تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 314 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چه جوری میشه فهمید که صداش Digital Natural Sound Engine هست ؟
    صداش که DNSe هست! چون چیپش رو داره و یه سری امکانات اضافه توی اکولایزر داره و... من فقط منظورم اینه که صداش توی هندزفری چطوره به اون چیپ کاری ندارم. ممنون!

آهان یک چیز یادم رفت بگم: تو بازار اکثر فروشنده ها می گفتن ال جی کوکی تاچش خیلی حساسه و سریع می شکنه.
    این فروشنده سامسونگم تا گفتم من اول قصد خرید کوکیو داشتم گفت: بیشترین صفحه لمسی شکسته شده و آسیب دیده تو بازار ماله کوکیه. اینم گفت:گه باور نداری برو از تعمیر کارها بپرس .منم که اینو می دونستم به روی خودم نیوردم تا بکوبم تو سر ماله یارو
    راستی میخواستم اینو بپرسم: این شکسته شدن از چه لحاظ میگن؟ اگه زیاد با تاچش ور بری میشکنه؟!!!! اگه منظور هنگام افتادن از یه فاصله هست (مثلا از 1.5 متری از دست آدم بیوفته) خوب با این وضع هر فول تاچی باشه فاتحش خوندس!

راستی این Document Viewer رو یه چک بکن عزیز.

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

خیلی ممنون ولی منظورم بک گراند منو بود جایی که ایکونها هستند نه دسکتاپ گوشی؟ اونو میشه عوض کرد

پیروز باشید
    اوه ببخشید که منظورتونو متوجه نشدم.

آره عزیز اونم میشه عوض کرد.البته خود گوشی دارای 2 تا بک گراند پیش فرض به رنگ های سبز و قرمز هست.
    وقتی شما گوشیو می خری بک گراند منوت قرمزه اما می تونی تو setting و در قسمت display and light بری و رنگ بک گراندتو سبز کنی. البته اگه تم جدید رو گوشیت نصب کنی می تونی که رنگ بک گراندتو به صورت دیگه ای در بیاری. اما خود سامسونگ فقط 2 تا بک گراند برای منو گذاشته سبز و قرمز.
    اینم بگم که این بک گراند منو همون تم گوشیه. یعنی باید تم جدید تو گوشیت بریزی تا رنگشو به غیر از سبز یا قرمز دربیاری.
    منم هنوز وقت نکردم ببینم که میشه تم تو گوشی ریخت یا نه.اگه ریختم جوابشو می دم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقاي free_touch بابت توضيحاتتون ممنون. خوب شد كه اينارو گفتي.ميخواستم برم كوكي بخرم.
    يه تستي كن ببين برنامه بالاي 3 مگ روش نصب ميشه؟؟
    و اگه زحمتي نيست ببين ديكشنري و تم و بازي توش نصب ميشه؟؟ واسه من خيلي مهمه.
    خيلي ممنون ميشن اگه اين اطلاعات رو به من بدي.

خواهش می کنم عزیز.
    آره برنامه 6.5 مگی نصب کردم
    دیکشنری و بازی هم نصب میشه.
    اما تمو هنوز تست نکردم.هر وقت تست کردم نتیجه رو میگم.

با احترام

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی علاوه بر جواب های سوالات پست741 در مورد باتری هم بگو. تا الان چقدر کم شده، و کلا چقدر دوام داره (البته یه چند روزی طول میکشه تا کامل تست بشه!)

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز.
    آره برنامه 6.5 مگی نصب کردم
    دیکشنری و بازی هم نصب میشه.
    اما تمو هنوز تست نکردم.هر وقت تست کردم نتیجه رو میگم.

با احترام
    خيلي ممنون.اگه سريعتر لطف كني ممنون ميشم.آخه همين روزا ميخوام برم بخرم.
    اگه بتوني از محيط ديكشنري هم واسم عكس بذاري خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

صداش که DNSe هست! چون چیپش رو داره و یه سری امکانات اضافه توی اکولایزر داره و... من فقط منظورم اینه که صداش توی هندزفری چطوره به اون چیپ کاری ندارم. ممنون!

راستی میخواستم اینو بپرسم: این شکسته شدن از چه لحاظ میگن؟ اگه زیاد با تاچش ور بری میشکنه؟!!!! اگه منظور هنگام افتادن از یه فاصله هست (مثلا از 1.5 متری از دست آدم بیوفته) خوب با این وضع هر فول تاچی باشه فاتحش خوندس!

راستی این Document Viewer رو یه چک بکن عزیز.

صداش تو هندزفری خوب و واضح هست هرچند به پای گوشی قبلیم(n95) نمی رسه .(از لحاظ بلندی).
    اما وضوح صدا عالیه.

شکسته شدنشم اگه شما تو اینترنت بگردی متوجه میشی که خیلیا گفتن که کوکی صفحش زود میشکنه.
    بله هر گوشی تاچی اگه از ارتفاع بیفته فاتحه صفحش خوندس.اما کوکی به حدی تاچش ضعیفه که وقتی تو جیبت باشه و فشاری بهش وارد شده میشکنه.البته اینارو من شنیدم.

شما تو سایت آمازون برو و سرچ کن lg kp500 cookie یکی دو مورد گوشیو با قیمت می ده اما 80 درصد نتایج مربوط به خرید یک صفحه تاچ جدید به قیمت 70 دلار واسه کوکیه!!!!
    البته این نمی تونه دلیلی برای زود شکسته شدن تاچ کوکی باشه.
    دیروز که من خواستم کوکیو بگیرم این مورد همش تو ذهنم بود. اما جدی نگرفتم.تا اینکه 2 تا از فروشنده ها این موضوعو گفتن که کوکی تاچش بیشترین آسیبو بین گوشی های تاچ اسکرین داره!!!
    الیته اینم باید گفت که شکسته شدن تاچ گوشی اونم ال جی به این سادگی ها و علکی نیست.
    اما میگن احتیاط شرط عقله. وقتی از چند جا این موضوعو بشنوی ، به شک می افتی که نکنه یه موقع تاچش بشکنه!!!

اینم چندتا نقل قول از برخی سایت ها معتبر موبایل:
    Rubbish fone screen went black nd a crack init and i had it in my pocket bin to carphone warehouse with it 5 times and i went with the black screen 45pound to fix it lots of crap nd faults with it

DO NOT get this phone, it is too fragile with the slightest tap in ur pocket it shuts itself off mine broke within 2weeks while it was in my pocket, DO NOT buy this phone it ISNT worth the money.

البته اینا نظرات شخصیه. برای اینکه مطمئن شید بهترین راه مراجعه به تعمیرکارهای موبایله.

7. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی علاوه بر جواب های سوالات پست741 در مورد باتری هم بگو. تا الان چقدر کم شده، و کلا چقدر دوام داره (البته یه چند روزی طول میکشه تا کامل تست بشه!)
    باتریش از دیشب تا حالا 3 خط خالی کرده. تو review خوندم که باتری استار از کوکی با دوام تره.
    البته شاید به خاطر صدای بلند کوکی باشه.
    صدای کوکی از استار خیلی بهتره. (از اسپیکر)
    همون جور که فرمودید باید چند روزی تست کرد و دوام باتریو دید.

استار تو پکیجش که می خرید stylus نداره و باید جدا بخری. هرچند با دست خیلی عالی عمل می کنه و فروشنده گفت که احتایجی به stylus نداری اما اگه بخوای می تونی stylus پیکسون یا امنیا رو بخری.
    اما واقعا دوربینش عالیه با اینکه فلاش نداره تو شب عکس بندازی عکست با کیفیته.

9. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خيلي ممنون.اگه سريعتر لطف كني ممنون ميشم.آخه همين روزا ميخوام برم بخرم.
    اگه بتوني از محيط ديكشنري هم واسم عكس بذاري خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم.
    باشه حتما.
    اما من هرچی گشتم تم واسه استار گیر نیوردم.
    البته شاید به خاط اینه که گوشیه جدیدیه و چند هفته ای بیشتر نیست که به بازار جهانی اومده.

11. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوستان عزيز، اينجا تاپيك گوشي كوكيه، لطف كنيد ديگه در مورد گوشي اي غير از كوكي الجي كامنت نگذاريد.....

لطفاً ادامه ي بحث تونو ببريد توي تاپيك مربوطه خودش

13. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزيز، اينجا تاپيك گوشي كوكيه، لطف كنيد ديگه در مورد گوشي اي غير از كوكي الجي كامنت نگذاريد.....

لطفاً ادامه ي بحث تونو ببريد توي تاپيك مربوطه خودش
    اين دوستمون راست ميگه.
    از آقاي free_touch هم خواهش ميكنم ادامه جواب سوال هاي ما رو تو تاپيك مخصوص 5230 بگه.ما اونجا منتظريم.
    با تشكر.

15. 2 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •