تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 394 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اتفاقا یکی دوتا از بچه های جنوبی فوروم های دیگه هم اومدن تهران .. چه خبره همه از گرما فراری ان؟

//

*سانسا کلیپ (اگه هنوز تهران گیر بیاد) صدای خیلی بلندی داره و واسه ورزش هم مناسبه ... همونطور که از اسمش برمیاد خودش یه گیره داره ...
    *zen v plus از کریتیو صدای خیلی خوب و بلندی داره ... بازوبند هم داره ؛ نمایندگی پاساژ ایران باید چک بشه ...
    * zen stone plus هم گزینه خوبیه ؛ مشابه کلیپ ... تجهیزات جانبی اش هم گیر میاد ایران ...

* هرچند تهیه یه سیستم من در آوردی واسه بازوبند سخت نیست ؛ کافیه یه دونه از بازوبندهای نانو که قیمت خیلی ارزونی داره رو بخری ...

اخه محمد جان شما هم اگه توی هر روز هوای شهرت گرد وخاک بود اونم 22 درجه حد مجاز بعد درجه حرارتم بالای 50 درجه بود خداوکیلی از شهرت فرار نمیکردی ؟
    من نمیخوان زیاد وارد بحث بشم ولی شما ببین یه 2/3 روز این خاک ما 50٪ اومد تو شهر تهران دیدی چه طوری بانک ها و فروشگاه و ادارات و نمیدونم همه جا رو تعطیل کردن ملت صداشون در اومد مسئلا هم یه تکون به خودشون دادن حالا حساب کن ما بطور یقین میگیم توی این 4 ماه اخیر حدود 15 روز ماه هوای ما گرد و خاک 20 برابر حد مجا بود حالا بگذریم ما تو این هوا هم مجبور بودیم بریم توی هوای ازاد تمرینمونو بکنیم
    خلاصه دستتو قشنگ گذاشتی روی زخم دلم
    بگذیریم شما خیلی باحال تر از این حرفایی دمت خیلی گرمه
    ---------------------------------------------
    حالا کدوم از این پلیرا بهتره و قیمتشون چنده البته بگم که من اصفهان هستم و مدل های کریتیو رو راحت گیر میارم ولی اگه کیفیت سانسا بهتره بگو شاید تونستم اونو گیر بیارم واسه من اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه ..
    میخوام PX رو بترکونه و از شر گوشی خلاص شم بعد میگم این پلیر هایی که معرفی کردی با توجه به قیمتشون تفاوت خیلی زیادی با گوشی دارن یا نه؟

این بازوبند نانو اسمش همینه من برم تو مغازه بگم بع کجا گیر میاد؟

2. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه سونی سری A820(که بلوتوث داره) کیفیت صدای بهتری داره یا مدلهای COWON (مثل U5)

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    بالاخره U5 منم رسید
    فقط توی یک کلام میتونم بگم عالیه
    خیلی کیفیت صداش بالاست همچنین اصلا رو درجه آخر نمیتونی ببریش
    تازه من با هدفون استوک خودش دارم استفاده میکردم خیلی عالیه !!!
    تنها موردی که دیدم زیاد جالب نیست اینه که رد انگشت روی بدنش میوفته که اونم بخاطر سیاه بودنش هست
    سرعت ترنسفرش هم ~5 Mbps هستش توی منوش هم آپشن های زیادی برای Eq داره که حرفه ای هستن
    یه مورد دیگه که یکم اذیت میکنه در USB یکم سخت باز میشه واسه مایی که ناخن نداریم

5. 3 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza-fr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دنبال voice recorder الیمپوس مدل DS-40 می گردم
    تو جمهوری نمایندگی الیمپوس ندیدم
    کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد ؟
    در ضمن سایت رسمی Creative که Voice recorder هاشو معرفی کنه کسی سراغ نداره ؟
    ممون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز رفتم یه آیپاد نانو تو مغازه تست کردم صداش افتضاحه. من نمیدونم آیپاد با این صداش چرا این همه معروفه؟
    صداش که قطعاً در حد 3-4 مدل اول نیست ... قشنگی دنیا هم احتمالا به همینه : که آیپاد با این صداش (یا بهتر بگیم : بدون صداش!!) طرفدار و مشتری داره .. این همون بحثیه که زیاد مطرح کردیم؛ سر اینکه واسه مصرف کننده نهایی پارامترهای مطرح- غیر از کیفیت صدا بسیاره ...
    سلام
    بالاخره U5 منم رسید
    تنها موردی که دیدم زیاد جالب نیست اینه که رد انگشت روی بدنش میوفته که اونم بخاطر سیاه بودنش هست
    سرعت ترنسفرش هم ~5 Mbps هستش توی منوش هم آپشن های زیادی برای Eq داره که حرفه ای هستن
    مبارکه ... و متشکر از اینکه تجربیاتت رو مطرح کردی ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه سونی سری A820(که بلوتوث داره) کیفیت صدای بهتری داره یا مدلهای COWON (مثل U5)
    اساساً باید cowon وضعیت بهتری داشته باشه ... چندین صفحه بحث کردیم که آیا دقیقا میشه u5 رو هم هم رده بقیه مدلهای cowon دونست ... بنده مخالف بودم و بعضی دوستان موافق (اگه دوست داری می تونی بحث ها رو در صفحات 69 تا 71 چک کنی) ...

در مورد این مدل سونی توجه کن که قلق خاص خودش رو داره .. اولا گرونتر از متوسط بازاره ... ثانیا بعضی امکانات استاندارد مثل ضبط صدا و رادیو و .. در کار نیست .. در عوض هدفون مناسبی داره .. کیفیت صداش خیلی خوبه بدون شک و به نظر من وضعیتش از u5 بهتره .. اما اینکه مثلا با رده بالاتر های cowon مثل i7 بتونه رقابت کنه ؟ ... به نظر من نه ...
    اخه محمد جان شما هم اگه توی هر روز هوای شهرت گرد وخاک بود اونم 22 درجه حد مجاز بعد درجه حرارتم بالای 50 درجه بود خداوکیلی از شهرت فرار نمیکردی ؟
    من نمیخوان زیاد وارد بحث بشم ولی شما ببین یه 2/3 روز این خاک ما 50٪ اومد تو شهر تهران دیدی چه طوری بانک ها و فروشگاه و ادارات و نمیدونم همه جا رو تعطیل کردن ملت صداشون در اومد مسئلا هم یه تکون به خودشون دادن حالا حساب کن ما بطور یقین میگیم توی این 4 ماه اخیر حدود 15 روز ماه هوای ما گرد و خاک 20 برابر حد مجا بود حالا بگذریم ما تو این هوا هم مجبور بودیم بریم توی هوای ازاد تمرینمونو بکنیم
    خلاصه دستتو قشنگ گذاشتی روی زخم دلم
    بگذیریم شما خیلی باحال تر از این حرفایی دمت خیلی گرمه
    ---------------------------------------------
    حالا کدوم از این پلیرا بهتره و قیمتشون چنده البته بگم که من اصفهان هستم و مدل های کریتیو رو راحت گیر میارم ولی اگه کیفیت سانسا بهتره بگو شاید تونستم اونو گیر بیارم واسه من اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه ..
    میخوام PX رو بترکونه و از شر گوشی خلاص شم بعد میگم این پلیر هایی که معرفی کردی با توجه به قیمتشون تفاوت خیلی زیادی با گوشی دارن یا نه؟

این بازوبند نانو اسمش همینه من برم تو مغازه بگم بع کجا گیر میاد؟
    قطعاً حق با شماست ... ما هم این فصل که مهمون از خوزستان داریم ، همین مشکلات رو می شنویم ...

//

من سانسا رو یه مقدار خیلی کمی ترجیح میدم ... ولی این ترجیح شخصی و ناچیزه ... به نظر من در یک سطح هستن و هر کدوم رو که می پسندی بگیر ... ببین الان دوستمون از u5 هم راضی بوده ... این نشون میده که اختلاف اینا اندکه ... از دوتا مدل پرفروش و پرطرفدار گرفته تا یه مدل گمنام تر ...

ادیت (نیم ساعت بعد که پست رو داشتم آماده می کردم ، اما سر یه قضیه ای رفتم بیرون و اومدم) : سانسا ظاهرا گیر نمیاد ...

//

بله - میشه با جرات گفت که بین کیفیت و سطح اینا با یه گوشی تفاوت محسوس وجود داره ..

//

اصولاً باید اینطوری باشه که نمایندگی این تجهیزات جانبی رو داشته باشه ... یا حداقل با پرسش از نمایندگی ها مشخص بشه ... شماره دوتا نمایندگی کریتیو رو در این تالا 2-3 بار مطرح کردم .. جستجو کن ؛ پیدا نشد بگو ...
    Last edited by seymour; 02-08-2009 at 16:28. دليل: آپدیت وضعیت سانسا

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دنبال voice recorder الیمپوس مدل DS-40 می گردم
    تو جمهوری نمایندگی الیمپوس ندیدم
    کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد ؟
    در ضمن سایت رسمی Creative که Voice recorder هاشو معرفی کنه کسی سراغ نداره ؟
    ممون
    پاساژ پایتخت من یکی دوبار کارای الیمپوس رو دیدم (استریو کنج - 200 به بالا بودند اغلب)... پاساژ ایران ورودی بالایی ، دم پله برقی رو هم چک کن ... (در مورد الیمپوس چند خط اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین)

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست خوبمون دنبال همین مدل بوده و پیدا کرده ؛ شاید بد نباشه یه پیام خصوصی هم واسه ایشون بفرستی

//

کریتیو voice recorder به این معنا که شما میگی نداره ... در عوض سونی تنوع خوبی در این زمینه داره که می تونی از نمایندگی های سونی سراغش رو بگیری ...

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اساساً باید cowon وضعیت بهتری داشته باشه ... چندین صفحه بحث کردیم که آیا دقیقا میشه u5 رو هم هم رده بقیه مدلهای cowon دونست ... بنده مخالف بودم و بعضی دوستان موافق (اگه دوست داری می تونی بحث ها رو در صفحات 69 تا 71 چک کنی) ...

در مورد این مدل سونی توجه کن که قلق خاص خودش رو داره .. اولا گرونتر از متوسط بازاره ... ثانیا بعضی امکانات استاندارد مثل ضبط صدا و رادیو و .. در کار نیست .. در عوض هدفون مناسبی داره .. کیفیت صداش خیلی خوبه بدون شک و به نظر من وضعیتش از u5 بهتره .. اما اینکه مثلا با رده بالاتر های cowon مثل i7 بتونه رقابت کنه ؟ ... به نظر من نه ...
    من هیچ امکانی رو لازم ندارم فقط کیفیت (هم کیفیت . هم بلندی)صدای فوق استثنایی+بلوتوث لازم دارم! حالا اگه یه پلیر کیفیت صدای فوق العاده ای داشته باشه از بلوتوث صرفنظر میکنیم!
    ---------------------------
    راستی الان پلیرم S203F از سونی هستش! کیفیت صداش خوبه ولی بلندیش واسه من راضی کننده نیست! بنابراین صداش یکم از اینی که الان دارم بلندتر باشه برام کافیه!با نرم افزارش هم هیچ مشکلی ندارم و اکثر موزیکهام رو تو ویندوز با همون سونیک استیج گوش میدم تا با خود مدیا پلیر!
    Last edited by poria_mc; 02-08-2009 at 18:39.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    بالاخره U5 منم رسید
    سلام
    مبارکه
    چرا هدفون استوک؟ هدفونش که باید آک باشه نه استوک!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    مبارکه
    چرا هدفون استوک؟ هدفونش که باید آک باشه نه استوک!
    منظورشون همون آک بود.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •