تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 198 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
    بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
    شوخی میکنه شما به دل نگیرین .
    شما مثل اینکه کلا با بازیهای RPG حال نمیکنی مگر نه اینطوری در باره یه شاهکار حرف نمیزدی .
    منم مثل شما از RPG بدم میومد ولی بعد از این بازی یه کم باهاش حال کردم .
    از لحاظ گرافیکی نباید اینجور بازیها رو مقایسه کرد .(البته گرافیک بدی هم نداشت)
    فقط gamespot به این بازی نمره بالا نداده تمام سایتهای معتبر هم نمره بالایی به این بازی دادن.
    درکل چند روزی توی این تاپیک نیای بهتره(شوخی )

2. این کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ربطی داره ... من با rpg حال می کنم اما نه با این .... آدم باید تو rpg آزادی عمل داشته باشه (که کمی تو oblivion وجود داره ) نه این که عین یه فیلم با داستان بره اونم با این گرافیک فاجعه و گیم پلی مسخره وارکرفتی .... یکی من بزن یکی اون بزن ...اوج حیجانشم دو تا اسپل می زنی یارو دود می شه .... در هر حال من دیگه اینجا نیمیام چون پاک کردمش رفت ...
    راجع به امتیازم که گفتی من از هیچ سایتی انتظار امتیاز درست ندارم غیر gamespot که شما می گین بقیه هم بالا دادن
    گیم اسپاتم قبول داشتم چون نمرهاش واقعا درست بود ... مثلا civ iv 9.4 گرفته که تو تاپ 10 بازی های pc و فقط تو gamespot که نشون می ده کار این سایت واقعا درسته چون بقیه سایتها شعورشون به همچین بازی نمی رسه و به prince of persia که کل بازی شما یه نقطه ای که روی یه خط حرکت می کنی و بقیه نقطه ها رو می کشی و اندازه یه بند انگشتم هوش لازم نداره امتیاز بالا می دن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
    شما یکی از بزرگترین جوکهای سال 2010 رو گفتید
    شما توی هر سایت خارجی این حرفو میزدید باور کنید مسخرتون میکردند.اصلا شما واقعا این بازیو بازی کردین یا اینکه یه بازی دیگه رو میگین
    من حاظرم با شما هر چه قدر بخوای بدون تعصب در این مورد بحث کنم.اصلا آدم مگه بیکاره که الکی از یه بازی تعریف کنه بازیی که شاهکار هستش واقعا معلومه.اگه اهل بازی کردن سبکه نقش آفرینی باشی و بازی هایی مثل دیابلو-شبهای نوروینتر-بیلدر گیت و... رو بازی کرده باشی حتما این بازیو یه شاهکار میدونی.در مورد سیستم چنگیدن در این بازی اونجوری که شما فکر می کنید نیست درسته که شما مثل بازیهایی مثل پرنس و یا AC نمیتونید حرکات مختلف انجام بدید ولی دیگه خر تو خر نیست و یک شیوه خاص داره و باور کنید همه سایتها از سیستم جنگیدن بازی تعریف کردند و واقعا صحنه های زیبایی در بازی خلق میشه.در مورد گرافیک باید بگم که با این که من اصلا سیستم خوبی ندارم و در سطح پایینی این بازیو از لحاظ گرافیکی بازی کردم ولی با عکسهایی که دیدم مطمئن هستم این بازی از لحاظ گرافیکی برای یک بازی در سبک RPG یک بازی فوق العاده محسوب میشه.در ضمن من باید بگم که من با این سیستم ضعیف این بازیو دو سه بار تا آخرش رفتم و واقعا برام جذاب هست و واقعا این بازی آن قدر ویژگی خوب داره که دیگه گرافیک یه قسمت کوچکش هست.شما اگه اهل سبک نقش آفرینی کلاسیک باشی حتما از این بازی باید لذت ببری و من هر سایتی دیدم این بازیو حتی به عنوان یه منبع عالی برای بازیهای سبک نقش آفرینی دونستند و گفتند که واقعا باید بازیهای دیگه از این بازی الگوبرداری کنند.البته اگه ایشون اینجا نیاد عیب نداره من اینارو برای همه دوستان گفتم.

5. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

زیاد دقت نکنین ! این از اون آدم هاییه که میاد تویه تاپیک ها تیکه میندازه به شاهکار ها!
    من نمی دونم چی تویه گرافیک WOW دیدین که اومدین به گرافیک عالیه DA گیر میدین؟
    طراحیه بسیار زیبایه گرافیکی این بازی همینطور هنری که به کار رفته تا اینا رو درست کنه واقعا زیباست! تو همون مرحله ی آخر یا همون مرحله ی Ostagar واقعا طراحیه هنری ساختمون ها زیبا بود! آدم حسه خوبی بهش دست می داد!
    انگار که وارد یک قصر مجلل شدی دقیقا همون تیکه ای که با Duncan داشتی راه میرفتی و پشتت برجه ( اسمش یادم نیست ) بود! اون قسمت واقعا زیبا بود!

7. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش)و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟
    .... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
    حالا از گرافیک بگزریم ...
    آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
    در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
    کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم
    Last edited by MB3d; 15-01-2010 at 17:58.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شما فقط نکات منقی رو اشاره کردی .
    بازی در کل فوق العاده بود

زیاد دقت نکنین ! این از اون آدم هاییه که میاد تویه تاپیک ها تیکه میندازه به شاهکار ها!
    من نمی دونم چی تویه گرافیک WOW دیدین که اومدین به گرافیک عالیه DA گیر میدین؟
    !
    حالا ایشون اومد یه حرفی زد .
    بهتر بود با یه لحن بهتر جواب میدادی .

10. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش).... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
    حالا از گرافیک بگزریم ...
    آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
    در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
    کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم
    شما فکر کنم عضو گروه مبارزه با بازی های شاهکار و یا عضو گروه مبارزه با بازی های سبک نقش آفرینی کلاسیک هستی
    ببخشید اینو میگم شما باید بری اول این بازیو یاد بگیری و بعد بیای اظهارنظر کنی.اگه بلد نیستی میتونی سوال کنی و فکر نکنم این سخت باشه.
    در مورد برق زدن چیزها من فکر کنم بیشتر بازی ها این سبک این جوری باشه فقط توی بازی های ماجرایی شاید دقیقا معلوم نباشه ولی توی این سبک باید یه جوری معلوم باشه.بعد این بازی خر تو خر نیست بیشتر صندوق ها قفل هستند و شما تا مهارتش رو کسب نکنی نمیتونی بازش کنی. من مطمئن هستم شما سبک نقش آفرینی رو درست بلد نیستی و گرنه بازیی که کل جهان ازش تعریف میکنند دربارش این جوری صحبت نمی کردی.

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش)و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟
    فقط ماها نمیگیم برادر. کل جهان فکر میکنم این موضوع رو قبول داشته باشه. البته اونایی که این سبک رو میپسندن.
    .... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
    دوست من این که نشد دلیل بد بودن بازی. یعنی یه بازی که روی درختش کلیک کنی یه سیب بکنه بخوره Health زیاد بشه این دیگه آخره بازیه؟؟؟
    اتفاقا توی بازی گل های زیادی تو محیط پخش بودن که از اونا برای درست کردن potion استفاده کنی.

شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه
    خوب سبکه بازی همینه عزیزم. پس با این توصیفات شما باید از بازی دیابلو هم متنفر باشین. چون دکمه alt رو که بگیرین تمام وسایل روی زمین High light میشه!!!

یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین
    یعنی واقعا بازی اینقدر آسونه؟؟؟!!!
    مطمئن باش یه کم دیگه بازی کنی این حرفت رو پس میگیری. اگه به همین راحتی بود بازی که مثل یه بازی شوتر میکشتی و میرفتی جلو الان این تاپیک 75 صفحه نمیرفت جلو که فکر کنم حدود 50 صفحه فقط پستا درباره ی اینه که اینجا باید چیکار کنم و کجا برم . . . !!
    شما بری توی اورزامار نظرت عوض میشه.
    بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
    شما اصلا داری اشتباه مقایسه میکنی. هر بازی Rpg رو که نمیشه با هم مقایسه کرد.
    نکنه توی Oblivion شما با کلیک موس جلو میرفتین. جنگیدن توی oblivion چجوری بود توی این چجوری؟؟؟!!!
    بهتره سبک هایی متفاوت رو باهم مقایسه نکنی.
    شما برو oblivion رو با fall out 3 یا Far cry 2 مقایسه کن. نه با این بازی.

موفق باشی.

14. 5 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما اگه پست اول رو بخونی یه عنوان crpg رو با oblivion مقایسه نمی کنی
    این بازی با diablo و Neverwinter Nights و ... مقایسه میشه نه با oblivion
    تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما )
    یعنی می خوای بگی مبارزات نوبتیه؟!
    من که چنین چیزی ندیدم

16. 4 کاربر از cyrus_ln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنم
    راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •