علاوه بر اینکه اومده یه 2 سالی هست
فارسیشم اومده تو همین فروشگاه پیسیورد میفروشدش
علاوه بر اینکه اومده یه 2 سالی هست
فارسیشم اومده تو همین فروشگاه پیسیورد میفروشدش
این جور بازیارو فقط با ترینر حال می ده بازی کنی وگرنه 2 تا دونه تیر که به درد نمی خوره!
اصل هیجان این بازی همینه پسر، از نقاط ضعف دشمن باید استفاده کنی با همون مهمات قلیل.
سرعت عمل و چاقو بهترین سلاحه.
CoD که نیست بکشی بری جلو.
سلام
تو یکی از مراحل یه ساعت هست که باید تنظیمش کرد ، با کمک راهنمای بازی متوجه شدم ساعتی که باید ست کرد 2:06 است ولی هرچه امتحان می کنم هیچ تاثیر نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یاعلی
سلام
اگه دوستان هم مثل من یادشون نباشه و کسی نتونست بهت کمک کنه یک عکس بزار چون اکثرا خیلی وقت پیش تمومش کردند.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه ساعت رو چند باید ست شه ( یجا خوندم 2:06 ، ست هم کردم جواب نداد)
ممنون میشم اگه کسی از دوستان که این بازی رو انجام داده ، تو این بخشی که من گیر کردم کمک کنه ...
باسپاس
خب دوست من
من که چیزی یادم نیومد اما طی تحقیقات اینو پیدا کردم اما منظورشو دقیقا نفهمیدم در کل میگه که همون 2:06 هست و اگر کار نکرد پس یک باگه
GAME BUG ALERT 4): If "206" did not work for you then you most likely fell victim to one of Silent Hill Homecoming's many game bugs/glitches.
The solution for the clock may randomize if any other puzzle is solved before it.
Scroll back up to the beginning of this Otherworld Shepherd House section for the full details on this annoyance
Last edited by Dark Soul; 16-10-2010 at 23:41.
سلام من سیو بعد از غول عروسکی رو میخواستم اگه کسی داره ممنون میشم زودتر بزاره
از بابت توضیحات ممنونم
کاملا بجا و دقیق بود
با از اول بازی کردن مرحله ، باگ بازی حل شد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)