سلام
عکس مدار صفحه اول تاپیک هست ..... تغذیه رو چپه نزدم ...... داس برای چی ؟ داس بلد نیستم
سلام
عکس مدار صفحه اول تاپیک هست ..... تغذیه رو چپه نزدم ...... داس برای چی ؟ داس بلد نیستم
3تا 500 هست هرکدوم 30 یدونه 1 ترا 60
برای همشون یک فریمور باید بگیرم دیگه
Last edited by ehsan6811; 04-02-2010 at 16:59.
گفتم كه ميتوني از اون پكاش بگيري كه راحت باشي نبازي هم به سيدي نيست
ديگه!
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
داس كه به هر هال بايد يك چيزاي بلد باشي البته ولي نيازي نيست كه زيادم بلد باشي خودش خودكار همه كار و ميكنه
من براي اون گفتم كه بتوني همه رو اپ كني
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
راستي تقريبا ميشه گفت كه مفت
بخر استفاده كن مشكلي هم نداره البته بعد از اپ
نخواستي بفروش
منظورت همین بردا هست هنوز که خراب نشده میشه بیشتر توضیح بدی از کجا باید بگیرم با پست میفرستن
منظور ایشون فایل آپدیت تحت ویندوز هست که میتونی از سایت سیگیت با توجه به سریال هارد دانلود کنی
ممکنه برای چند هارد مشترک باشه، ممکنه هم نباشه
شما برای هر هارد با توجه به سریال و مدل هر هارد فایل آپدیت رو دانلود کن
اگه سختته سریال های هاردها و مدل هر کدوم رو بده من برات بزارم
آموزش به ورژن 4 ارتقا پیدا کرد از پست اول دانلود کنید
مرسییییییییییییییی هارد منم درست شد.
سلام بر همگی
بدون اطلاع از مباحث کارشناسی موجود در این سایت، متاسفانه هارد اینجانب نیز بطور ناگهانی از دست رفت و توسط برد شناسایی نشد.
با توجه به اینکه هارد اینجانب نیز از نوع STM3500320AS می باشد. چند تا سوال از دوستان دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم
1- گارانتی این قبیل هارد ها کدام شرکت است؟ البته بر روی هولوگرام هارد نوشته شده ویستا پخش رایانه ، ولی هر چه گشتم نتونستم آدرس یا تلفنی از این شرکت پیدا کنم
2- برای بازیابی اطلاعات هارد آیا باید به شرکت گارانتی مراجعه کنم و یا می توانم به شرکتهای متخصص در این زمینه مراجعه کنم؟
3- خارد مشکل دار تعویض می شه و یک هارد دیگر در اختیار قرار میگیره؟ لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید
با سپاس
منظور شما کدام مدار است؟
روش گفته شده کجاست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
مگه این نوع هارد ها گارانتی نداره که سازگار ارقام بخواد چند ماهی آنها درست کنه و بازم مشکل بروز کنه و این اتفاق چند بار بیافته تا زمان گارانتی به اتمام برسه؟
سلام
1-هم ویستا پخش رایانه گارانتی کرده هم سازگار ارقام
در لینک زیر میتوانید تمام مشخصات شرکت ویستا رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-اگه با همین روش که در پست اول این تاپیک میتوانید آنرا دانلود کنید، خودتان بتوانید هارد رو درست کنید احتیاجی به رکاوری و مراجعه به هیچ شرکتی ندارید.
3-متاسفانه این هارد های مشکل دار در مراجعه به گارانتی فقط تعویض میشوند و هیچ تعهدی در ضمینه ی بازگشت اطلاعات در کار نیست مگر اینکه هزینه های گزاف رکاوری را بپردازید.
در پست اول میتوانید آموزش را دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که در بالا گفتم شرکت گارانتی کننده فقط هارد رو براتون تعویض میکنه و در نتیجه همه ی اطلاعات هارد از بین میره مگر اینکه هزینه رکاوری بپردازید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)