منم گفتم سمت چپ رودم اينطوره گفت عب نداره عاديهبزاق كه واقعا عب نداره ولي ممكنه يه ربطايي داشته باشه
ولي عمرا درمان بشيم مگه اينكه دستي از غيب بياد
منم گفتم سمت چپ رودم اينطوره گفت عب نداره عاديهبزاق كه واقعا عب نداره ولي ممكنه يه ربطايي داشته باشه
ولي عمرا درمان بشيم مگه اينكه دستي از غيب بياد
ای کاش سرطانی ایدزی چیزی داشتیم حداقل تکلیفمون معلوم بود - اینجوری آدم نه میتونه برنامه ریزی کنه نه ... همش باید منتظر باشه تا یه معجزه ای چیزی بشه
برنامه ريزيش هيچ. حداقل ادم سرطان داشته باشه با خودش يا به بقيه ميگه سرطان دارم كه زندگيم اينه. الان خودمونم واسمون مضحكه. به بقيه هم بگيم باز براشون مضحكه.
راستی من یه مشکل دیگه ای هم که هم زمان با ای بی اس شروع شد تقریبا این هست که خیلی کم پیش میاد خواب ببینم - ولی مثلا اگه یکبار از خواب بیدار بشم و دوباره بخوابم خواب میبینم اونم خواب درست حسابی نیست - انگار دارم فکر میکنم مثلا داستان پردازی میکنم و نقش بازی میکنم تو خواب - شما هم دارید این حالت رو ؟ خواب میبینید ؟
نه orp جان این مشکل و من ندارم ولی خوابم زیاد به هم ریخته کم شده زیاد شده.... اما کابوس زیاد میبینم.... به طور قطع تنظیم بودن خواب موثر روش. من دقت کردم بش...
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من خواب ميبينم ولي اينكه چطوره و اين نقش بازي كردنو دقت نكرده بودم
تازگي ها من شبا هم مشكلم دائم انگار توي ذهنم هست همش بيدار ميشم
بياين درمان بشيم
حداقل از نظر روحي ميشه يه مقدار بهتر بود يا وانمود كرد كه سالميم
من فکر میکنم خواب یکی از اصلیترین دلایل این بیماری هست - احتمالا ماها چون ارتباطاتمون رو کم کردیم در طول روز کمتر تحرک داریم کمتر خسته میشم واسه همین خوابخوب و عمیقی نمیریم و این اعصاب بدن ما رو بهم ریخته . من خودم تا قبل این بیماری انقدر جنب و جوش داشتم که اصلا به فکرم هم نمیومد که خوابم نبره شب ولی از وقتی این بیماری رو گرفتم دیگه نه ورزش درست حسابی میکنم نه کار خاصی که خستم کنه ...
Last edited by orp; 15-02-2014 at 01:04.
جالبه حداقل ما سه نفر هر کدوم به یک نحوی با خواب هم مشکل داریم ... این کندیدا مشکل خواب هم ایجاد میکنه(بی خوابی) من یکم امیدوارم به همین مربوط باشه...
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من اتفاقا خوب خوابم ميبره اما زياد بيدار ميشم يعني يه نگراني بابت اين مشكل توي ذهنم هست جديدا كه باعث ميشه از خواب بيدار شم و دوباره بخوابم يا مثلا درد باعث ميشه بيدار شم و ...
وگرنه من از نظر اينكه خوابم ببره مشكلي ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)