بریم حسابانو بخونیم که معلوم نیست اشغالا میخوان چه جوری سوال بدن؟! خدا کنه روند سوالا مثل سالای قبل باشه نیان عوض کنن سخت بدن......................فقط دعا کنید که سخت ندن همین!
بریم حسابانو بخونیم که معلوم نیست اشغالا میخوان چه جوری سوال بدن؟! خدا کنه روند سوالا مثل سالای قبل باشه نیان عوض کنن سخت بدن......................فقط دعا کنید که سخت ندن همین!
من 2 نمرش رو اشتباه زدم !! : دیراستی متوجه شدید که امسال تو ادبیات 2.25 نمره تستی دادن ؟! سال های پیش 1.25 میدادنعجب کشف بزرگی
![]()
در مورد کشفت هم تبریم می گم اسمت توی گینس ثبت خواهد شد ! : دی
دقیقا چون امسال خیلی دارن سخت می دن و اصلا کاری به گذشته ندارن و گذشته رو خراب کردن و هم چنین اینده ی بیشتر ما رو !! : دیدیگه تجربه ی شخصیه من تو این 4 تا امتحان نشون داده که زیاد به نمونه سوالات سوالای پیش نگاه نندازماگر میخواید نمره بیارید روی سوالات سال های پیش زیادی حساب نکنید
افرین ! پمن که فقط پست مفید میدم!
خدا محافظای مارو نصیب گرگ بیابون نکنه!![]()
من نصفش رو امروز می خونم نصفش رو فردا و جمعه هم یه دوره می کنم !!بریم حسابانو بخونیم که معلوم نیست اشغالا میخوان چه جوری سوال بدن؟! خدا کنه روند سوالا مثل سالای قبل باشه نیان عوض کنن سخت بدن......................فقط دعا کنید که سخت ندن همین!
این همه واسه درسای دسگه دعا کردیم اثر داشت که این اثر کنه؟!
رفیق اونجا که تقلب نمیگیرن...تو حوزه تصحیح صفر میدن...حواست باشه...رفیق اونجایی که ما هستیم یه سالن 600 نفریه با سه تا مراقبکسی کاری نداره که مینویسی یا نه از اون سه تا مراقبم دو تاشون اوسکلن البته جز عزیزی که خیلی ادم خوبیه دمش گرم
منم از رو سالای پیش نمیخونم...فقط کتاب...جزوه های معلمارم گذاشتم کنار...دیگه تجربه ی شخصیه من تو این 4 تا امتحان نشون داده که زیاد به نمونه سوالات سوالای پیش نگاه نندازم اگر میخواید نمره بیارید روی سوالات سال های پیش زیادی حساب نکنید
راستی متوجه شدید که امسال تو ادبیات 2.25 نمره تستی دادن ؟! سال های پیش 1.25 میدادن عجب کشف بزرگی
خیــــــــــلیمن که فقط پست مفید میدم!
خدا محافظای مارو نصیب گرگ بیابون نکنه!
اینم حرفیه!ولی خوب غیر از دعا هم مگه از ما کار دیگه ای برمیاد؟.................امسال این طراحا معلوم نیست جو گیر شدن هی کرم میریزن حالا الان(گوش شیطون کر
) شنبه میری میبینی دوره تناوب که 20 ساله ندادن امسال میدن سختم میدن بارمشم 2!.......................یا میان یه سوالای مسخره دیگه میدن که تا حالا نیومده مثلا میگن این عبارت تابع هست یا نه؟ بارمش 3 و.......................
![]()
دیگه 100 در صد که نمی نویسن شبیه هم که چکیده ی برگه های بچه ها رو می نویسن به یه نتیجه می رسن !! : دیرفیق اونجا که تقلب نمیگیرن...تو حوزه تصحیح صفر میدن...حواست باشه...
نه میان می گن فرمول فیزیک رو ثابت کنید !!اینم حرفیه!ولی خوب غیر از دعا هم مگه از ما کار دیگه ای برمیاد؟.................امسال این طراحا معلوم نیست جو گیر شدن هی کرم میریزن حالا الان(گوش شیطون کر
) شنبه میری میبینی دوره تناوب که 20 ساله ندادن امسال میدن سختم میدن بارمشم 2!.......................یا میان یه سوالای مسخره دیگه میدن که تا حالا نیومده مثلا میگن این عبارت تابع هست یا نه؟ بارمش 3 و.......................
![]()
کار خوبی کردی ! من اگه 2 ماه بیش بودم تمام درسا رو می خوندم تا الان فقط کتاب رو بخونم !منم از رو سالای پیش نمیخونم...فقط کتاب...جزوه های معلمارم گذاشتم کنار...
حسابان میگن 150 دقیقه وقت دارن
نامردا نزاشتن مرده تو گزینه 2 حرفاش رو بزنه خیلی خوب داشت توضیح میداد درمورد حسابان
گلابی گفت فردا هم میارنش
یارو خودش گفت سوالا رو دیده میگم همین الان بریم دم جام جم استودیو شبکه سه یارو رو خفت کنیم سوالا رو بگیریم ازش
نه من 2 ماه پیشم نمیخوندم...کار خوبی کردی ! من اگه 2 ماه بیش بودم تمام درسا رو می خوندم تا الان فقط کتاب رو بخونم !
تو این یکی دو هفته ی آخر سال حسابان خوندم...
انگار همین دیروز(اول سال)بود که تصمیم گرفتم امسال خر بزنم![]()
این دو تا دختره هم کرکره خنده ان
من که میبینمشون کلی شاد میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)