جديدترين كليد ها به تاريخ همين الان ! به شرط ببر![]()
جديدترين كليد ها به تاريخ همين الان ! به شرط ببر![]()
سلام خدمت همه دوستان
اول از زحمتایی که می کشید تشکر می کنم
این چند روز خیلی برای گرفتن کی گشتم مثلا تا دو سه روز پیش من از کلید های تاپیک 720 استفاده می کردم خیلی تازه بود اما بلوک شد چرا؟ یعنی شرکت انقدر فعال شده؟
در ضمن دوستان (مدیر فروم - تاپیک یا هر کس دیگه) ممکنه کلید های جدید رو در صفحه اول مطرح کنید که لازم نباشه که صفحات را از آخر به اول مرور کنیم ممنون می شم اگر یکم بیشتر به این مسئله دقت بشه
با تشکر از همه دوستانی که دل ما رو شاد می کنن![]()
يك كليد فعال براي محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر در پست اول قرار گرفت.
شما را بخدا یه کاری کنین کسپر من هم امروز از کار افتادآخه بجز کسپر هیچ آنتی ویروسی رو قبول ندارم لطفآ اگر کلید جدیدی پیدا کردین بنده را هم از طریق ایمیل مطلع فرمایین؛تــــشــــکر،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه آنتی ویروس کسپراسکی ورزن 6 روی سی دی مادربوردم دارم که این دومین باره که نصبش میکنم بعد از اینکه ویندوز نصب کردم اونو نصبش کردم که 2 ساعت طول کشید تا آپدیت بشه و فعلا هم مشکلی نداره . میخواستم بدونم تا کی راحتم ؟ ممکنه به کرک یا سریال احتیاج پیدا کنه؟ اگه آره باشه جواب حدودا چقدر وقت دیگه؟ممنون![]()
كليدهاي محصولات كاسپر توسط بنده و ساير دوستان بصورت مرتب قرار داده ميشوند.شما هم بايد مرتب به اين تاپيك مراجعه نماييد تا كليد فعال موردنظر خود را پيدا كنيد.
نسخه 6 كاسپر بسيار قديمي شده و كمپاني كاسپر نيز از آن پشتيباني نميكنه.همانطور كه اشاره كرديد حجم آپديت اين نسخه بسيار بالا بوده و اينكه تا چه زماني براي شما كار كنه بستگي به اين داره كه كليد آن چه زماني توسط كاسپر بلوك بشه و در ليست سياه قرار بگيره.
با سلام
دوستان من دیروز ویروس کش
kaspersky Anti Virus 8.0.0.454 رو به روز کردم
ولی وقتی به روزش میکنم میگه key شما مسدود شده است
لطفا لینک یک key مناسب برای این ورژن رو برای من بگذارید تا دانلود کنم
با تشکر
خب چند پست قبل که کلید ها گذاشته شدند.
KIS 6/7/8 & KAV 6/7/8
جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 2009 1 New Key :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dreamland; 20-04-2009 at 15:39.
سلام
کسپر من بلک لیست شده و چند تا ارور میده چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)