تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 115 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1146

نام تاپيک: [آموزش] The KMPlayer / پلیــری بــرای تمــامی فصــول

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان در مورد البوم ارت راهنمایی میکنن؟ من هرکاری میکنم نمیتونم راش بندازم!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

هنگ کردن km رو میشه حلش کرد؟
    مشخصات سیستم بالاست codec هم نصبه رو سیستم

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

هنگ کردن km رو میشه حلش کرد؟
    مشخصات سیستم بالاست codec هم نصبه رو سیستم
    اگه روی 7 نصب کردید winamp plugins رو غیر فعال یا به کل حذف کنید. کمک می کنه. اما پیشنهاد من اینه از pot player استفاده کنید. من که کوچ کردم از km.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اگه روی 7 نصب کردید winamp plugins رو غیر فعال یا به کل حذف کنید. کمک می کنه. اما پیشنهاد من اینه از pot player استفاده کنید. من که کوچ کردم از km.
    من winamp plugins رو در plugins پیدا نکردم
    اما disable all plugins رو زدم
    نرم افزاری که میگید امکان تنظیم زیرنویس و استرچ کردن صفحه هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور میتونم ویدئو ها رو در پنجره های جدید در kmpباز کنم ؟ روی هر ویدئو کلیک میکنم شروع به پخش میکنه . میخوام امکان باز کردن در پنجره های جدید رو داشته باشم ، یعنی یک ویدئو که داره پخش میشه ، بعدی رو در یک kmpدیگه باز کنه . ویندوز 7 ، kmp 3.3.0.33

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چطور میتونم ویدئو ها رو در پنجره های جدید در kmpباز کنم ؟ روی هر ویدئو کلیک میکنم شروع به پخش میکنه . میخوام امکان باز کردن در پنجره های جدید رو داشته باشم ، یعنی یک ویدئو که داره پخش میشه ، بعدی رو در یک kmpدیگه باز کنه . ویندوز 7 ، kmp 3.3.0.33
    در محیط برنامه کلید F2 رو بزنید تا وارد تنظیمات برنامه بشید

در قسمت تنظیمات اصلی برنامه (بخش General ) تیک گزیه زیر را بردارید

Disallow multiple instances

با غیرفعال کردن گزینه مزبور ، KMPlayer هر فایل ویدیویی رو در پنجره جدیدی پخش میکنه

موفق باشید

7. 8 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من یه سوال در مورد potplayer داشتم . میدونم این تاپیک برا km هست ولی چون خیلی تنظیماتشون به هم نزدیکه میپرسم :
    توی km برا زیرنویس یه گزینه load subtitle داره که میشه از جایی غیر از محل فایل ویدئو بهش زیرنویس داد ولی توی potplayer نتونستم پیداش کنم . ورژن pot اینه 1.5.30857 64bit
    حالا راه حلی برا این کار هست ؟ البته زیرنویس رو نمی تونم کنار فایل ویدئو بزارم

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من یه سوال در مورد potplayer داشتم . میدونم این تاپیک برا km هست ولی چون خیلی تنظیماتشون به هم نزدیکه میپرسم :
    توی km برا زیرنویس یه گزینه load subtitle داره که میشه از جایی غیر از محل فایل ویدئو بهش زیرنویس داد ولی توی potplayer نتونستم پیداش کنم . ورژن pot اینه 1.5.30857 64bit
    حالا راه حلی برا این کار هست ؟ البته زیرنویس رو نمی تونم کنار فایل ویدئو بزارم
    در برنامه PotPlayer هرگونه فایلی از طریق منوی Open (در منوی راست کلیک برنامه) باز میشه

شما در هنگام پخش فیلم کلیک راست کرده و از طریق منوی Open می توانید گزینه های وارد کردن زیرنویس رو ببینید

البته با نگهداشتن همزمان دو کلید Alt و O می توانید راحت تر زیرنویس را وارد کنید

موفق باشید

10. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بهترین ویدئو رندر واسه ویندوز سون چیه؟

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهترین ویدئو رندر واسه ویندوز سون چیه؟
    دوست عزیز یک نرم افزار هست به همراه تنظیماتش .البته من از سایت فارسی سابتایتل نقل می کنم.نرم افزار CoreCodec.CoreAVC.Professional.Edition.v3.0.1.0 وقتی این نرم افزار رو نصب کنید و تنظیمات اون رو بر روی km انجام بدید بهترین تصویر رو در هنگام دیدن فیلم خواهید داشت.
    البته لینک زیر برای نسخه 2.0 این برنامه هست ولی نسخه جدیدترش هم اومده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال نرم افزار KMPlayer رو باز کنيد و طبق عکس شماره 1 وارد تنظيمات نرم افزار شويد

عکس شماره (1)

حالا وارد بخشي که در عکس شماره 2 مشخص کردم شويد و تغييرات رو اعمال کنيد

عکس شماره (2)
    در بخش بعد روي گزينه ي Renderer در بالای پنجره کليک کنيد تا وارد بخش بعدي تنظيمات شويم.

عکس شماره (3)
    همونطور که در تصویر شماره (3) ميبينيد بايد در 2 مورد تنظيماتي رو انجام دهید
    من بهترين تنظيمات رو در عکس انتخاب کردم و در تصوير نشون دادم

تغييرات لازم رو انجام بديد و دکمه OK و سپس Close رو انتخاب کنيد و يک مرتبه نرم افزار KMPlayer رو ببنديد و دو مرتبه KMPlayer رو اجرا کنيد حال فيلمي که داراي کيفیت خوبي میباشد باز کنيد و تغييرات رو نسبت به قبل مشاهده کنید
    در صورتي که از کُدک Haali's Video Renderer رضايت نداريد ميتونيد در همون بخش (عکس شماره 3) گزينه ي VMR9 را انتخاب کنيد و تغييرات رو ببينيد
    اين تنظيمات تا حد زيادي کيفيت تصوير رو براي دوستان بهبود ميبخشد

اين بخش اول تنظيمات بود. در ادامه وارد قسمت دوم تنظيمات ميشويم

در همین ابتدا این نکته رو باید بگویم که براي اين بخش از تنظيمات KMPlayer بايد حتما نرم افزار CoreCodec.CoreAVC.Professional.Edition.v2.0.0.0 رو روي سيستمتون نصب کرده باشيد

براي شروع تنظيمات بخش دوم، طبق عکس شماره 4 روي گزينه Internal Video Decoder در سمت چپ پنجره تنظيمات KMPlayer کليک کنيد و تيک دو گزينه ي H.264 Video و AVC1 Video رو برداريد

عکس شماره (4)
    پس از اين کار روی گزینه External Video Decoder کلیک کنید تا وارد بخش بعدی تنظیمات شویم (تصوير شماره 5 ). ميبينيد که بايد اين دو گزينه موجود در تصویر رو تغيير دهيم و از يک Codec خارجي استفاده کنیم که این Codec رو نرم افزار CoreCodec.CoreAVC.Professional براي ما فراهم و نصب کرده.

عکس شماره (5)
    اما براي انتخاب اين کدک روي گزينه 3 در تصوير شماره (5) کليک کنيد تا پنجره جديد باز شود همونطور که ميبينيد اين پنجره که در تصوير شماره (6) نشان داده شده.

عکس شماره (6)
    در اين پنجره کدک مورد نظر ما وجود نداره پس روي گزينه Add System Codec کليک مي کنيم تا پنجره انتخاب External Codec ها باز شود

عکس شماره (7)
    پنجره ی جدیدی باز میشود ( تصوير شماره (7) ) که میتونیم Codec مورد نظرمون رو در بین گزینه ها انتخاب کنیم با توجه به تصویر، گزینه ی Core AVC Video Decoder رو انتخاب کنید و دکمه OK رو کلیک کنید

به پنجره شماره (6) بازگشتيم اگر دقت کنيد Codec مورد نظر به لیست این پنجره اضافه شده مطمئن شويد که تيک اين گزينه فعال باشد.دکمه ي OK رو فشار بديد تا به پنجره شماره (5) بازگرديم.

در این مرحله دو گزینه H.264 Video و AVC1 Video موجود در تصویر (5) را از System Default به Core AVC Video Decoder مانند تصویر شماره (8) تغییر دهید.

عکس شماره (8)
    و به اين ترتيب تغييرات مورد نظر داده شد حالا گزينه Close رو فشار بديد و يکبار نرم افزار KMPlayer رو بسته و مجددا اجرا نمایید و تغييرات داده شده رو بررسي کنيد.

دوستانی که از فیلم های با کیفیت 720p و 1080p استفاده میکنند باید تفاوت زیادی نسبت به قبل احساس کنند به نحوی که دیگر قابل مقایسه با نرم افزار MediaPlayer Classic Home Cinema و نرم افزار های مشابه نباشد.

دوستانی که کمی تصویر براشون روشنه و میخواهند تصویر تاریک تر باشد ميتوانند با زدن کليد هاي V و T روي صفحه کليد در حين تماشاي فيلم ها کمي تصوير رو تاريک کنند که تصوير زيباتري به عنوان خروجي بگيريد
    اميدوارم این آموزش برای دوستان مفید واقع شود و باعث شود که فيلم هاتون رو با کيفيت بالاتري ببينيد و از تماشاي فيلم ها با بالاترین کیفیت لذت ببريد

13. 6 کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •