تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 75 از 95 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا

بهشت آبي‌ها در استمفوردبريج و ناكامي بايرن در خانه

شب نخست از دور برگشت مرحله يک چهارم رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا با يک شب فراموش نشدني در ورزشگاه استمفوردبريج همراه شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سه شنبه شب و در چارچوب دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، تيم هاي چلسي و بارسلونا توانستند صعود خود به مرحله بعدي رقابت ها را قطعي کنند.
    تيم چلسي که در خانه ميزبان ليورپول بود، در ديداري پرگل به تساوي 4-4 برابر حريف خود دست يافت و با احتساب پيروزي 3 بر يک در ديدار رفت درمجموع توانست با نتيجه 7 بر 5 به مرحله بعدي راه پيدا کند.
    در اين ديدار که با غيبت جان‌تري مدافع مرکزي و کاپيتان چلسي همراه بود، براي آبي هاي لندن "دروگبا" (51)، "الکس" (67) و "لمپارد" (76، 89) گلزني کردند.
    گل هاي تيم ميهمان را نيز "فابيو اورليو" (19)، "ژابي آلونسو" (28)، "لوکاس" (81) و "کويت" (83) به ثمر رساندند.
    "فرانک لمپارد"، کاپيتان چلسي در اين ديدار به عنوان بهترين بازيکن زمين از سوي هواداران انتخاب شد.
    در ديگر ديدار، بارسلونا که در خانه خود توانسته بود با چهار گل بايرن مونيخ را در هم بکوبد، در آليانس آرنا ميهمان اين تيم آلماني بود.
    بايرني ها که تنها براي حفظ آبروي خود و دست کم کسب يک پيروزي برابر تيم آماده گوارديولا به ميدان رفته بودند، نتوانستند به نتيجه اي بهتر از تساوي يک-يک دست پيدا کنند.
    براي تيم آلماني "فرانک ريبري" در دقيقه 47 گلزني کرد و تک گل بارسا را نيز کيتا در دقيقه 73 به ثمر رساند. با اين نتيجه، بارسا توانست در مجموع با حساب 5 بر يک راهي مرحله بعدي شود.
    "فرانک ريبري" هافبک فرانسوي بايرن مونيخ به عنوان بهترين بازيکن اين بازي از سوي هواداران انتخاب شد.
    به اين ترتيب، يکي از ديدارهاي مرحله نيمه پاياني ليگ قهرمانان اروپا ميان دو تيم بارسلونا و چلسي برگزار خواهد شد.
    ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي امشب (چهارشنبه) با برگزاري دو ديدار ميان پورتو- منچستر يونايتد و آرسنال- ويارئال مشخص مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از تساوي خانگي و حذف ليورپول
    هيدينک: نگران بودم

سرمربي هلندي چلسي واکنش تيمش در ديدار برابر ليورپول را زيبا و پسنديده توصيف کرد.
    به گزارش ايسنا، "گاس هيدينک" پس از تساوي 4-4 خانگي برابر ليورپول در چارچوب دور برگشت مرحله يک چهارم رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا اعتراف کرد که در اين بازي دچار نگراني شده بود.
    چلسي که طي ديدار رفت در خانه ليورپول موفق به پيروزي 3 بر يک مقابل اين تيم شده بود، در ديدار برگشت لغزش هاي بسياري داشت و در ابتدا با نتيجه 2 بر صفر از رقيب خود عقب افتاد، اما در ادامه توانست به بازي برگشته و نتيجه پرگل 4-4 را رقم بزند.
    هيدينک پس از اين بازي در گفت و گو با شبکه itv اظهار داشت: «زماني که تيم شما با يک يا دو گل از حريف عقب مي افتد، دچار نگراني مي شويد. شما با عدم دريافت گل مي توانيد نيم ساعت نخست زمان مسابقه را از بين ببريد، اما زماني که کاملاً عقب بکشيد دچار مشکلاتي مي شويد و ما هم نگران بوديم.»
    وي همچنين گفت: «ما بيش از حد رعايت حريفمان را کرديم، در نتيجه تيم عصباني شده و واکنش نشان داد. واکنش تيم خود در نيمه دوم را پسنديدم.»

پس از حذف ليورپول
    بنيتس: به بازيکنان و هواداران افتخار مي کنم

سرمربي اسپانيايي ليورپول با وجود کنار رفتن تيمش از ليگ قهرمانان اروپا عملکرد بازيکنان خود را ستود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از تساوي 4-4 ليورپول در خانه چلسي که به صعود آبي هاي لندن به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا و کنار رفتن ديگر تيم انگليسي منجر شد، رافائل بنيتس تاکيد کرد که به شاگردانش افتخار مي کند.
    بنيتس پس از اين ديدار به شبکه ITV گفت: «واقعاً به بازيکنانم و هواداران ليورپول افتخار مي کنم. هواداران در تمام مدت زمان بازي تيم ما را حمايت کردند، بنابراين حذف ما از اين رقابت ها با افسوس همراه است، اما با اين حال فکر مي کنم ما بازي بسيار خوبي ارائه کرديم.»
    وي ادامه داد: «فکر مي کنم ما از اين بابت ناراحت هستيم که با وجود به ثمر رساندن 4 گل در خانه حريف و چنين بازي غيرقابل باوري، بايد از رقابت ها کنار برويم.»
    سرمربي اسپانيايي با اشاره به اينکه در استمفوردبريج به راهيابي تيمش به مرحله بعدي رقابت ها اميد زيادي داشت گفت: «زماني که ما دومين گل را به ثمر رسانديم من اعتماد بنفس بيشتري پيدا کردم. ما به گل سوم نياز داشتيم، اما عجله اي در کار نبود بنابراين بايد گام به گام پيش مي رفتيم.»
    بنيتس افزود: «وقتي آنها نخستين گل خود را به ثمر رساندند فکر مي کردم هنوز هم مي توانيم کار حريف را تمام کنيم و کنترل بسياري موارد به وضوح در اختيار ما بود، اما وقتي شما در مورد چلسي صحبت مي کنيد پاي بازيکناني در سطح جهاني در ميان است، بنابراين بايد تاوان اشتباه خود را برابر چنين تيمي بپردازيد.»

بهترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا
    ليونل مسي همچنان صدرنشين است

ليونل مسي همچنان آقاي گل اين فصل از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در پايان شب نخست از دور برگشت مرحله يک چهارم پاياني رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، مهاجم آرژانتيني بارسلونا با به ثمر رساندن 8 گل در صدر قرار دارد. پس از مسي، استيون جرارد از ليورپول و ميروسلاو کلوزه از بايرن مونيخ هردو با 7 گل دوم هستند. اين در حالي است که هردو تيم ليورپول و بايرن مونيخ از راهيابي به مرحله نيمه نهايي رقابت ها بازمانده اند.
    ليساندرو لوپس از پورتو و تيري آنري از بارسلونا نيز به ترتيب با 6 و 5 گل زده رتبه سوم و چهارم را در اختيار دارند.

راي يوفا در مورد "خسوئالدو فريرا"
    محروميت دوجلسه‌اي براي سرمربي پورتو

سرمربي پورتو در ديدار حساس اين تيم برابر منچستر يونايتد قادر به حضور در کنار زمين نخواهد بود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، "خسوئالدو فريرا" سرمربي تيم پورتو به دليل حرکت و اشاره هايي که در ديدار رفت تيمش برابر منچستر يونايتد به داور مسابقه داشت با دو جلسه محروميت از سوي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) روبرو شد.
    يوفا همچنين با تقاضاي فرجام خواهي باشگاه پورتو براي از بين بردن محروميت فريرا مخالفت کرده اما اين اتحاديه اعلام کرد که دومين جلسه محروميت اين سرمربي پرتغالي تا دو سال به تعويق مي افتد.
    به اين ترتيب، فريرا در ديدار حساس چهارشنبه شب پورتو برابر منچستر يونايتد در چارچوب دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، نمي تواند روي نيمکت تيمش حضور داشته باشد.
    همچنين باشگاه پورتو به دليل پرتاب موشک و مواد محترقه در ديدار اين تيم برابر اتلتيکو مادريد به پرداخت مبلغ 25 هزار يورو به عنوان جريمه محکوم شد.

پس از تساوي يک-يک برابر بارسلونا

کلينزمن: روياي صعود را در سر مي پرورانديم

سرمربي بايرن مونيخ نسبت به تساوي برابر بارسلونا ابراز رضايت کرد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، يورگن کلينزمن پس از تساوي يک-يک تيمش برابر بارسلونا که در خانه تيم آلماني رقم خورد، ضمن ابراز خرسندي از عملکرد بايرن نسبت به ديدار رفت، نارضايتي هواداران اين تيم را به جا دانست.
    وي گفت: «پيش از بازي احساس خوبي داشتيم و حتي روياي صعود به مرحله بعد را در سر مي پرورانديم. پس از اينکه با يک گل پيش افتاديم، اميدهايمان بيشتر شد، اما ديگر خيلي دير شده بود. دست کم ما سطح ديگري از بازي خود را به حريف نشان داده ايم.»
    کلينزمن ادامه داد: «ما قصد داشتيم در اين ديدار به خود بياييم. اگر يک گل ديگر به ثمر مي رسانديم ممکن بود معجزه اي رخ دهد، اما در مجموع من از عملکرد تيمم راضي هستم.»
    کلينزمن در پايان مورد نارضايتي هواداران بايرن که برضد وي شعار سر مي دادند نيز گفت: «چنين مساله اي خوشايند نيست، اما طبيعتاً پس از شکست 5 بر يک برابر وولفسبورگ کمي از ناراحتي هواداران کاسته شده است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یونایتد اژدها را کشت

صعود مقتدرانه آرسنال

دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا با صعود تیم‌های منچستریونایتد و آرسنال انگلستان به مرحله نیمه نهایی این مسابقات به اتمام رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، با صعود این دو تیم انگلیسی جمع تیم‌های لیگ برتری حاضر در مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان اروپا به سه تیم رسید تا بازهم تیم‌های جزیره قدرت خود را به رخ فوتبال اروپا بکشند.
    دیشب در دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا دو بازی در پرتغال و انگلستان برگزار شد که با پیروزی تیم‌های منچستریونایتد و آرسنال همراه بود.
    در جذاب‌ترین دیدار شب گذشته تیم فوتبال منچستریونایتد در ورزشگاه دراگون به دیدار پورتو رفت و در حالیکه خطر حذف از مسابقات لیگ قهرمانان اروپا را احساس می کرد با یک گل میزبان خود را از پیش رو برداشت. تک گل منچستریونایتد را در این بازی کریستین رونالدو با شوتی سرکش در دقیقه 6 به ثمر رساند.
    شاگردان سرآلکس فرگوسن با این پیروزی و احتساب نتیجه تساوی 2 بر2 که در بازی رفت به آن تن داده بودند، در مجموع با حساب 3 بر2 آبی پوشان پرتغال را از پیش رو برداشتند و برای سومین بار پی در پی به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا صعود کردند.
    منچستریونایتد با این پیروزی طلسم ناکامی تیم‌های انگلیسی در پرتغال را شکست و پورتو را که در ورزشگاه دراگون (اژدها) شکست ناپذیر بود، از پیش رو برداشت.

رونالدو گل برتری منچستریونایتد را وارد دروازه پورتو کرد

در دیگر دیدار از دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا تیم فوتبال آرسنال در ورزشگاه امارات شهر لندن به دیدار ویارئال رفت و با 3 گل میهمان اسپانیایی خود را بدرقه کرد.
    آرسنال که با دستیابی به نتیجه تساوی یک بریک در خانه ویارئال در یکقدمی صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ قهرمانان قرار داشت، در این بازی با درخشش ستاره‌های خود همچون تئو والکات، رابین فان پرسی، امانوئل آدبایور و فابرگاس به یک پیروزی بزرگ رسید.
    گل‌های آرسنال را در مصاف با زردپوشان ویارئال تئو والکات (10)، امانوئل آدبایور (60) و رابین فان پرسی (69 - پنالتی) به ثمر رساندند.
    شاگردان آرسن ونگر با این پیروزی در مجموع مقابل نماینده فوتبال اسپانیا به برتری 4 بریک دست یافته و راهی مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا شدند.
    آرسنال آخرین بار در فصل 06 - 2005 به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا راه پیدا کرد که توانست در این مرحله با غلبه بر همین تیم ویارئال به دیدار نهایی صعود کند.
    دیدارهای دور رفت از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا طی روزهای هشتم و نهم اردیبهشت ماه طبق برنامه زیر برگزار خواهد شد:

سه شنبه - 8/2/88

* منچستریونایتد انگلستان - آرسنال انگلستان

چهارشنبه - 9/2/88

* بارسلونا اسپانیا - چلسی انگلستان
    دیدارهای برگشت این مرحله طی روزهای 15 و 16 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرحله يك چهارم نهايي جام يوفا

جام يوفا آلماني - اوكرايني شد

در مرحله نيمه نهايي جام اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) تيم هاي آلماني هامبورگ و وردربرمن آلمان و شاختاردونتسك و ديناموكيف اوكراين حريف يكديگر شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس تيم هامبورگ پنجشنبه شب در دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي اين جام،‌ در شرايطي كه قدم در ورزشگاه سيتي‌آو، گذاشته و ميهمان منچسترسيتي انگليس بود 2 بر يك مغلوب حريف خود شد.اما به لطف برد 3 بر يك بازي رفت،‌ جواز صعود به دور نيمه نهايي را گرفت.
    در اين بازي بومر17-پنالتي و كايسدو50 براي منچسترسيتي گلزني كردند. در حالي كه تك گل هامبورگ را خوزه پائولو گوئرو 12 براي هامبورگ گل زد.
    در ديداري ديگر تيم فوتبال وردربرمن، ‌ديگر نماينده ژرمن ها در اين پيكارها در شرايطي كه در ايتاليا ميهمان اودينزه بود به تساوي 3 بر 3 رسيد. تيم تحت رهبري توماس شاف در بازي رفت و درخانه حريف خود را 3 بر يك شكست داد كه همين نتيجه باعث صعود تيم به دور نيمه نهايي جام يوفا شد.
    در اين ديدار اينلر15، كواگليارلا30،‌38 براي ايتاليا گل زدند. در حالي كه ديگو رفاس28، 60 و كلاديو پيزارو 73 گل تيم هاي وردربرمن را به ثمر رساندند.
    همچنين درديدار هاي ديگر المپيك مارسي، ‌نماينده فرانسه در خانه با نتيجه 2 بر يك از شاختار دونتسك اوكراين شكست خورد. مارسي كه در بازي رفت نيز 2 بر صفر مغلوب شد،‌ پس از دو باخت حذف شد.
    در آخرين ديدار انجام گرفته تيم ديناموكيف اوكراين با نتيجه 3 بر صفر مقابل پاري سن ژرمن فرانسه به برتري رسيد. اسماعيل بانگورا 4، ميكاييل لاندرو16، ارگانين وكوچيچ 61 براي ديناموكيف گل زدند. به اين ترتيب دو تيم اوكرايني نيز در مرحله نيمه نهايي برابر يكديگر قرار خواهند گرفت.
    ديدارهاي رفت مرحله نيمه نهايي در تاريخ سي آوريل(پنجشنبه 10 ارديبهشت) سال جاري انجام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دورخیز سیلوا برای چمپیونز

ستاره اسپانیایی والنسیا در آرزوی آن است تا فصل بعد را همراه با تیم باشگاهی اش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضر باشد

سایت گل: داوید سیلوا اعلام کرده که هدفش این است تا همراه با والنسیا در جمع 4 تیم برتر رقابتهای این فصل لالیگا قرار گرفته و به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
    او در این رابطه گفته:«می دانم که کار سختی را پیش رو خواهیم داشت ولی هر تیمی برای هدفی می جنگد، تعدادی در صدر وتعدادی در قعر جدول. بازیهای آتی قطعا دیدارهای سختی خواهد بود و ممکن است همان طور که مقابل تیمهای بزرگ شکست بخوریم این امکان نیز وجود دارد که مغلوب تیمهای کوچک شویم.ما باید در هر بازی به ترتیبی به میدان برویم که گویی آخرین دیدار است و با 100 تمرکز روانه میدان شویم و در تمام آنهابه پیروزی برسیم.من امیدوارم که بتوانیم خواسته مان را محقق کنیم. این خواسته تمام ماست. لیگ قهرمانان رقابتهایی است که همه ما دوست داریم در آن حاضر باشیم .»
    سیلوا در ادامه درمورد شایعاتی مبنی بر جدایی این ستاره از تیم والنسیا به گوش می رسد، گفت:« من با والنسیا قرارداد دارم و هدفم این است که قراردادم را به پایان برسانم. من اینجا خوشبختم و همیشه این را گفته ام. من و خانواده ام از حضور دروالنسیا راضی هستیم ، اینجا مردم با من بسیار خوب رفتار می کنند و بسیار خوشحالم.من نمی دانم که چرا تیم ما در طول این مدت با فرازونشیب های زیادی روبرو بود. ما مدتی کاملا از فرم عادی مان فاصله گرفته بودیم و البته در این میان با بدشانسی هم مواجه می شدیم ولی اکنون به روزهای اوجمان بازگشته ایم و شرایط کاملا متفاوت است. ما می خواهیم در جمع 4 تیم برتر لالیگا باشیم و به لیگ قهرمانان اروپا برسیم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فابرگاس: "اگورن" به من و خانواده‌ام فحاشي كرد!

هافبك اسپانيايي آرسنال از فحاشي يكي از بازيكنان ويارئال در جريان ديدار با اين تيم خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سسك فابرگاس كاپيتان تيم آرسنال پس از مصاف تيمش با ويارئال در چارچوب دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا نسبت به رفتار سباستين اگورن يكي از بازيكنان حريف ابراز ناراحتي كرد.
    فابرگاس گفت: «در جريان بازي، اگورن مدام من را تعقيب كرده و با فحاشي به خودم و خانواده‌ام مرا به ستوه آورد. او دو بار هنگامي كه توپ در جريان بازي نبود هم با آرنج به من ضربه زد. واقعا از اين حركات او دلسرد و ناراحت شدم.»
    هافبك طراح آرسنال همچنين پيرامون مصاف با منچستريونايتد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: «ما منچستريونايتد را پيش‌رو داريم اما، معني‌اش اين نيست كه ديگر نمي‌توانم به روياي قهرماني فكر كنيم.»
    اين بازيكن 21 ساله همچنين گفت: «هيچ كس انتظار نداشت كه ما با چنين تيم جواني بتوانيم تا اين مرحله پيش بياييم. بازيكنان ما تنها 19 تا 21 سال سن دارند، باورنكردني است. اگرچ تيم كم تجربه‌اي داريم اما، بايد به رقابت بپردازيم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پلاتيني: رم براي برگزاري فينال چمپيونزليگ عالي است

رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) معتقد است، رم مكان بسيار خوبي براي برگزاري فينال مسابقات اين فصل جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا ( چمپيونزليگ) است. به گزارش سايت گل،ميشل پلاتينيملي پوش سابق فوتبال فرانسه و بازيكن سابق يوونتوس روز گذشته / دوشنبه / به منظور شروع مراحل آماده‌سازي رم براي ميزباني فينال چمپيونزليگ وارد اين شهر شد.
    اين مسابقه در حالي قرار است روز ‪ ۲۷‬مه (‪ ۶‬خرداد) در ورزشگاه المپيكو شهر رم برگزار شود كه مطبوعات انگليس طي چند ماه اخير با اشاره به مشكلات تماشاگران فوتبال ايتاليا، زمزمه‌هايي را در مورد احتمال تغيير محل برگزاري اين مسابقه شروع كرده اند.
    با وجود اين پلاتيني ضمن اعلام اينكه انتظار مسابقه فوق‌العاده‌اي را دارد، هرگونه ترديدي را در اين‌باره از بين برد.
    وي گفت: همه چيز براي برگزاري يك مسابقه ديدني آماده است و ما اطمينان داريم هيچ مشكلي به وجود نخواهد آمد، اين مسابقه قطعا يك فستيوال واقعي فوتبال خواهد بود.
    در روز گذشته جام قهرماني چمپيونزليگ هم در پايتخت ايتاليا به نمايش درآمد.
    فيناليست‌هاي معتبرترين مسابقات باشگاهي اروپا هنوز مشخص نشده‌اند و در نيمه نهايي اين رقابت‌ها چلسي به مصاف بارسلونا خواهد رفت در حاليكه آرسنال با منچستريونايتد ديدار مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لمپارد: بارسا بهترین تیم است

درخشش بارسلونا در رقابتهای این فصل،فرانک لمپارد را به شدت تحت تاثیر قرار داده است و او از هم اکنون خود را آماده مصاف مقابل بزرگترین تیم اروپا می کند.
    فرانک لمپارد معتقد است که چلسی هفته آینده در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف برترین تیم اروپا می رود. او در صحبتهایی پپ گواردیولا را مورد تحسین قرار داده و اعلام کرده که عملکرد این تیم در رقابتهای این فصل خارق العاده است. او در گفت و گو با روزنامه ال موندو گفت:« بارسلونا بهترین تیم حال حاضر اروپاست و دست کم می توان آنها را آماده ترین تیم کنونی اروپا دانست.»
    دو سال پیش لمپارد در آستانه پیوستن به بارسا بود و حتی همراه با همسرش در کاتالونیا به دنبال خانه بودند ولی در نهایت از اینکه به این تیم نپیوسته است، حسرت نمی خورد:« من حسرت نمی خورم. در چلسی ماندم و از این بابت بسیار خوشحالم. از اینکه هفته آینده در نوکمپ به میدان می روم احساس خوبی دارم، بازی در نوکمپ بسیار ویژه خواهد بود، نه فقط به این دلیل که بارسا یکی از بهترین زمینهای دنیا را در اختیار دارد، بلکه بهترین مکان برای بازی کردن در قاره اروپا نیز هست. نوکمپ ورزشگاهی جادویی است و همه چیز در آنجا عالیست. بارسا نیز چه در عرصه گروهی و چه در عرصه فردی، تیم بسیار بزرگی است. برای هر بازیکنی حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ و مقابل بارسلونا به سان یک رویا خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

10 گل زيباي تاريخ ليگ قهرمانان اروپا

حاصلخيزترين زمين ها مکان روييدن زيباترين گل ها است. اگر ليگ قهرمانان را پرحرارت ترين رقابت هاي وادي سبز بدانيم، پس حق داريم انتظار داشته باشيم زيباترين گل ها را در اين رقابت ها به نظاره بنشينيم. شوت زيباي کريستيانو رونالدو باعث شد گاردين از 10 گل زيباي تاريخ ليگ قهرمانان بنويسد.

1- زين الدين زيدان (رئال مادريد - بايرلورکوزن)

زيزو يک گلزن بالفطره نبود اما در شب فينال فصل 2002 - 2001 ليگ قهرمانان، زيباترين محصول خود را رو کرد و با يک ضربه والي نهمين و تاکنون آخرين قهرماني قوهاي سپيد را رقم زد.

2- مائورو برسان (فيورنتينا - بارسلونا)

دروازه بان مي توانست عکس العمل بهتري نشان بدهد اما شوت غافلگيرکننده بازيکن گمنام فيو زلزله مرحله گروهي فصل 1999 - 1998 را به وجود آورد و مرد شماره يک تيم ايتاليايي هم نمي توانست نلرزد.

3- کريستيانو رونالدو (منچستريونايتد - پورتو)

يک شوت فوق العاده و پايان کار پورتويي که تا قبل از بازي برگشت مرحله يک هشتم نهايي فصل جاري مانعي بلند ارزيابي مي شد.

4- رونالدينيو (بارسلونا - چلسي)

رقص و فوتبال به هم گره خوردند. فقط کودکان 9 ساله، پاي پلي استيشن مي توانند بازيکنان را به دريبل همراه با حرکات بدن وادارند،

5- استيون جرارد (ليورپول - المپياکوس)

اگر جرارد آن شوت زيبا را نمي نواخت، ليورپول حتي با وجود برتري 2 بر يک در اين بازي مرحله گروهي تا فينال استانبول و آن قهرماني حماسي پيش نمي رفت.

6- دژان ساويسويچ (ميلان - بارسلونا)

بارسلونا تيم برتر ميدان و اميد اول قهرماني در فصل 1994- 1993 بود اما وقتي ساويسويچ گل سوم فينال را به ثمر رساند هيچ کس در قدرت افسانه يي ميلان شک نکرد.

7- ياري ليتمانن (آژاکس- ميلان)

آژاکس در راه فتح اروپا سه بار ميلان مدافع عنوان قهرماني را شکست داد و در اين راستا گل بهترين مهاجم تاريخ فوتبال فنلاند هرچند در مرحله گروهي فصل 1995- 1994 به ثمر رسيد با اين حال به ياد ماندني تر از تک ضربه کلايورت جوان در بازي نهايي بود.

8-اندي کول (منچستريونايتد- بارسلونا)

گل مهاجم سيه چرده منچستريونايتد در بازي مرحله گروهي فصل 1999- 1998 درخور زيباترين بازي تاريخ مراحل گروهي و هيجان انگيزترين دوئل تمام ادوار رقابت ها بين منچستريونايتد، بارسلونا و بايرن مونيخ بود.

9- ژان پير پاپن (ميلان- پورتو)

سال هاست از طريق کليپ ها به دنبال چگونگي ثبت آن گل رويايي در بازي مرحله گروهي فصل 1993- 1992 هستيم و هنوز جوابي نگرفته ايم. توپ به کدام قسمت دروازه رفت.

10- رائول (رئال مادريد- رونبرگ)

تلفيقي از هنر رونالدينيو و تمام کنندگي خاص رائول زيبايي بازي نه چندان حساس مرحله گروهي فصل 2006- 2005 را رقم زد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10 گل زيباي تاريخ ليگ قهرمانان اروپا

حاصلخيزترين زمين ها مکان روييدن زيباترين گل ها است. اگر ليگ قهرمانان را پرحرارت ترين رقابت هاي وادي سبز بدانيم، پس حق داريم انتظار داشته باشيم زيباترين گل ها را در اين رقابت ها به نظاره بنشينيم. شوت زيباي کريستيانو رونالدو باعث شد گاردين از 10 گل زيباي تاريخ ليگ قهرمانان بنويسد.

1- زين الدين زيدان (رئال مادريد - بايرلورکوزن)

زيزو يک گلزن بالفطره نبود اما در شب فينال فصل 2002 - 2001 ليگ قهرمانان، زيباترين محصول خود را رو کرد و با يک ضربه والي نهمين و تاکنون آخرين قهرماني قوهاي سپيد را رقم زد.

2- مائورو برسان (فيورنتينا - بارسلونا)

دروازه بان مي توانست عکس العمل بهتري نشان بدهد اما شوت غافلگيرکننده بازيکن گمنام فيو زلزله مرحله گروهي فصل 1999 - 1998 را به وجود آورد و مرد شماره يک تيم ايتاليايي هم نمي توانست نلرزد.

3- کريستيانو رونالدو (منچستريونايتد - پورتو)

يک شوت فوق العاده و پايان کار پورتويي که تا قبل از بازي برگشت مرحله يک هشتم نهايي فصل جاري مانعي بلند ارزيابي مي شد.

4- رونالدينيو (بارسلونا - چلسي)

رقص و فوتبال به هم گره خوردند. فقط کودکان 9 ساله، پاي پلي استيشن مي توانند بازيکنان را به دريبل همراه با حرکات بدن وادارند،

5- استيون جرارد (ليورپول - المپياکوس)

اگر جرارد آن شوت زيبا را نمي نواخت، ليورپول حتي با وجود برتري 2 بر يک در اين بازي مرحله گروهي تا فينال استانبول و آن قهرماني حماسي پيش نمي رفت.

6- دژان ساويسويچ (ميلان - بارسلونا)

بارسلونا تيم برتر ميدان و اميد اول قهرماني در فصل 1994- 1993 بود اما وقتي ساويسويچ گل سوم فينال را به ثمر رساند هيچ کس در قدرت افسانه يي ميلان شک نکرد.

7- ياري ليتمانن (آژاکس- ميلان)

آژاکس در راه فتح اروپا سه بار ميلان مدافع عنوان قهرماني را شکست داد و در اين راستا گل بهترين مهاجم تاريخ فوتبال فنلاند هرچند در مرحله گروهي فصل 1995- 1994 به ثمر رسيد با اين حال به ياد ماندني تر از تک ضربه کلايورت جوان در بازي نهايي بود.

8-اندي کول (منچستريونايتد- بارسلونا)

گل مهاجم سيه چرده منچستريونايتد در بازي مرحله گروهي فصل 1999- 1998 درخور زيباترين بازي تاريخ مراحل گروهي و هيجان انگيزترين دوئل تمام ادوار رقابت ها بين منچستريونايتد، بارسلونا و بايرن مونيخ بود.

9- ژان پير پاپن (ميلان- پورتو)

سال هاست از طريق کليپ ها به دنبال چگونگي ثبت آن گل رويايي در بازي مرحله گروهي فصل 1993- 1992 هستيم و هنوز جوابي نگرفته ايم. توپ به کدام قسمت دروازه رفت.

10- رائول (رئال مادريد- رونبرگ)

تلفيقي از هنر رونالدينيو و تمام کنندگي خاص رائول زيبايي بازي نه چندان حساس مرحله گروهي فصل 2006- 2005 را رقم زد.

لینک این گلها رو کسی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •