سلام.
آفا ما که جی ام نیستیک somoun و gold و این جور چیزی یزنیم.
می شه ما ها که جی ام نیستیم باسه خودمون گلد بسازیم و........
سلام.
آفا ما که جی ام نیستیک somoun و gold و این جور چیزی یزنیم.
می شه ما ها که جی ام نیستیم باسه خودمون گلد بسازیم و........
سلام دوستان من بازی World of Warcraft Wrath of the Lich King رو گرفتم اما برای بازی کردن مشکل دارم
پست های قبلی رو خوندم اما بازم نتونستم بازی رو اجرا کنم
همراه بازی یک پوشه هست که یک سری فایل داره برای ساخت سرور اسم پوشه Wow Server Emulator for 2.3.3 هستش
داخلش هم این فایل ها هست
AC_Web_Ultimate_Repack.exe
dotNetFx35setup.exe
HamachiSetup-1.0.2.5-en.exe
و یک پوشه به نام Navicat for MySQL 8.0.22 Enterprise Thinstalled که داخل این هم یک سری فایله
من فایل ها رو نصب کردم
فایل اولی یک سری فایل دیگه رو روی سیستمم ریخت که شامل اینها بود
سه پوشه به نام های Ascent و Server و Tools
و دو تا فایل یکی Control Panel.exe و Readme.txt
داخل فایل Readme.txt طریقه درست کردن سرور رو به صورت زیر نوشته
* Setup *
First put ad.exe and the "maps" folder into your wow directory (from the map extractor in the tools folder)
Then run ad.exe
When it has finished put the maps folder into /AC Web Ultimate Repack/Ascent/
Then start up the control panel (/AC Web Ultimate Repack/Control Panel.exe)
Launch the applications
Now change your realmlist (realmlist.wtf located in your wow directory) to 127.0.0.1
login with user: admin pass: admin
If you do not have The Burning Crusade Expansion Pack, login with user: admin2 pass: admin2
Now play!
If you have any trouble with the control panel, you can launch the server manually. Just open these files to do that:
/AC Web Ultimate Repack/Server/MySQL.bat
/AC Web Ultimate Repack/Server/Apache.bat
/AC Web Ultimate Repack/Ascent/logonserver.exe
/AC Web Ultimate Repack/Ascent/ascent.exe
* MySQL *
MySQL info is -
User: root
Pass: ascent
* Website *
If you are going to use the website publically, open /AC Web Ultimate Repack/Server/htdocs/configuration.php with notepad,
search for live, and replace [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with your site.
The Joomla control panel is found at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , user=admin pass=admin
The forum is phpbb 3 and i have left it for you to install. Put the database as MySQL and the database name as forum.
* Other *
There are custom vendors on GM Island (type .recall port gmisland to get there), their IDs go from 50000 - 50078
There is also a teleporter NPC on GM Island, it's ID is 822334.
فایل Control Panel.exe که اول اجرا می کنم فقط کلید MySQL فعاله اون که می زنم یک پنجره cmd باز میشه و کلید logonserver فعال میشه اون هم که می زنم یک پنجره cmd دیگه باز میشه و کلید ascent فعال میشه اونو هم میزنم یک cmd دیگه باز میشه و کلید apache فعال می شود اونو هم می زنم یک cmd دیگه باز میشه بعد هم فایل realmlist.wtf رو ویرایش می کنم
من این کارها رو کردم اما موقع login بازی خطا زیر رو می داد
این هم عکس مربوط Control Panel.exe و پیغام خطایی که توی بازی میده
لطفا برای من توضیح بدید که چطور آنلاین و آفلاین بازی کنم
![]()
خطا مربوط به تفاوت بین سرور شما و ورژن بازی هست
بازی شما پچ 3.1.3 فکر کنم باشه ولی سرور شما واسه پچ 2.3.3 هست شما باید فایلهای سرور 3.1.3 رو بگیرین
اگه تفاوت بین سرور و ورژن بازی هست
فایل هاشو از کجا باید بگیرم لینک داتلودشو کسی داره
سلام سلام سلام!
wow-admin اینجاس!
خوب جواب دوستان!
یکی پرسیده بود چطوری شبکه بازی کنین!
در جواب باید بگم اگه از منگس استفاده میکنی من دقیق نمیدونم چون من استفاده نکردم و پیشنهاد هم میکنم شما هم نکنین!
اما فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه تویArcemu وascent قسمتی هست به نامه Config اونجا یک سری تنظیمات هست یکیشIP برای شبکه کردن سرور شما باید بجای127.0.0.1 اونجا رو به IP router or hab تغییر بدین
Realmlist ==== IP router
اگه کسی کمکی چیزی خواست میتونه با یاهو باهم صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man patche offline 3.1.3 ro dl kardam ama hich file ejrai dakhelesh nist mese on 2.4.3 nist kasi midone man bayad chikar konam ya ye patche dige be man moarefi kone
سلام
دوستان اگه ممکنه نرم افزار ها و اموزش های راه اندازی یه سرور WOW با پچ 3.2.2 رو قار بدید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)