تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 82 اولاول ... 2565717273747576777879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه های ناز
    یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک سه چهار سال پیش خریدم به خاطر سرو صدا و کند بالا اومدن هارد بردم تعمیر گفتن باکسش خرابه ولی میتونی اینترنال استفاده کنی همین کار رو کردم ولی وقتی به کامپتوتر وصل کردم هارد رو خالی نشون میده (هارد پر بود از فایل و اطلاعات) بعد به باکسش وصل کردم نشناخت .
    حالا سوال من اینه اطلاعات هارد کجاست و چی شده که اینجوری شده؟(یعنی نبود اطلاعات در هارد به باکس اون ربطی داره؟)
    سلام .

در مدلهاي وسترن ديجيتال اطلاعات توسط قسمت SATA to USB كد (رمزگذاري) ميشوند و سپس در هارد ديسك ذخيره ميشوند و براي خواندن اطلاعات هم بايد توسط همين قسمت مجدداً ديكد شوند . در نتيجه بدون اين قسمت SATA to USB اطلاعات توسط ويندوز قابل شناسايي نيست پس قبل از اينكه از باكس خارج و ماژول SATA to USB از هارد ديسك جدا كنيد بايد اطلاعات رو به جاي ديگري منتقل ميكرديد .

بعد به باکسش وصل کردم نشناخت .
    دوباره SATA to USB رو به هارد ديسك متصل كنيد و پس از اتصال به سيستم ، از Disk management ويندوز يه عكس بذاريد . ضمناً بعيد ميدونم كند شدن هارد ديسك و سرو صدا به خاطر باكس و قسمت SATA to USB باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود
    جایی خوندم که از برنامه خود نرم افزار برای کپی کردن استفاده کنید، حالا من این کار رو انجام میدم اما میخوام بدونم آیا اگر این کار رو انجام ندم چه مشکلی ایجاد میشه و یا چه قابلیتهایی رو از دست میدم؟

1.مثلا اگر تو my computer برم داخل فولدر مربوط به هاردم و توش فولدر جدیدی رو ایجاد کنم یا
    اگر فایلی یا عکسی و یا کلا آیتمی رو با زدن del روی کیبورد پاک کنم یا
    کپی پیست کردن فایل از داخل کامپیوترم به جای خاص مورد نظرم در هارد یا
    داخل خود فولدر هارد، یه فایلی رو با cut و paste کردن، جابجا کنیم، همه اینها مشکل داره؟

2.یا به نظرتون بهتره انتقال اولیه با برنامه نرم افزاری باشه، ولی میشه بعدش جای آیتم رو داخل خود هارد (با copy و paste) جابجا کرد؟

کلا میشه مثل فلش باهاش رفتار کرد(حالا ضربه نمیزنیم ولی بقیه تو کار با فایلها و فولدرها) و مگه مثل هارد داخل کامپیوتر نیست و مثل اون نمیشه کپی و پیست کرد؟

با تشکر قبلی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

جایی خوندم که از برنامه خود نرم افزار برای کپی کردن استفاده کنید، حالا من این کار رو انجام میدم اما میخوام بدونم آیا اگر این کار رو انجام ندم چه مشکلی ایجاد میشه و یا چه قابلیتهایی رو از دست میدم؟
    هیچ اجباری وجود نداره که از برنامه خاصی برای Copy/Paste استفاده کنید . میتونید از Copy/Paste خود ویندوز استفاده کنید یا از برنامه هایی مثل TeraCopy استفاده کنید و حتی میتونید از دستورات متنی که در CMD تایپ میشوند استفاده کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ولی بعضی از نرم افزارها امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میدهند مثلاً قابلیت Resume یا چک کردن CRC های مبداً و مقصد برای اطمینان از صحت انتقال اطلاعات و ...

1.مثلا اگر تو my computer برم داخل فولدر مربوط به هاردم و توش فولدر جدیدی رو ایجاد کنم یا
    اگر فایلی یا عکسی و یا کلا آیتمی رو با زدن del روی کیبورد پاک کنم یا
    کپی پیست کردن فایل از داخل کامپیوترم به جای خاص مورد نظرم در هارد یا
    داخل خود فولدر هارد، یه فایلی رو با cut و paste کردن، جابجا کنیم، همه اینها مشکل داره؟
    همه کارهایی که گفتید بدون هیچ مشکلی میتونید انجام بدید .

کلا میشه مثل فلش باهاش رفتار کرد(حالا ضربه نمیزنیم ولی بقیه تو کار با فایلها و فولدرها) و مگه مثل هارد داخل کامپیوتر نیست و مثل اون نمیشه کپی و پیست کرد؟
    بله ، میتونید مثل فلش مموری باهاش رفتار کنید (در مورد کپی پیست اطلاعات) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام .

هیچ اجباری وجود نداره که از برنامه خاصی برای Copy/Paste استفاده کنید . میتونید از Copy/Paste خود ویندوز استفاده کنید یا از برنامه هایی مثل TeraCopy استفاده کنید و حتی میتونید از دستورات متنی که در CMD تایپ میشوند استفاده کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ولی بعضی از نرم افزارها امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میدهند مثلاً قابلیت Resume یا چک کردن CRC های مبداً و مقصد برای اطمینان از صحت انتقال اطلاعات و ...

همه کارهایی که گفتید بدون هیچ مشکلی میتونید انجام بدید .

بله ، میتونید مثل فلش مموری باهاش رفتار کنید (در مورد کپی پیست اطلاعات) .
    با درود
    تشکر بابت پاسخ کاملا دقیقتون.
    یه سوال هم داشتم در مورد وصل و قطع کردن درایو اکسترنال از لپ تاپ؛ براساس صحبت همون دوستمون من اول کابل رو میزنم به کامپیوتر و بعد به هارد و موقع خروج هم اول کابل رو از هارد خارج میکنم وبعد از لپ تاپ، اولا این کاردرسته؟
    ثانیا safe remove کردن رو انجام میدم ولی خوب خاموش نمیشه، تو این صفحه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما راهنمایی کردید که بخش GLOBAL SETTING را انجام دهیم؛ از آن جایی که من زیاد حرفه ای نیستم، سوالم اینه که اگر این تغییر رو در رجیستری ویندوز بدم در موارد دیگر مشکلی که پیش نمیاد؟(مثلا در جدا کردن USB) و آیا میشه به حالات DEFAULT اون رو برگردوند؟ البته من از رجیستری، بک آپ گرفته ام.
    و نکته این که ویندوز من 32بیتی است ، آیا در روش نوشته شده در صفحه مایروسافت و بخش GLOBAL SETTING فرقی بین 32 بیتی و 64 بیتی هست؟
    و اگر روی سیستم دیگه (که این تنظیمات براش انجام نشده )و فقط safe remove میکنه، امکان مشکل هست یا نه؟
    واقعا لطف میکنید که پاسخ میدید(متاسفانه من لینک سپاس ندارم که لایک کنم!!)
    موفق باشید
    Last edited by mechanic1; 08-10-2015 at 00:53.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود
    تشکر بابت پاسخ کاملا دقیقتون.
    یه سوال هم داشتم در مورد وصل و قطع کردن درایو اکسترنال از لپ تاپ؛ براساس صحبت همون دوستمون من اول کابل رو میزنم به کامپیوتر و بعد به هارد و موقع خروج هم اول کابل رو از هارد خارج میکنم وبعد از لپ تاپ، اولا این کاردرسته؟
    ثانیا safe remove کردن رو انجام میدم ولی خوب خاموش نمیشه، تو این صفحه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما راهنمایی کردید که بخش GLOBAL SETTING را انجام دهیم؛ از آن جایی که من زیاد حرفه ای نیستم، سوالم اینه که اگر این تغییر رو در رجیستری ویندوز بدم در موارد دیگر مشکلی که پیش نمیاد؟(مثلا در جدا کردن USB) و آیا میشه به حالات DEFAULT اون رو برگردوند؟ البته من از رجیستری، بک آپ گرفته ام.
    و نکته این که ویندوز من 32بیتی است ، آیا در روش نوشته شده در صفحه مایروسافت و بخش GLOBAL SETTING فرقی بین 32 بیتی و 64 بیتی هست؟
    و اگر روی سیستم دیگه (که این تنظیمات براش انجام نشده )و فقط safe remove میکنه، امکان مشکل هست یا نه؟
    واقعا لطف میکنید که پاسخ میدید(متاسفانه من لینک سپاس ندارم که لایک کنم!!)
    موفق باشید
    مدلی که دارید دقیقاً چی هست ؟

برای مدلهای پرتابل ترجیحاً اول کابل رو بزنید به هارد اکسترنال و بعد هارد اکسترنال رو روی میز یا جای ثابتی قرار بدید و سپس کابل رو به لپتاپ متصل کنید . برای جدا کردنش هم اول از لپتاپ جدا کنید و سپس کابل رو از هارد اکسترنال جدا کنید .

با این ترتیب میتونید مطمئن بشید در زمانی که روشن هست یا در حال روشن شدن هست ، هارد دیسک تکان نمیخوره و جابجا نمیشه .

شما راهنمایی کردید که بخش GLOBAL SETTING را انجام دهیم؛ از آن جایی که من زیاد حرفه ای نیستم، سوالم اینه که اگر این تغییر رو در رجیستری ویندوز بدم در موارد دیگر مشکلی که پیش نمیاد؟(مثلا در جدا کردن USB) و آیا میشه به حالات DEFAULT اون رو برگردوند؟
    مشکلی پیش نمیاد و اگر هم خواستید میتونید تغییرات رو به حالت پیشفرض برگردونید .

فرقی نمیکنه . من خودم روی ویندوز 32 بیتی تست کردم و مشکلی نداشت .

مشکلی ایجاد نمیشه من خودم هم چندباری مجبور شدم همین کار رو انجام بدم ولی یه گزینه ای در SMART هارد دیسک هست به اسم Unsafe Shutdown Count که تعدادش بیشتر میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

مدلی که دارید دقیقاً چی هست ؟

برای مدلهای پرتابل ترجیحاً اول کابل رو بزنید به هارد اکسترنال و بعد هارد اکسترنال رو روی میز یا جای ثابتی قرار بدید و سپس کابل رو به لپتاپ متصل کنید . برای جدا کردنش هم اول از لپتاپ جدا کنید و سپس کابل رو از هارد اکسترنال جدا کنید .

با این ترتیب میتونید مطمئن بشید در زمانی که روشن هست یا در حال روشن شدن هست ، هارد دیسک تکان نمیخوره و جابجا نمیشه .

مشکلی پیش نمیاد و اگر هم خواستید میتونید تغییرات رو به حالت پیشفرض برگردونید .

فرقی نمیکنه . من خودم روی ویندوز 32 بیتی تست کردم و مشکلی نداشت .

مشکلی ایجاد نمیشه من خودم هم چندباری مجبور شدم همین کار رو انجام بدم ولی یه گزینه ای در SMART هارد دیسک هست به اسم Unsafe Shutdown Count که تعدادش بیشتر میشه .
    هارد من بله پرتابله؛ seagate back up plus slim 1Tera
    در ضمن یو اس بی لپ تابم 2 هست.
    پس این طوری که ترتیب اتصال و قطع کابل کاملا برعکس شد!! فقط به عنوان سوال آخر، در مورد اتصال این که اول به هارد وصل میکنیم و بعد به لپ تاپ، اون موقع نوسانات برقی یا چیزی تاثیر نمیکنه که؟؛ (چون من اول شارژر لپ تاپ رو هم به برق وصل میکنم و بعد به سیستم که نوساناتی چیزی یکباره وارد نشه)البته به نظر من هم نباید تاثیر بکنه چون برق به طور مستقیم از منبع وارد نمیشه و از طریق یک رابط یعنی لپ تاپ منتقل میشه .درسته؟ اما در مورد تکون نخوردن کاملا درست میگید این دقیقا برای من هم مشکل بود.
    موید باشید دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد من بله پرتابله؛ seagate back up plus slim 1Tera
    در ضمن یو اس بی لپ تابم 2 هست.
    پس این طوری که ترتیب اتصال و قطع کابل کاملا برعکس شد!! فقط به عنوان سوال آخر، در مورد اتصال این که اول به هارد وصل میکنیم و بعد به لپ تاپ، اون موقع نوسانات برقی یا چیزی تاثیر نمیکنه که؟؛ (چون من اول شارژر لپ تاپ رو هم به برق وصل میکنم و بعد به سیستم که نوساناتی چیزی یکباره وارد نشه)البته به نظر من هم نباید تاثیر بکنه چون برق به طور مستقیم از منبع وارد نمیشه و از طریق یک رابط یعنی لپ تاپ منتقل میشه .درسته؟ اما در مورد تکون نخوردن کاملا درست میگید این دقیقا برای من هم مشکل بود.
    موید باشید دوست عزیز
    فقط به عنوان سوال آخر، در مورد اتصال این که اول به هارد وصل میکنیم و بعد به لپ تاپ، اون موقع نوسانات برقی یا چیزی تاثیر نمیکنه که؟
    اگرهم نوسانات ولتاژی وجود داشته باشه ، در هر دو ترتیب وصل کردن کابل به هارد اکسترنال و لپتاپ ، این نوسان وجود خواهد داشت . یعنی اگر هم به ترتیب خودتان عمل کنید و هم به ترتیبی که من گفتم عمل کنید بازهم ممکنه نوسانات داشته باشید .

اون ترتیبی که من گفتم بیشتر به این دلیل هست ، زمانی که روشن هست و یا در حال روشن شدن هست ، هارد دیسک تکان نمیخوره و جابجا نمیشه و در نتیجه امن تر هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هارد وسترن مای پسپورت دارم ...و خب اون برنامه های wd quic view و wd smartware رو هم نصب کردم که با اینا اجکت میکنم هاردو.
    حالا یه هارد دیگه هم از همین مدل دارم میخرم...حالا وقتی به همین کامپیوتر وصلش میکنم ایا میشناستش این برنامه؟
    چون گویا این برنامه فقط با هارد اولی ست شده و با اون کار میکنه.اینجوری با هارد دومی چیکار کنم؟ میشه کاری کرد جفتشون با یه برنامه کار کنن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هارد وسترن مای پسپورت دارم ...و خب اون برنامه های wd quic view و wd smartware رو هم نصب کردم که با اینا اجکت میکنم هاردو.
    حالا یه هارد دیگه هم از همین مدل دارم میخرم...حالا وقتی به همین کامپیوتر وصلش میکنم ایا میشناستش این برنامه؟
    چون گویا این برنامه فقط با هارد اولی ست شده و با اون کار میکنه.اینجوری با هارد دومی چیکار کنم؟ میشه کاری کرد جفتشون با یه برنامه کار کنن؟
    سلام .
    اينطور كه خودم تست كرده بودم (مدلهاي my book) ميشناسه . ولي خودم جديدترين ورژن رو نصب ميكنم كه مدلهاي قبلي رو هم شناسايي ميكنه .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. یه هار یک ترا خریدم. آیا درست کردن چندین پارتیشن لازمه؟
    اشکالی نداره از یه پارتیشن 900 گیگی استفاده کنیم.

- - - Updated - - -

سلام. یه هار یک ترا خریدم. آیا درست کردن چندین پارتیشن لازمه؟
    اشکالی نداره از یه پارتیشن 900 گیگی استفاده کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •