تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 130 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه betiart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عملیم خیلی بد نیست تو نمایشفنقاشی و گرافیکم تا حدی خوبه.

پيش فرض

به نظرتون تهران متمرکز اصلا امکان نداره قبول بشم پس؟حتی فرشو؟عکاسی اصفهان چطور؟نیمه متمرکز میتونم امید داشته باشم به تهران ؟چه رشته ای؟البته روزانشو؟
    متاسفانه ظرفیت ها خیلی کمه .. : (
    رتبه تون خوب شده .. درس های زیر گروه یک رو نگاه کنید .. فرش هم جز همون ها هست .. رتبه زیر گروه یک شما 293 هست
    گرافیک / نقاشی/ طراحی لباس / فرش / طراحی پارچه

طراحی لباس هم رشته ی خیلی خوب و پر درآمدی هستش ..
    ایشالا که قبول میشین

پيش فرض

عملیم خیلی بد نیست تو نمایشفنقاشی و گرافیکم تا حدی خوبه.
    بسیار عالی .. شانستون رو توی هر سه امتحان کنید .
    فقط نقاشی و گرافیک رو توی انتخاب یک و دو نزارین یکی از انتخاب های یک و دو تون رو حتما نمایشی که دوست دارین قرار بدین به علاوه فقط دو تا انتخاب نکنید بیشتر انتخاب کنید .. ممکنه مثل سال های قبل بیشتر از دوتا رشته رو مجاز اعلام کنند. شما هم که رتبتون خوبه . بعدا اگه نخواین میتونین توی آزمون عملی شرکت نکنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

طراحی لباسو هم اتفاقا بعد از نمایش دوست دارم ممنونم اگه تهران طراحی لباس بیارم خیلی خوب میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

البته طراحی صحنه هم زیرگروه یکه واین دوتا رشته رو از نقاشی و گرافیک بیشتر دوست دارم اما چون شنیدم نقاشی رتبه بپایینتری نسبت به باقی رشته ها میخواد میخواستم نقاشی رو بزنم پس ادبیاتو اول میزنم بعد طراحی صحنه و بعد هم طراحی لباسو

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

البته بیشتر انتخاب میکنم اما پارسال از بین رشته هایی که زده بودم دو تا روزانه مجاز شدم دو تا شبانه دو تا پیام نور و دوتا غیر انتفاعی و یکی از دوستام دوتا روزانشو مجسمه سازی آورده بود و اهنگسازی که هر دو امتحان عملی رو بد دادو روزانه قبول نشد در صورتیکه انتخاب بعدش نقاشی بود و با رتبه 900 احتمالا اونو قبول میشد اما چون بعد از این دو زده بود و مجاز نشده بود روزانه رو از دست داد ازین بابت گفتم.

پيش فرض

در مورد امتحان طراحی صحنه میدونی ؟
    به نظرم اول طراحی لباس رو بزنی بعد طراحی صحنه بهتره .. هرجور صلاح میدونی .

بعد اینا نقاشی هم بزنی فکر میکنی مجاز بشی ..
    یعنی انتخاب چهارم : نقاشی

ایشالا موفق میشی

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

طراحی صحنه ؛بازیگری ريالنمایش امتحان عملیشون یکیه چون پارسال من رفتم امتحان عملی نمایشو بازیگری رو با هم دادم و تازه عروسکگردانی هم همونجا بود و بابت هر چهار رشته یه مصاحبه بود .

پيش فرض

البته بیشتر انتخاب میکنم اما پارسال از بین رشته هایی که زده بودم دو تا روزانه مجاز شدم دو تا شبانه دو تا پیام نور و دوتا غیر انتفاعی و یکی از دوستام دوتا روزانشو مجسمه سازی آورده بود و اهنگسازی که هر دو امتحان عملی رو بد دادو روزانه قبول نشد در صورتیکه انتخاب بعدش نقاشی بود و با رتبه 900 احتمالا اونو قبول میشد اما چون بعد از این دو زده بود و مجاز نشده بود روزانه رو از دست داد ازین بابت گفتم.
    درسته .. به خاطر همین میگم نقاشی یا طراحی لباس رو توی انتخاب یک و دو قرار بده .. با توجه به اینکه روزانه هم میخوای با عملی خوب راحت نقاشی روزانه قبول میشی
    راستی ظرفیت نقاشی بیشتر از طراحی لباس هستش .. میتونی جا به جاشون کنی ..خودت ببین کدوم رو بیشتر دوست داری

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بازم ممنون خیلی بهم کمک کردین ببخشین بابت این همه سوالی که ازتون پرسیدم و ممنون که بهب همشون جواب دادین

11. این کاربر از betiart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •