ایناهاشش:
بچه ها این WildCard چیه؟ هزینه اضافی می خواد، موقع خرید هاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این فرومهای همجوار شنیدم، که اگر بخوای نا محدود ساب دامین بسازی از طریق برنامه نویسی، باید WildCard داشته باشی.
ایناهاشش:
بچه ها این WildCard چیه؟ هزینه اضافی می خواد، موقع خرید هاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این فرومهای همجوار شنیدم، که اگر بخوای نا محدود ساب دامین بسازی از طریق برنامه نویسی، باید WildCard داشته باشی.
سلام
درست شنیدییه هزینه اضافی بابت این پرداخت میکنی ... من خودم دقیق اطلاعاتی راجع به نحوه ی تهیه اون ندارم
ولی اگر از هاستینگ های معتبر بپرسی جواب میدن
یا اگر میخوای همین الان جواب بگیری برو live chat بلوهاست سوال کن بهت جواب میدن که چطور میشه تهیه کرد
تشکر//
آم و علیکم آقا جون!!!
همه تون جمع شید و هرچی HTML و JS می دونید، بریزید وسط:
من یه IFrame دارم که تو srcش آدرس یه صفحه ای ام رو دادم که توش با جاوا اسکریپت، یه alert میده.
حالا من چه کنم که این alert نیاد؟
نکته: باید کاملاً client side باشه.
به نظرتون با چه eventی می تونم قبل از process شدن JavaScript ، چیزی رو توش عوض کنم؟
یا اصلاً چه روش دیگری دارید؟
THANKS A LOT
دستت درد نکنه امین جون
تا جایی که فهمیدم این wildcard مربوط به تنظیمات DNS هست که باعث میشه که سرور هیچ ساب دومینی رو بی محل نزاره و همه رو راه بده تو! توی پلنای هاستینگ معمولی فکر نکنم همچین دسترسی وجود داشته باشه.
به جز اون باید یه دومین الیاس هم به تنظیمات آپاچی اضافه بشه که آپاچی هم ساب دومینا رو بشناسه
بعدش باید با مد ریرایت ساب دومینای وارد شده رو بندازم روی اسکرپتی که میخواد اونا بهشون جواب ده
همینه دیگه نه؟
آخه دارم یه پرتال مینویسم برای یکی از همین نماینگان فروش هاست فکر کنم دسترسی لازم رو برای تنظیماتش داشته باشه همچین بگی نگی یه کم عجله ای هم هس![]()
بچه ها تا به حال دیدید که تو کد php از جاوااسکریپت استفاده کنن
یعنی کد مخلوطی ار جاوااسکریپت و php باشه؟
من که خودم میگم نمیشه چون این سمت سرور اون سمت کاربر ولی یه شکی دارم.
یکی از دوستام میگفت یه کد دیده که اینجوری بوده یعنی کد جاوااسکریپت توش بوده و یه حلقه For براش زده بودن.![]()
سلام
! خوب شاید تو "" . echo و ... بوده باشه !
تو خودت امتحان کردی؟!سلام
! خوب شاید تو "" . echo و ... بوده باشه !
اینی که میگی آره میشه ولی کد html.
شایدم بشه چون از برنامه نویسی هیچی بعید نیست^_^
خوب شاید دوستت تو شلوغی خطای دید زد به سرش !! !:>!تو خودت امتحان کردی؟!
اینی که میگی آره میشه ولی کد html.
شایدم بشه چون از برنامه نویسی هیچی بعید نیست^_^
اینجوری که بوش میاد (اه اه چه بوی گندی میده!) ، هیشکی از سوال من سر در نیاورد!!!
حداقل بگید که نمی دونید.![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی میخوام برنامه نویسی تحت وب رو شروع کنم.
تا حدودی با برنامه نویسی تحت محیط VB.Net آشنایی دارم واسه همین فکر میکنم که اگه با asp.net شروع کنم بهتر باشه.
.
.
خوب حالا اگه ممکنه اساتید عزیز بفرمایید از کجا باید شروع کنم .؟
چی باید بخونم .؟ لطفا مرجع معرفی کنید.
.
.
پیشا پیش تشکر می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)