاده است از Crack زیر استفاده نمایید.
کرک کردن دستی نرم افزار بابیلون: (این روش در همه نسخه های بابیلون جواب می دهد.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
»» از طريق رجيستري: ابتدا در رجستری ویندوز به آدرس زیر روید:
HKEY_LOCAL_MACHIN/SOFTWARE/Babylon/Babylon Client
و در سمت راست گزینه info را یافته و حذف (delete) کنید (اگرinfo نبود اشکالی ندارد.)
»» حال به آدرس زیر بروید:
HKEY_CLASSES_ROOT/Prod.cap و prod.cap را حذف (delete) کنید.
»» بر روي آيکن Babylon راست کليک کنيد configuration را انتخاب کرده و تب Connection را انتخاب کنيد. تيک Update Automaticly و سپس Enable Update را برداريد. در قسمت internet connection type انتخاب نادرست انجام دهيد (مثلاً اگر از Dialup استفاده مي کنيد، LAN را انتخاب کنيد) پس از انجام مراحل بالا، Licence غير فعال نمي شود.
Last edited by water_lily_2012; 18-06-2011 at 14:57.
من به اینترنت وصلم اما همونطور که گفتم ارور میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)