کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هرجا که می خواهید اینترنت بگیرید من از سپنتا راضیم "به به چه چه" هم به همین خاطره
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هرجا که می خواهید اینترنت بگیرید من از سپنتا راضیم "به به چه چه" هم به همین خاطره
Last edited by ARAS71; 28-07-2012 at 03:13.
من هم راضیم الان و عذر میخوام از صحبتهای پیشینم شرمنده
Last edited by italodance; 28-07-2012 at 09:20.
من هنوز این مشکل کوفتی رو دارم....از یه لینک دانلود سرعتم بیشتر از 35 40 نمیره...ای ر..د...م تو این شانس...دو روز صبر میکنم اگه درست نشد میرم یه خراب شده دیگه....
یک هفته خوب بود
الان 2 روز هست خراب شده اصلا نمیتونم استفاده کنم و کامپیوتر 2 روز خاموش هست
حتی سرعت را رو 1 مگ بستند باز مشکل همون هست
2 روزم سوخته
امروز درست نشد میرم حضوری انجا بزور پولم رو پس میگیرم
تقریبا در حد افتضاح و گاهی همراه تایم اوت
صد بار درخواست دادم مشکل حل کنن نتونستن اخرم .....فقط میگن نویز رو خط هست اینک این نویز از کجا میاد معلوم نیست ؟!
10 بار کابل عضوض کردم امروز مودم جدید گرفتمو .......
تقریبا در حد افتضاح و گاهی همراه تایم اوت
صد بار درخواست دادم مشکل حل کنن نتونستن اخرم .....فقط میگن نویز رو خط هست اینک این نویز از کجا میاد معلوم نیست ؟!
10 بار کابل عضوض کردم امروز مودم جدید گرفتمو .......
پس چرا نرفتی؟
من که الان زنگ زدم باز با پشتیبانیشون گفتم این مسئول فنی تون زنگ نزد رسیدگی نکرده مشکل انگار هنوز هست (الان خونه نیستم) چی شد؟
هی میگن تماس میگیریم من هم به مسخره گفتم اره اینو میدونم که تماس میگیرند فقط ممکنه فردا یا 4 روز دیگه
و روزهای اشتراکم همینجور بسوزه و مشکل را رفع نکنند
اه اه همه چی درست بود هان سر ساعت افطار 2 روز پیش جلوی دیدگان من زدند ترکوندند
زنگ که میزنیم همه چی انگار چک میکنند و میگنند اره همه چی که درسته و کتمان میکنند
من هم بودم میترکوندم مردم زنگ میزندند میگفتم همه چی درست و سرحال و عالی .....
بیا برو عمو من بچه 20 ساله نیستم که اینجوری میگی
اخر تلفن هم باز داد زدم گفتم باش انجا الان میرم خونه کامپیوتر رو روشن میکنم باز خراب باشه حضوری میام یک سوت پولمو میگیرم
سلام
سرعت دانلود سرویس 256 نامحدود سپنتا چند هست؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
ایا سپنتا بدرد بازیهای انلاین میخوره یعنی میخوام لگ نداشته باشم
و همینطور وبگردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)