من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش
.gif)
).... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
حالا از گرافیک بگزریم ...
آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم