اینجور مشکلات عموما از کرک هستند،کرک رو عوض کنید،درست میشه![]()
اینجور مشکلات عموما از کرک هستند،کرک رو عوض کنید،درست میشه![]()
البته هنوز فکر کنم دلیل خیلی خاصی براش نیومده(چون خیلی ها این مشکل رو داشتند) ولی بهترین راهی که میدونم اینه که درست از سیو بعد از اون مرحله بری(درست بعد ازاینکه سوار هلیکوپتر میشی میره مرحله بعد)سیوش رو هم اینجا برات گذاشتم شما فقط روی resume کلیک کن مطمئن باش چیزی ار بازی رو از دست ندادی:
شما فقط فولدر توش(BFBC2) رو بنداز توی my document و بعد دکمه yes(اجازه جایگزینی فولدر)روبزن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله up river رو چجري بايد رد كنيم ؟
من اونجايي هستم كه يك پل شكسته وجود داره
چي كار بايد بكنيم ؟!
ممنون
شهاب جون آروم بپر تو آب برو طرف چپ یه سری آدم رو بکش.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
دوستان خوب ما هم بازی رو تموم کردیم.چرا دروغ بگم بازی قشنگی بود.داستان جالبی هم داشت.تنوع مراحل هم که خیلی خوب بود.گرافیک بازی هم خیلی خوب بود.تخریب پذیری واقعا بالا بود که بعضی وقتا واقعا پناه گرفتن کار سختی بود.مرحله آخر هم جالب بود.دشمنا هم که ماشالا همه یه RPG دستشون بود تکون میخوردی میزدن تو سرت.
در کل می تونم بگم بازی قشنگی بود و وقتمون رو پر کرد.
سلام
من رو hard تمومش کردم
خداییش باحال بود ولی اصلا به mw2 نمی رسه
افت فریمش خیلی زیاد بود
سیستم من:
cpu intel 2180 2.0 gh
graphic 8600 gt 512 mb
ram 2gb
windows 7
خیلی افت فریم داشتم
هوش مصنوعیش افتضاح بود
همون بهتر که یارات نباشن
باید بری تو خونه ها تا یخ نکنی و نمیری . به صورت زیک زاک برو تو خونه ها چند ثانیه صبر کن.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
شما کارت گرافیکت ضعیفه . ولی فکر کنم این بازی یه مقدار باگ هم داشته باشه
چون من از خیلیا شنیدم که حرف شما رو میزنن .
هوش مصنوعی هم به cod mw2 نمیرسه و پایینه.
نمی دونم ولی تو بازی من واقعا هوش مصنوعی خوب بود.واقعا به دردم میخوردن.
خب . امروز کرک سالم را دان کردم و بازی رو شروع کردم . یه 30 دقیقه ای بازی کردم . به نظر من ، تو بیشتر قسمتا از CoD جلو تره . به جز گرافیک که خیلی من باهاش مشکل داشتم . فکر میکنم هوش مصنوعی هم قویتره . تخریب پذیری هم که فوق العادست !اصلآ نمیتونستم کاور بگیرم .
اما برتری دیگری که نسبت به CoD داره ، اینه که دیگه دوربین روی دست نیستی و دیگه هر چی کارگردان میخواد نمیبینی
چقدر وقت بود پست نداده بودم![]()
دوست عزيز
اوايل بازي هوش مصنوعي زياد خودشو مشخص نمي كنه
مراحل آخر كه رسيدي به قول سينا چند نفر با آر پي جي جم مي خوري ميزدن تو سرت اونجاست كه هوش مصنوعي خودشو نشون ميده و مبيني يارات 15 متر عقب نشستن دارن با هم درد دل مي كنن
خوب منم منظورم همون بود که تو میگی .. !!
ولی خواستم خلاصه بنویسم !!!
باید با یک کلت یارو رو رو هوا می کشتیم .....
دموهای بازی رو هم داشتم همه رو کامل .....
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
تنها نکته ای که حتما باید دقت کنی اینه که وقتی با اسنایپر به سربازای دشمن شلیک کنی که اون یارو تو بیسیم بهت اجازه بده و بگه : Fire when ready !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)