چرا ارزون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ارزون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب سايه بنده نرم افزار سفر جديد رو كه شما معرفي كردي بجاي trekbuddy ريختم ولي نرم افزار بعد از اجرا توي همون لوگو ميمونه و ديگه كار نميكنه و نميشه آدرس به اون داد.
راستي شما يه نگاه به سوالات قبلي بنده بنماييد ببينيد آيا روش نصبي كه بنده براي نصب trekbuddy پياده ميكنم صحيح است و اين خطا هاي عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه مال چيه ؟
سلام و خسته نباشید
تو صفحه 27 یه فرمول ارایه شده برای زیاد کردن صدای گوشی . ولی اون شماره ای که باید برای ورود به سیستم عامل گوشی زده بشه رو من هرجور که میزنم جواب نمیده
مشکل کجاست
بابت جواب به سوالای قبلی هم خیلی ممنون
من پیشنهاد میکنم از اون ترفند استفاده نکنید ... هیچکس توصیه نمیکنه به گوشی کد بدید ...
سلام دوستان و عزیزان
همگی خسته نباشید
آقا من راهنمایی میخوام و می دونم سوالاتم حتما تکراری هستن ولی یکی لطف کنه حوصله کنه یا بهم جواب بده یا لینک پستهای جواب رو بده
سخته 75 صفحه رو زیر و رو کنم
1-آخرین نسخه نرم افزاری گوشی رنوار(یا رنیور) چیه؟
2- برای فلش کردنش نرم افزاری هست؟آموزش چی؟
3- این نرم افزار jogging boddy که روش هست چیکار میکنه؟
4- برای gps میشه نقشه و navigation ریخت؟
5- کسی تا حالا تونسته از وایرلس گوشی استفاده کنه؟با گوشیهایی هم که وایرلس داشته باشن کانکت میشه؟به لپتاپ چی؟تنظیماتش چجوریاست؟
خب فعلا همین سوالات یادم میاد![]()
برای وارد شدن به فهرست پنهان ( Hidden Menu ) در گوشی های ال جی، شما باس یه کد وارد کنید. اما شرط وارد شدن به این فهرست اینه که زبان کل گوشیتون روی انگلیسی باشه. شما زبان رو روی انگلیسی قرار بده، سپس وارد فهرست پنهان بشو. پس از انجام کارها، دوباره زبان گوشیت رو برگردون به اون چیزی که بود.
در ضمن... تا به حال ندیدم کسی از دستکاری نرم افزاری اسپیکر ها خیری دیده باشه....![]()
سلام - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته !!!!!
1- کیفیت ال سی دی رنوار از 5800 کمتره؟ حساسیت و سرعت پاسخ گویی اون در مقابل 5800 چه طوره؟
2- صداس تو اسپیکر در چه حده 5800 هست؟ ایا اسپیکر جدا داره؟ 3- فیلم و عکسش که میدونم تکه تو بازار - 4- سرعتش تو گالری و محیط کاربری چه طوره نسبت به گوشی های هم رده خودش ؟ لطفا سریع جواب بدین
1-مطمئن باش کیفیت lcd رنوار از هر گوشی که تاحالا دیدی بهتره اینو بدون تعصب میگم (البته به جز گوشی های
خیلی جدید و LED ساسمسونگ) وگرنه از LED های نوکیا هم بهتره ... البته اگه بای همیشه با نور 100% کار
کنی کم پیش میاد شارژت به 2-3 روز بکشه !!
2-حساسیت و سرعت پاسخدهیشم مشکلی نداره .. من با 5800 مقایسه نکردم ولی من هیچ مشکلی با تاچ
گوشی ندارم فقط واسه عملکرد بهتر باید برید تو تنظیمات تاچ گوشی و اونو تنظیم کنید (من پیشنهاد میکنم
همیشه توی تست حدود 2 میلیمتر پایین تر از نقطه مورد نظر رو کلیلک کنید چون وقتی میخای با انگشت کار کنی
نقطه ثقل انگشت یکم پایینه
3-رنوار به هیچ وجه اسپثکر قوی ای نداره ادرواقع اسپیکر جدا نداره البته عجیبه که فیلما رو با صدای بلندی
پخش میکنه اما تو بقیه جاها صدای اسپیکرش تغریبا نا کار آمده البته 5800 هم اسپیکر خوبی نداره و نمیشه روش حساب
کرد و برتری به حسابش اورد
در مورد سرعت :
من با پیکسون مقایسش کردم ... سرعت پیکسون توی باز کردن گالری یخورده از رنوار بیشتره ولی در کل رنوار
محیط کاربری و گالریش روان تره مثلا تو رد کردن عکسا رنوار خیلی نرم عکسا رو رد میکنه اما پیکسون نه به
نرمی رنوار یکم گیر میکنه تو پیکسون ... یا تو اسکرول کردن صفحه که واقعا تو رنوار خوب طراحیش کردن و بسته
به سرعت کشیدن دست شما از پایین به بالا یا به عکس صفحه به همون نسبت سریع یا کند اسکرول میشه
دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟
منظورت از مقایسه حساسیت چیه ؟گفتم که من یکی که هیچ مشکلی با حساسیتش ندارم
مثلا شما بگو با چه گوشی کار کردی که باهاش مشکل داشتی تا من بگم ازون بهتره یا نه ...
تازه من پلاستیک روش رو هم برنداشتم که مصلما خیلی موثره ... آیکن ها همه بزرگ هستن و براحتی
میشه با انگشت کار کرد ... من که قلمش رو اصلا گم کردمدرواقع استفاده نمیکردم
تو sms هم هیچ مشکلی ندارم ... فقط گفتم باید تو تنظیماتش بری تنظیمش کنی وگرنه
مثلا این اتفاق پیش میاد :
شما میخای دکمه ی "ب" رو فشار بدی ولی پایینیش یعنی "ز" تایپ میشه چون درواقع شما همون "ز"
رو فشار دادی پس تو تنظیمات میری تنظیم میکنی مثلا وقتی یه جا رو فشار بدی دو میلیمتر بالاتر
عمل کنه ... اینجوری کاملا با انگشت مچ میشه
در مورد اسپیکر : شما اصلا رو اسپیکر گوشی حساب نکنبه جز زمان پخش کلیپ های صوتی تصویری
(مخصوصا 3gp) صداش کمهمن که واسم مهم نیست چون یکی از این گوشی چینا هم دارم (جم و جوره)
درواقع به نظرم صدای هندزفری خیلی مهم تر از اسپیکره که رنوار هیچ مشکلی تو این زمینه نداره
صداش تو حالت پخش موزیک تغریبا در حد w810 شایدم کمتر ... البته کلیپ های صوتی-تصویری رو
خیلی از w810 بهتر پخش میکنه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)