دوستان این گوشی فایل هایpdf-word-Exleرو اجرا میکنه؟
دوستان این گوشی فایل هایpdf-word-Exleرو اجرا میکنه؟
اوه چه دعوایی شده بود اینجا...........از دستمون رفت.....: دی
به نظر من ساتیو ایراد خاصی نداره....فقط یه چیزایی نداره که اگه داشت بهتر میشد...
ولی الان یه مشکلی که این داره (مثل 97 ) ساپورت نکردن DivX ه خصوصا چون ال سی دیشون بزرگه واسه فیلم دیدن خوبن ولی چون ساپورت نمیکنن ضد حاله....چون تا الان هم کور پلیر واسه این ورژن نیومده...و این جای کارش میلنگه![]()
اینکه اگه DivX ساپورت میکرد خوب بود که شکی نیست ولی الان من فیلم ها رو با JetAudio کانورت میکنم به Mp4 و به خوبی تو 5800 میبینم. مشکل زیرنویس هم نیست ، چون موقع کانورت زیرنویس میچسبه به فیلم. با ساتیو هم راحت میشه این کار رو کرد . پس کار آدم لنگ نمیمونه![]()
دوست عزیز شما پست های قبل رو حتما نخوندی ! در جواب اون دوستان بود که حالشون بد شده بود از ساتیو و ... ! ساتیو همیشه از نظرم جز تاپ 10 و جز بهترین گوشی ها بوده و هست ... یادم نمیاد جایی گفته باشم از ساتیو بدم میاد یا از اینشکلک استفاده کنم در هر صورت بهتون حق میدم .. موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی نخریده یک ریویو توپ بزاره ؟
سلام
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم.
من منظورم ازاون حرفی که زدم مخاطبم یکی از دوستایه صمیمم بود.
در هر صورت عذر خواهی میکنم اگه مشکلی بوجود اومده.![]()
خواهش میشه ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
در کنار x1
تو موبایلستان یکی خریده 900 تومن!! من اگه علاقه م چندین برابر این بود و میلیونر هم بودم این گوشی رو الان با این قیمت نمیخریدم!
درسته طرفدار هستیم ولی دلیل نمیشه این همه پول زبون بسته رو بدیم برای گوشی!!
خب اونکه بعله........اگه حال کانورت کردن باشه که مشکلی نیست ولی 1.هم کیفیت Mp4 کمتره هم حجمش بیشتره...
دوما توی سیستم ما که به جای سی پی یو 4 تا افغانی کلنگ به در دیوال میکوبنواسه کانورت کردن یه فیلم 90 دقیقه ای باید یه ساعت بریم دختر بازی...
![]()
انشالله کور پلیر ریلیز میشه واسه سری 5 همه چیز درست میشه
مشکل اول رو زیاد قبول ندارم! تو کانورت میشه همه چی رو تنظیم کرد
مشکل دوم هم تعداد کمی دارن!
یه چیز دیگه هم تازه یادم اومد. برای سری 60 ویرایش 5 برنامه DivX Player هست! یادمه چند قسمت سریال لاست رو اینجوری دیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)