اول باید بازی ها رو نصب کنه.(یکم صبر ایوب میخواد)
عکس به صورت کامل نیمشه بره background گذاشت ولی اگه بخوای میتونی برنامه ی theme diy (اگه اشتباه گفتم بگین) رو نصب کنی تا بتونی تم بسازی و عکس زمینشو خودت انتخاب کنی.
اول باید بازی ها رو نصب کنه.(یکم صبر ایوب میخواد)
عکس به صورت کامل نیمشه بره background گذاشت ولی اگه بخوای میتونی برنامه ی theme diy (اگه اشتباه گفتم بگین) رو نصب کنی تا بتونی تم بسازی و عکس زمینشو خودت انتخاب کنی.
آقا زحمت نکش یه سرچ کردم پیداش کردم برات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آخرین ورژن از این برنامه :
با حجم 2.15 mb
کد:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط mslove![]()
ممنون از برنامه
وقتی میری تو گیم صفحه ی انگیج باز میشه بعد دکمه ی راستو میزنی واسه بازی های دیگه اما بقل همشون زده trial و رنگشون ماته مثل اینکه باید فعال بشه اما هر کاری میکنم جواب نمیده
کسی نیت بگه در حالت pc sait چطوری اتصال بدیم هر کاری میکنم ویندوز نمیشناسه حتی بعد نصب ovi
منم این مشکل رو داشتم وقتی تازه خریدم !اما فکر کنم اونا که کمرنگه باید خریداری بشه تا کد فعال کردنشو داشته باشی و گرنه اون بازی ها نصب شدن
سلام
ببین شما کلا بیخیاله ovi بشو
برو آخرین ورژن pc suite رو از سایت نوکیا بگیر خیل خودتو راحت کن.
مشکل من همینه دیگه همه ی بازی ها کمرنگن
حتی یه بازی هم نیست
واسه همه اینجوریه؟
دوست من شما باید از بازیهای کرک شده و مجانی استفاده کنی ...
برای اینکار باید کلاینت متناسب با گوشیتون رو دانلود و نصب کنید و بعد هم نصب تک تک بازیها و بعد هم اجرای بازیها بصورت فول و کرک شده ....
اونایی که کمرنگن باید نصب بشن. یعنی فایلشون وجود داره و تو فقط باید نصبشون کنی.اونایی هم که نوشته تریال تریالن دیگهولی اگه بری جعبه ی گوشیتو ببینی یه برگه توش هست که بازی های ngage روش عکسش هست.پشت اون برگه کد اعتبار بره شما هست(البته یه مدتی داره محدود
)اونو میای تو یه بازی که نصب کردی و وفتی باز میکنه enter cod رو میزنی بعد کد رو وارد میکنی یه کانکت میشه بعدشم راحت
.
اول بزار ملت از اعتبارشون که حقشون هست استفاده کنن بعدش برن تو خط کرکیه وقت میریم اون دنیا یه عدد میکنن تو چشمون میگن تو باید اینو میخریدی نخریدی حالا باید جورشو بدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)