اشکمان را جاری ساختیعنی هیچ راهی نداره دوباهر مثل عکس اولش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکمان را جاری ساختیعنی هیچ راهی نداره دوباهر مثل عکس اولش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تفاوتی ندیدم جز همان که جناب مرد خسته گفت:خاک خوردن ماشین و در انتظار تعمیر بودن..
الن هنوز هستش؟میفرشه؟قیمت داده؟
من فکر کنم زیر یک تومن راحت بشه خریدش و تعمیرش زیاد مشکل نیست..قبلا مورد بدتر از این دیدم که تعمیر کامل شده..یک نیم شاسی جلو میخواد که میشه پیدا کرد...دماغه و..هم پیدا میشه کردوو
دوستان گلم با اجازه من یه مسله ای رو بهتون گوشزد کنم خیلی کوتاه بگم که Z28 بهترین و قویترین نمونه کامارو بود یعنی یک ماسل واقعی بود نه یه پونی کار
مثلا LT یه پونی به حساب میاد چون موتور های کم حجمتری داشتن ولی Z28 مثل مدلهای فرمولا و trans am پونتیاک فایربرد موتورها 400 و بالاتر رو داشته در مورد ss و RS دقیقا نمیشه گفت توی گروه ماسلها قرار داشتن یا نه چون هر دو مورتورهای قوی داشتن ولی نه به قدرت خیلی بالا ماشین سابق ددوست عزیزمون هم تا جایی که میبینم مدل 77 یا بالاتر هستش ولی یادم نمیاد تو این سالها پکیج Z28 روی کامارو ارایه میشده یا نه
البته رامین جان 79 و 78 و حتی 74 هم z28 دارند..
=============================
گذشته از این موضوع من در صحبت با آمریکایی سواران
من خیلی شنیدم در بین عموم، کامارو 70 تا 73 به ss معروفه ( حتی مدل base رو هم ss میگن )
74 تا 77 در صورت 8 سیلندر بودن در بین افراد عادی به LT معروف شدند..
و 78 و 79 رو به اسم z28 میشناسن...
اما انگار ماشین دوستمون z28 استاندارد بوده.. درسته؟ چون پشتش نوشته V8 ... و در مدل 78 و 79 فقط z28 هست که هشت سیلندره..
سلام
در مورد مدلهای مختلف کامارو بعد از سالها که از عمرشون گذشته نمی شه از روی قیافه نظر داد..باید از نزدیک معاینه شود تا ببینیم چه موتوری روش سواره یا سوار بوده..بهر حال زیاد برای ما توی اینجا فرق نمی کنه همین که یکی داشته باشیم و بگذارند که راه بریم کلاهمون رو میندازیم هوا!!
رینگهای فابریک کامارو من اینجوری بود..ولی چون دیگه خیلی خراب شده بودن با رینگهای فولادی مدل بیوک اسکای لارک عوض کردم که توی عکسها معلومه..
بله منم موافقم.. کار صافکاری گلگیر و کاپوت زیاد مشکل نیس.. اصل کاری همون نیم شاسی هست...
این تصادف ناجوری نیس.. به راحتی درست میشه.. ((( البته اگه ماشین دیگه بود باید مستقیم می رفت واسه سقف زدن و تبدیل به آهن ))))ولی به هر حال واقعا ناراحت کننده ست..
راستی علی جان ممکنه ضربه ی وارد شده به نیم شاسی، شاسی رو هم خراب کرده باشه؟ یا شاسی رو کج کرده باشه؟ شما اطلاع داری نیم شاسی و شاسی با جوش به هم وصل هستند یا با پیچ؟
دماغ این 78 ها هم یه کم سخت پیدا میشه ولی به هر حال کار نشد نداره..
===================================
راستی یه مکته خنده دار یا شاید هم ناراحت کننده :
واقعا پول چقدر بی اهمیت شده که دوستان دوچرخه سوار من همه دوچرخه های ساده و در عین حال 1 یا 1.5 میلیونی دارند... الیته مال من قدیمیه..
اینجاس که ناراحت میشه آدم وقتی میشنوه یه کامارو 78 به این تمیزی به قیمت 3 تومن فروخته شدهیا کامارو علی آقا به قیمت 1600 !!
Last edited by mard_khasteh; 06-12-2009 at 00:31.
سلام
شاسی که کج شده و کاملا توی عکس مشخصه اما اینکه صدمه چقدر بوده و قابل ترمیم هست یا نه دیگه باید از نزدیک معاینه کرد.مثلا اگر فقط سر شاسی در جاهایی که به سپر متصل شده صدمه دیده باشه میشه درستش کرد اما اگر از کمر خم شده باشه چند تا مشکل بوجود میاد یکی اینکه صاف کردنش هزینه زیادی داره و کار بسیار دقیقی است که از هر صافکاری بر نمیاد و اگر درست شاسی سر جای اولش بر نگرده ماشین همش یه دست میکشه و یا لاستیک سابی پیدا میکنه و از جلوبندی هم کاری ساخته نیست.اینجوری عوض کردن نیمه شاسی جلو با یه سالم دست دوم بصرفه تر است.مورد دیگه دسته طبقهای بالا است که روی خود شاسی جوش خورده و معمولا توی تصادفهای شدید کج میشه و صاف کردن و میزان کردنشون حسابی مهارت و دقت میخواد..میلیمتر به میلیمتر این اندازها باید از روی یک شاسی سالم و یا توی اینتر نت در بیاد و روی اون پیاده بشه..اما از همه بدتر گرمای حرارت جوشکاری و نازل است که آلیاژ فلز شاسی را به آهن معمولی تبدیل میکنه و از توانش توی تصادفات احتمالی بعدی کم میشه...حالا کدام صافکاره که از پس همه این کارها بر بیاد؟؟؟اگر پیدا بشه چقدر میگیره؟؟؟
منظورت از نیم شاسی با شاسی چه جوری به هم وصل شده را متوجه نشدم.
شاسی که با پیچهای بزرگی به زیر اتاق متصل شده و این دسته اتاقها قابل تعویضه.اما کف اتاق که خودش بوسیله جوشکاری قطعاتش به هم وصل شده و تجربه به من نشون داده که خیلی محکم و قوی ساخه شده.
بعضی قطعات به این نیم شاسی با پیچ وصل شده.مثل پل گیربکس که با 4 تا پیچ 10 دنده ریز فولادی به خود نیم شاسی وصل شده.
دماغه را میشه ترمیم کرد البته بازم به تعمیر کارش بستگی داره.یه داشبورد ساز ماهر خوب میتونه درش بیاره و البته اگر سالم و نو یا دست دوم باشه که از هزینه تعمیر ارزانتر در بیاد که بهتره..کلا کار نشد نداره اگر عشق بازسازی وجود داشته باشه هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست...
حالا بهتره ببینیم اول این کاماروی نازنین مظلوم کجاست و وضعیتش چه جوریه و کی میتونه بخردش تا بسازتش؟کاشکی یکی از خودمون باشه که توی این تاپیک هم براش برنامه بگذاریم..
از اطلاعاتتون ممنون علی جان.. اصلا شما باید یه تاپیک بزنی و درباره کامارو صحبت کنی..
در مورد این جمله ام : وصل شدن نیم شاسی جلو به شاسی :
منظورم این بود که نیم شاسی جلو چطوری به کف اتاق وصل شده؟ که شما فرمودی دسته اتاق و پیچ های بزرگ و ... در کار هستش.. ( من به جای کلمه کف اتاق اشتباها نوشتم شاسی.. چون فکر می کردم زیر اتاق هم یه شاسی دیگه هستش.. )
ممنون به هر حال..
راستی احتما داره نیم شاسی جلو در صورت خم شدن ، کف اتاق رو هم خم کنه؟؟
ممنون
جرو بحث نکنید بابا صاحبش اومد!![]()
اقایون سلام
اون تفاوتیو که گفتم کج شدن پولوس جلو بود ....
دیگه تا تهش رو بخونید که چقدر خرج داره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)