کلیپی وجود نداره تمام به افسر ی که ازت امتحان میگیره ربط داره ممکنه بخواد 30 دقیقه امتحان بگیره همه رو یه وقتم هست 5 دقیقه ای جمش میکنه مثلا میگه بذار دنده 2 وقتی میبینه خوب بری میگه خوب قبولی برو![]()
کلیپی وجود نداره تمام به افسر ی که ازت امتحان میگیره ربط داره ممکنه بخواد 30 دقیقه امتحان بگیره همه رو یه وقتم هست 5 دقیقه ای جمش میکنه مثلا میگه بذار دنده 2 وقتی میبینه خوب بری میگه خوب قبولی برو![]()
سلام من برای اینکه کارت گواهی موتور سیکلت بگیرم باید کجا برم و به چه چیز ها نیاز دارم؟
میری راهنمایی رانندگی شهرتون
چیز های اصلیش اینا هست که باید با خودت ببری
فتوکپی شناسنامه و فکر کتم اصلش هم لازم باشه و همچنین کارت ملی
مهم تر از بقیه برگه اشتغال به تحصیل هست و یا کارت معافیت سربازی یا کارت سربازی
و اینکه مقداری پول که باید به حساب واریز کنی
بعد از اونجا یه برگه بهت میدن میری شهرک آزمایش و آیین نامه امتحان میدی اگه قبول شدی عملی هم ازت میگیرن
فکر کنم فقط 2 روز در هفته امتحان میگیرن![]()
آخه من 2 سال پیش کلاس رفتم ولی به امتحان شهرش که رسید انقد ازم مدارک مختلف خواستند واسه اینکه مطمئن بشن دانشجوام(گواهی اشتغال به تحصیل-کارت دانشجویی-ریز انتخاب واحد-ریز نمران و...)که اعصابم خورد شد باهاشون دعوا کردم حالا میخوام اگه امکان داره اونجا نرم دیگه.پس یعنی راهی نیست؟![]()
نه باید همونجا برین
الانشم احتمالا دوباره ازتون برگه اشتغال به تحصیل و... میخوان چون اعتبار اون قبلیه تموم شده
شما فقط باید مدارکی که گفتن رو تهییه کنین اینقدر ها هم سخت نمیگیرن شاید طرف خواسته شما رو اذیت کنه![]()
سلام
من یه سوال دارم : شرایط گرفتن گواهینامه ب2 چیه؟! باید چند سالت باشه؟!چه مدارکی لازم داره!؟چند سال از گرفتن گواهینامت باید گذشته باشه؟!و اینا...
اگه آموزشگاهی میشناسید که واسه ب 2 آموزش میدن لطف کنید معرفی کنید![]()
فکر میکنم معافیت سربازی
23 سال تمام سنتون باشه
3 سال هم از گرفتن گواهینامه ب 1 هم گذشته باشه
آموزشگاهی هم تا جایی که من میدونم نیست
بقیه مدارک هم باید از شهرک آزمایش یا راهنمایی و رانندگی تهیه کنین
سلام
من من چند وقت قبل گواهیناممو گرفتم(2 ماه پیش و هوشمنده)ولی دیروز کیف پولم گم شد و گواهی نامه هم توش بود حالا چیکار باید بکنم؟؟؟
کجا باید برم؟؟
و صدور المثنی چقدر طول میکشه؟؟؟
من هم یک سوال در مورد گواهی نامه ی موتور سیکیلت داشتم من الان تاریخ تولدم1369.10.04است گواهی نامه ی ماشین دارم با استفاده از گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم برای گرفتن گواهی موتور سیکیلت باید چی کار کنم من الان دیپلمم ر گرفتم؟
اگه دیپلم گرفتی 2 حالت داره
یا دانشجویی یا کارت معافیت سربازی داری و یا هنوز مدت دیپلم گرفتنت بیشتر از 1 سال نشده و هوز فرصت داری برای شرکت در کنکور و...(این که شد سه حالت!)
حالت اول که دیگه برگه اشتغال به تحصیل نمیخواد
حالت دوم از دانشگاه محل تحصیلت برگه اشتغال به تحصیل میگیری
حالت سوم هم اینه که بری محل تحصیل سابقت و از اونجا برگه اشتغال به تحصیل بگیری
حالت چهارمی هم وجود داره که شما از رفتن به سربازی فرار کردی و اصلا واهی نامه بهت نمیدن تا نری سربازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)