سلام
ببخشید جای سوال اینجا نیست ولی می خواستم بدونم ماشین که تحویل گرفتم باید روغن موتورشو عوض کنم یا واسکازین چه چیزایی باید تعویض بشن؟
کف پایی خوب برای پراید قیمتش چنده؟
روکش برای صندلی ها قیمتش چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
ببخشید جای سوال اینجا نیست ولی می خواستم بدونم ماشین که تحویل گرفتم باید روغن موتورشو عوض کنم یا واسکازین چه چیزایی باید تعویض بشن؟
کف پایی خوب برای پراید قیمتش چنده؟
روکش برای صندلی ها قیمتش چنده؟
سر هزارتا خود نمايندگي روغن را عوض مي كنه خودتم برو تعويض روغني گرايل را عوض كن....
زير پايي خوب 17 الي 25 تومنه. من 17 تومني خريدم از اين هايي كه بهش مي گن كاسه ايي و لبه داره....
روكش هم از 40 تومن هست تا 80-90 تومن كه خودت طرح مي دي....
سلام
ممنون که راهنمایی کردین.
من درست یا غلط شنیدم که میگن روغن موتور اول چون براده و تراشه موتور داره عوض میکنن!
دوباره میگن که به جای واسکازین گازوییل میریزن باید واسکازینشم عوض کنن!
درست یا غلط من شنیدم.
این گرایل چی هست که گفتین: تعويض روغني گرايل را عوض كن....
ببخشید ولی هرکی گفته واقعا چرت گفته حالا واسکازین نامرغوب یک چیزی ولی گازوئیل خیلی خنده داره
هر چیزی و باور نکنید عزیزان
منم رفتم سرویس اولیه واسکازین و روغن رو دادن به خودم بردم دادم به تعویض روغنیشون
جفتشون هم شرکتی سایپا بود که گفته میشه جنسشون مرغوب هست
اتفاقا جای اینطور سوال ها اینجاستببخشید جای سوال اینجا نیست ولی می خواستم بدونم ماشین که تحویل گرفتم باید روغن موتورشو عوض کنم یا واسکازین چه چیزایی باید تعویض بشن؟
درستهمن درست یا غلط شنیدم که میگن روغن موتور اول چون براده و تراشه موتور داره عوض میکنن!
واسکازین گیربکس هم به همین دلیل عوض میکنن
خیلی ممنون که راهنمایی میکنید،به نظر شما برای یه ماشین صفر چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم تا آب بندی خوب بشه؟
ماشین رو که گرفتم نکته ای چیزی به ذهن تون نمیرسه انجام بدم؟
ممنون میشم اگه هر تجربه ای دارین به من هم بگین و راهنمایی کنید.
با تشکر
فعلا اینو داشته باش که موقع تحویل گرفتن خوب ماشین رو وارسی کن
اگه قطرات آب روی ماشین باشه(یه آبی الکی به ماشین میگیرن) نمیذاره موج و ... مشخص باشه
همه ادوات رو یه بار چک کن
ماشین صفر هم به کرات در مورد آب بندیش صحبت شده(پراید)
نباید گاز زیادی به ماشین بدی
سنگین نباشه
دنده مرده باهاش نری
سلام
ممنون برای راهنمایی،این اولین تجربه من برای ماشین هست یعنی داشتن ماشین،برای همینم زیاد سر در نمیارم،البته یکی از دوستان تو همون نمایندگی تو قسمت تعمیرات و گارانتی کارشناس هست،نمیدونم چقدر میتونه کمک کنه خدا میدونه،یه سوال اگه دزدگیر یا پخش و اسپیکر نصب کنیم رو ماشین گارانتی کدوم قسمتش باطل میشه؟
به نظر شما درسته این کار یا بزارم بعد چند وقت نصب کنم ؟
بازم من این تاپیک رو از اول میخونم که زیاد هم سوال تکراری نپرسم،ممنون از لطفتون.
سلام
هدیونیت که فکر نکنم مشکلی داشته باشی البته برای تعویض بگو حتما از سوکت تبدیل استفاده کنه اگه نخورد به سوکت خودش
دزدگیر هم اگه خود سایپا ببنده نه باطل نمیشه ولی اگه شما ببندی چرا باطل میشه
عبارت "آب بندي خودرو" را در گوگل سرچ كن كمكت مي كنه.
سر 1000 تا واسكازين يا همون گرايل و روغن ماشينو يا نمايندگي عوض مي كنه يا اگه اگه نكرد خودت عوض كن.
ضبط و دزدگير هم گارانتي را باطل نمي كنه تا وقتي كه مشكلي پيش نياد ( يعني دزدگيرت يه دزدگير خوب و معتبر باشه مثل مجيك كار يا تلماتيكس و... و توسط نصاب ماهر نصب بشه....ضبط هم همينطور)
چون اگه مثلا ماشينت برقش مشكل خفني پيدا كرد كه خرجش زياد باشه ( مثلا تعويض اي سي يو يا سوختن قسمتي از سيم كشي ) نمايندگي همين چيزايي كه نصب كردي را بهانه مي كنهو گارانتي را باطل مي كنه.....
ولي نگران نباش .اگه نكات بالارا رعايت كني و كار را درست انجام بدي اتفاقي نمي افته....
( دزدگير را روي ماشين نو مي بندن نه ماشين دو سال كار كرده...مگه نه؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)