تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 190 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان حتما بازی رو کامل تموم کنین و سیو رو بعدش نگه دارید
    اگه دیده باشید موثع لودینگ می گه سیو هاتون رو نگه دارید تا تو شماره ی سوم استفاده کنید تا حالا بعد از 12 ساعت بازی کردن فقط 1 بار اینو دیدم !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.

Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Mass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:

- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
    - دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
    - درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!

3. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستانی که بازی رو تموم نکردند، مطالب زیر رو جهت حفظ هیجان بازی نخونند ...

درود
    خیلی حال کردم باهاش، با اینکه اوایلش خیلی حالم ازش بهم میخورد ... که اونم به خاطر وارد نبودن ببه بازی بود و راه که افتادم، خوشم اومد ازش ...

به نظرم تعداد زیاد سیاره ها برای اسکن کردن و به دست آوردن منابع 1 مقدار کسل کننده بود ... اما ماموریت ها ، یک از یک خفن تر

من jack و Tali رو از دست دادم، البته نوشته های دوستان رو نخوندم در اینجا و با تصمیمات خودم جلو رفتم ...

اون قسمت هایی که در ماموریت آخر، شپرد صحبت میکرد و مدیریت میکرد تیم رو، مو به تنم سیخ میشد، حس خیلی عجیبی بهم داد ...

در کل بازی خیلی خیلی خوبی بود ... یکی از بهترین بازیهایی که در عمرم کردم ...

ممنونم از تمامی دوستانی که در این تاپیک کمک کردن منو .

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟

كاش هيچوقت تموم نشه

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟

كاش هيچوقت تموم نشه
    بستگی داره به سایر ماموریت ها ... انجام داده باشید یا نه ....

توی جرنال مشخصه دیگه .

حتما" همه ماموریت های اصلی و فرعی رو برید و آپگرید ها رو هم انجام بدین و بعد به مرحله آخر برید .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، منم بالاخره بعد از 24 ساعت و 12 دقیقه ، و در درجه ی سختی veteran بازی رو تموم کردم .
    در ضمن هیچ کدوم از افراد گروه هم کشته نشدن!! حالا من موندم که چه طور بعضی از دوستان ، چند تا از این کاراکتر های دوست داشتنی رو به مقام شهادت می رسونند!
    بازی خیلی خوبی بود ، به خصوص داستان و اتمسفر بازی فوق العاده بودن!!
    نکات مثبت بازی بسیار زیاده و دوستان هم بهش اشاره کردن ، پس من ازشون رد می شم ! ، می مونه نکات منفی :
    --- اول که بازی شروع شد ، به دلیل تغییر سیستم level up یک کم از بازی بدم اومد ، دیگه انگار نه انگار که یک بازی rpg هستش و احساس کردم بازی تبدیل به یک شوتر سوم شخص شده!
    ----- من اصلأ و ابدأ دلیل حذف دکمه ی های jornal , content , ........ رو نمی دونم!!
    ----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)

8. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)
    شما می تونستید Par و Ren رو یا استفاده از Retain Powers فول کنید و اینجوری مکالمه ها هم باز می شدن. این جوری می شد دل یارهایی که باهاشون دعوا کرده بودیم رو هم دوباره به دست بیاریم.

10. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
    پيغام server not found ميده
    يكي كمك كنه

12. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
    پيغام server not found ميده
    يكي كمك كنه
    این که بازه...

سلام
    چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
    Loyalty Mission - در جریان بازی و قبل از انجام ماموریت Omega 4 relay, وقتی به پیش Kelly Chambers میرین بهتون اطلاع میده که یکی از اعضا با شما صحبتی داره و میتونین براش ماموریت وفاداری انجام بدین. این ماموریتها با نام خود هم تیمیتون شروع میشه مثلا Jacob: The Gift of Greatness... اعضای تیمتون به ترتیب زیر شما رو صدا میکنن و ماموریت هاشون باز میشه:

Jacob
    Miranda
    Jack
    Mordin
    Grunt
    Garrus
    Samara
    Tali
    Thane
    Legion

شرح ماموریت های فرعی به اسم Assignment و ماموریت های اصلی به اسم Missions از قسمت Journal قابل نمایش هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •