ببین دوست گلم برنامه روی ویندوز اورجینالشه و در دسترس نیست ورژنش هم اینه:
6.00.3301
CDS091029-03
ببین دوست گلم برنامه روی ویندوز اورجینالشه و در دسترس نیست ورژنش هم اینه:
6.00.3301
CDS091029-03
با سلام خدمت دوستان عزیز.
تا سقف 1.300.000 برای کارهای گرافیکی مثل فتو شاپ و بازی و مانیتور حد اکثر 15 چی پیشنهاد میکنید
خب خدا رو شکر.شما برای اطلاع از این مسئله برو به این ادرس من همه چیزو توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراهش CD ویندوز نیست شما قبل از استفاده از لپ تاپ به محض راه اندازی اولیه با نرم افزار AI Recovery (فابریک رو دستگاه هست) حتمآ یه بک اپ ازش بگیر.![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک بحث در مورد ایسوسه :
HP DV6 2155
CPU Core i5-540 3.06
Ram 4G DDR3
HDD 640
VGA Geforce GT 230m 1G Vram
Display 15.6" LED BL
Win 7
2.9kg
1.300.000
Last edited by Vaioman; 26-05-2010 at 14:56.
هر دوتاش نصبه! ولی از گرافیک اینتل استفاده میکنه!!!
در مواقع عادی و زمانی که نیازی به گرافیک بالا نیست از اینتل استفاده میکنه و در مواقعی که نیاز به گرافیک بالا باشه مثل گیم از کارت دیگه به طور اتوماتیک استفاده خواهد کرد.اگه خودش اتوماتیک سوییچ نمیکنه درایور کارت گرافیکت مشکل داره.درایورش رو Remove کن دوباره نصب کن درست میشه.![]()
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن
سلام دوستان
مثل اینکه قسمت نشد من Pro 64 JQ را بگیرم همون N 61 JQ را سفارش دادم
البته خودم هم دوست داشتم همین N 61 JQ را سفارش بدم چون با این کانفیگ جدید ( منظورم اضافه شدن بلو ری هست ) دیگه هیچ فرقی با مدل سفارشیش نداره .
قیمت هم پام افتاد 1.540 تومن ان شاالله تا شنبه الی یک شنبه به دستم میرسه نمیدونم با کدوم گارانتی اخه طرفی که ازش خریدم اشناست حتی اگه گارانتی هم نداشته باشه خودش هوامو داره
از دوست خوبم هم اقای وایومن تشکر میکنم که با تست بازی های سنگینی مثل Crysis , dmc4 , nfs shift , ... با بالاترین گرافیک دلگرمم کردن و از انتخاب خوبی که کردم برای خرید این مدل خوشحالم.
سلام بچه ها من کل این تاپیک رو مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که یا ASUS N61jq-jx014v بگیرم یا Asus Pro64JQ-Jx028V خوب حالا هرکدوم رو که گیرم اومد از راهنماییاتون خیلی ممنونم من تهران ساکنم می خوام قسطی بخرم البته قبلش قصد خرید 1558 دل داشتم با مطالعه این تاپیک تصمیم عوض شد من قسطی می خوام بخرم کجا برم؟جایی رو سراغ دارین؟آدرس بدین ممنون میشم در مورد باطری ایمن مدلها 6 سلولی درسته؟دوامش چطوری بیرون از منزل؟سنگین کار کنه چند ساعت دوام میاره در برابر دل میگم که 9 سلوله بعد مطمئن باشم که هر دومدل led فول هستن و فول hd? ممنون میشم کمکم کنین.یه آدرسی چیزی می خوام که برم اقدام کنم.حتما هم می خوام قسطی باشه .ممنون.بعد مسئله دیگه شما گفتین اگه برای گیم می خواین خیلی خوبه مگه برای هرکار کامپیوتری مناسب نیست قدرت و کیفیتش؟از لحاظ مانیتور خیالم راحت باشه با اون مشخصات که گفتم؟ممنون.منتظر جوابتونم.پشیمون نمیشم که اینو بگیرم و 1558 نگرم دیگه درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)