دوستان حتما بازی رو کامل تموم کنین و سیو رو بعدش نگه دارید
اگه دیده باشید موثع لودینگ می گه سیو هاتون رو نگه دارید تا تو شماره ی سوم استفاده کنید تا حالا بعد از 12 ساعت بازی کردن فقط 1 بار اینو دیدم !
دوستان حتما بازی رو کامل تموم کنین و سیو رو بعدش نگه دارید
اگه دیده باشید موثع لودینگ می گه سیو هاتون رو نگه دارید تا تو شماره ی سوم استفاده کنید تا حالا بعد از 12 ساعت بازی کردن فقط 1 بار اینو دیدم !
اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.
Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB
Mass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
- دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
- درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!
دوستانی که بازی رو تموم نکردند، مطالب زیر رو جهت حفظ هیجان بازی نخونند ...
درود
خیلی حال کردم باهاش، با اینکه اوایلش خیلی حالم ازش بهم میخورد ... که اونم به خاطر وارد نبودن ببه بازی بود و راه که افتادم، خوشم اومد ازش ...
به نظرم تعداد زیاد سیاره ها برای اسکن کردن و به دست آوردن منابع 1 مقدار کسل کننده بود ... اما ماموریت ها ، یک از یک خفن تر
من jack و Tali رو از دست دادم، البته نوشته های دوستان رو نخوندم در اینجا و با تصمیمات خودم جلو رفتم ...
اون قسمت هایی که در ماموریت آخر، شپرد صحبت میکرد و مدیریت میکرد تیم رو، مو به تنم سیخ میشد، حس خیلی عجیبی بهم داد ...
در کل بازی خیلی خیلی خوبی بود ... یکی از بهترین بازیهایی که در عمرم کردم ...
ممنونم از تمامی دوستانی که در این تاپیک کمک کردن منو .
دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟
كاش هيچوقت تموم نشه
بستگی داره به سایر ماموریت ها ... انجام داده باشید یا نه ....
توی جرنال مشخصه دیگه .
حتما" همه ماموریت های اصلی و فرعی رو برید و آپگرید ها رو هم انجام بدین و بعد به مرحله آخر برید .
سلام به همه ی دوستان ، منم بالاخره بعد از 24 ساعت و 12 دقیقه ، و در درجه ی سختی veteran بازی رو تموم کردم .
در ضمن هیچ کدوم از افراد گروه هم کشته نشدن!! حالا من موندم که چه طور بعضی از دوستان ، چند تا از این کاراکتر های دوست داشتنی رو به مقام شهادت می رسونند!
بازی خیلی خوبی بود ، به خصوص داستان و اتمسفر بازی فوق العاده بودن!!
نکات مثبت بازی بسیار زیاده و دوستان هم بهش اشاره کردن ، پس من ازشون رد می شم !، می مونه نکات منفی :
--- اول که بازی شروع شد ، به دلیل تغییر سیستم level up یک کم از بازی بدم اومد ، دیگه انگار نه انگار که یک بازی rpg هستش و احساس کردم بازی تبدیل به یک شوتر سوم شخص شده!
----- من اصلأ و ابدأ دلیل حذف دکمه ی های jornal , content , ........ رو نمی دونم!!
----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)
شما می تونستید Par و Ren رو یا استفاده از Retain Powers فول کنید و اینجوری مکالمه ها هم باز می شدن. این جوری می شد دل یارهایی که باهاشون دعوا کرده بودیم رو هم دوباره به دست بیاریم.
يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
پيغام server not found ميده
يكي كمك كنه
سلام
چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
این که بازه...
Loyalty Mission - در جریان بازی و قبل از انجام ماموریت Omega 4 relay, وقتی به پیش Kelly Chambers میرین بهتون اطلاع میده که یکی از اعضا با شما صحبتی داره و میتونین براش ماموریت وفاداری انجام بدین. این ماموریتها با نام خود هم تیمیتون شروع میشه مثلا Jacob: The Gift of Greatness... اعضای تیمتون به ترتیب زیر شما رو صدا میکنن و ماموریت هاشون باز میشه:
Jacob
Miranda
Jack
Mordin
Grunt
Garrus
Samara
Tali
Thane
Legion
شرح ماموریت های فرعی به اسم Assignment و ماموریت های اصلی به اسم Missions از قسمت Journal قابل نمایش هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)