دقیقا همینطوره.
دقیقا همینطوره.
یاسلام اگه میشه راهنمایی کنید که من کدوم فایل ابدیتو بگیرم من الان دی وی دی پلیر dvp5996k خریدم ولی جلوش از 94-51-96-93 ننوشته میخواستم پیرسم از کجا باید بفههمم مدل دقیق دستگام چی هستش مرسی
سلام
من امروز رفتم و يك دستگاه فيليپس مدل dvp3360 به قيمت 87 تومان بالاخره خريدم
قبل از خريد كلي مطالب و نظرات دوستان رو خواندم
حالا سوالي دارم اينكه اين دستگاه واقعا دستگاه خوبي هست؟ چه از نظر كيفيت و كارائي؟ و چه از نظر رقابتي با دستگاههاي ارزان بازار مثل برندهاي lg و سامسونگ يا sunny
و سوال دوم اينكه من با فلش مموري فيلم نگاه كردم اما فرمت srt فارسي را ساپورت نكرد و كاركتر ميزنه؟ مگر دوستان نگفته بودند اين دستگاه فارسي ساپورت ميكنه؟ شايدم من اشتباه مي كنم
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد
پشت دفترچه ی راهنما یک برچسب زده که مدل کامل رو نوشته . به هر حال احتمال خیلی زیاد دستگاه شما هم 98 هست.
از اینجا دانلود کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه بسیار خوبیست و از بقیه ی برندها بهتره (شک نکن)
من که چندین بار در تاپیک گفتم که هیچ دستگاهی زیرنویس فارسی SRT نمیخونه.
در هرحال به راحتی میتونی زیرنویس رو به Sub/Idx تبدیل کنی (30 ثانیه هم طول نمیکشه) و بعد بریزی کنار فیلم .
منکه میگم Denon DVD-A1UDCI بخرین هم کاراییش فوق تصوره هم قیمتش مناسبه فقط 4 میلیون تومنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.Neshat; 21-11-2009 at 00:37.
ممنون از راهنمائي شما
بله من پست هاي قديم شما رو مطالعه كردم و الان رفتم برنامه SubtitleCreator را دانلود كردم . فقط دو تا سوال :
1- من ديشب يك فيلم را كه دو فايل زير نويس يكي با پسوند srt و يكي با پسوند idx بود رو ريختم روي فلش ببينم . البته من اين فيمل ور روي كامپيوتر ميديدم و اين زير نويس رو دانلود كرده بودم تبديل نكرده بودم گفتم اين چون فرمت زير نويسش اينطوري هست تست كنم . اما فيلم پس از چند دقيقه اجرا دستگاه خاموش شد . آيا فيلم من مشكل داشته يا زير نويس ؟
حالا الان برنامه SubtitleCreator رو گرفتم تا با اين تست كنم . در save روي گزينه ُSave Vobsub as كليك كردم و فايل رو بصورت VobSub.idx ذخيره ميكنه كه در انتها زبان هم ميپرسه و من fa persian رو انتخاب كردم و در آخر دو تا فايل با پسوند idx , sub ميده
آيا روش كارم دست بوده؟
دوست عزیز مبارک باشه
منم میخوام از این دستگاه بخرم
میشه بگی گارانتیش چیه و اینکه تو کارتنش چی باید باشه؟
کابل HDMI هم داره دیگه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
بله بهترین روش تبدیل زیرنویس srt به sub/idx استفاده از نرم افزار SubtitleCreator است. و همون روشی که خودتون گفتید صحیحه.شما دو فایل زیرنویسی که نرم افزار ایجاد میکنه (sub و idx) رو با فیلم همنام میکیند و کنار فیلم کپی میکنید. بعد در دستگاه قابل اجراست.
ممنون دوست من
والا گارانتيش كه زده پارس الرمس فكر كنم
تاريخ گارانتي اش هم تا 10 دسامبر 2010 هست
تو كارتن هم فقط خود دستگاه ، كابل تصوير ، كنترل ، دفترچه و باتري همين بود
خير كابل hdmi در بسته نبود كه گمان مي كنم اين كابل به قيمت 12000 تومان باشه و بايد جداگانه خريداري بشه
راستي قيمت فروشنده 95 تومان بود كه با تخفيف مي گفت 92 و من با چك و چونه و اينا 87 دادم
Last edited by 3soote; 22-11-2009 at 14:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)