پس از تساوي خانگي و حذف ليورپول
هيدينک: نگران بودم
سرمربي هلندي چلسي واکنش تيمش در ديدار برابر ليورپول را زيبا و پسنديده توصيف کرد.
به گزارش ايسنا، "گاس هيدينک" پس از تساوي 4-4 خانگي برابر ليورپول در چارچوب دور برگشت مرحله يک چهارم رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا اعتراف کرد که در اين بازي دچار نگراني شده بود.
چلسي که طي ديدار رفت در خانه ليورپول موفق به پيروزي 3 بر يک مقابل اين تيم شده بود، در ديدار برگشت لغزش هاي بسياري داشت و در ابتدا با نتيجه 2 بر صفر از رقيب خود عقب افتاد، اما در ادامه توانست به بازي برگشته و نتيجه پرگل 4-4 را رقم بزند.
هيدينک پس از اين بازي در گفت و گو با شبکه itv اظهار داشت: «زماني که تيم شما با يک يا دو گل از حريف عقب مي افتد، دچار نگراني مي شويد. شما با عدم دريافت گل مي توانيد نيم ساعت نخست زمان مسابقه را از بين ببريد، اما زماني که کاملاً عقب بکشيد دچار مشکلاتي مي شويد و ما هم نگران بوديم.»
وي همچنين گفت: «ما بيش از حد رعايت حريفمان را کرديم، در نتيجه تيم عصباني شده و واکنش نشان داد. واکنش تيم خود در نيمه دوم را پسنديدم.»
پس از حذف ليورپول
بنيتس: به بازيکنان و هواداران افتخار مي کنم
سرمربي اسپانيايي ليورپول با وجود کنار رفتن تيمش از ليگ قهرمانان اروپا عملکرد بازيکنان خود را ستود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از تساوي 4-4 ليورپول در خانه چلسي که به صعود آبي هاي لندن به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا و کنار رفتن ديگر تيم انگليسي منجر شد، رافائل بنيتس تاکيد کرد که به شاگردانش افتخار مي کند.
بنيتس پس از اين ديدار به شبکه ITV گفت: «واقعاً به بازيکنانم و هواداران ليورپول افتخار مي کنم. هواداران در تمام مدت زمان بازي تيم ما را حمايت کردند، بنابراين حذف ما از اين رقابت ها با افسوس همراه است، اما با اين حال فکر مي کنم ما بازي بسيار خوبي ارائه کرديم.»
وي ادامه داد: «فکر مي کنم ما از اين بابت ناراحت هستيم که با وجود به ثمر رساندن 4 گل در خانه حريف و چنين بازي غيرقابل باوري، بايد از رقابت ها کنار برويم.»
سرمربي اسپانيايي با اشاره به اينکه در استمفوردبريج به راهيابي تيمش به مرحله بعدي رقابت ها اميد زيادي داشت گفت: «زماني که ما دومين گل را به ثمر رسانديم من اعتماد بنفس بيشتري پيدا کردم. ما به گل سوم نياز داشتيم، اما عجله اي در کار نبود بنابراين بايد گام به گام پيش مي رفتيم.»
بنيتس افزود: «وقتي آنها نخستين گل خود را به ثمر رساندند فکر مي کردم هنوز هم مي توانيم کار حريف را تمام کنيم و کنترل بسياري موارد به وضوح در اختيار ما بود، اما وقتي شما در مورد چلسي صحبت مي کنيد پاي بازيکناني در سطح جهاني در ميان است، بنابراين بايد تاوان اشتباه خود را برابر چنين تيمي بپردازيد.»
بهترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا
ليونل مسي همچنان صدرنشين است
ليونل مسي همچنان آقاي گل اين فصل از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در پايان شب نخست از دور برگشت مرحله يک چهارم پاياني رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، مهاجم آرژانتيني بارسلونا با به ثمر رساندن 8 گل در صدر قرار دارد. پس از مسي، استيون جرارد از ليورپول و ميروسلاو کلوزه از بايرن مونيخ هردو با 7 گل دوم هستند. اين در حالي است که هردو تيم ليورپول و بايرن مونيخ از راهيابي به مرحله نيمه نهايي رقابت ها بازمانده اند.
ليساندرو لوپس از پورتو و تيري آنري از بارسلونا نيز به ترتيب با 6 و 5 گل زده رتبه سوم و چهارم را در اختيار دارند.
راي يوفا در مورد "خسوئالدو فريرا"
محروميت دوجلسهاي براي سرمربي پورتو
سرمربي پورتو در ديدار حساس اين تيم برابر منچستر يونايتد قادر به حضور در کنار زمين نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، "خسوئالدو فريرا" سرمربي تيم پورتو به دليل حرکت و اشاره هايي که در ديدار رفت تيمش برابر منچستر يونايتد به داور مسابقه داشت با دو جلسه محروميت از سوي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) روبرو شد.
يوفا همچنين با تقاضاي فرجام خواهي باشگاه پورتو براي از بين بردن محروميت فريرا مخالفت کرده اما اين اتحاديه اعلام کرد که دومين جلسه محروميت اين سرمربي پرتغالي تا دو سال به تعويق مي افتد.
به اين ترتيب، فريرا در ديدار حساس چهارشنبه شب پورتو برابر منچستر يونايتد در چارچوب دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، نمي تواند روي نيمکت تيمش حضور داشته باشد.
همچنين باشگاه پورتو به دليل پرتاب موشک و مواد محترقه در ديدار اين تيم برابر اتلتيکو مادريد به پرداخت مبلغ 25 هزار يورو به عنوان جريمه محکوم شد.
پس از تساوي يک-يک برابر بارسلونا
کلينزمن: روياي صعود را در سر مي پرورانديم
سرمربي بايرن مونيخ نسبت به تساوي برابر بارسلونا ابراز رضايت کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، يورگن کلينزمن پس از تساوي يک-يک تيمش برابر بارسلونا که در خانه تيم آلماني رقم خورد، ضمن ابراز خرسندي از عملکرد بايرن نسبت به ديدار رفت، نارضايتي هواداران اين تيم را به جا دانست.
وي گفت: «پيش از بازي احساس خوبي داشتيم و حتي روياي صعود به مرحله بعد را در سر مي پرورانديم. پس از اينکه با يک گل پيش افتاديم، اميدهايمان بيشتر شد، اما ديگر خيلي دير شده بود. دست کم ما سطح ديگري از بازي خود را به حريف نشان داده ايم.»
کلينزمن ادامه داد: «ما قصد داشتيم در اين ديدار به خود بياييم. اگر يک گل ديگر به ثمر مي رسانديم ممکن بود معجزه اي رخ دهد، اما در مجموع من از عملکرد تيمم راضي هستم.»
کلينزمن در پايان مورد نارضايتي هواداران بايرن که برضد وي شعار سر مي دادند نيز گفت: «چنين مساله اي خوشايند نيست، اما طبيعتاً پس از شکست 5 بر يک برابر وولفسبورگ کمي از ناراحتي هواداران کاسته شده است.»