الان قیمتش چند شده؟قیمت جهانیش زیر 400 یوروست.
الان قیمتش چند شده؟قیمت جهانیش زیر 400 یوروست.
حرف جالبی میزنه !! ما داریم پول امکاناتی از گوشی رو میدیم که هنوز توی ایران راه نیوفتاده . مثل edge . یا 3g یا --- یا hspda و ................ . اون دنیا حالشونو میگیریم![]()
حالا اگه تمام اپراتورهای ما نسل 3 یا 3.5 بود میخواستین چکار بکنین ؟
میدونین هزینه ی این تماس ویدئویی تو اپراتور Vodafone . Orange . T- Mobile و ... چنده ؟
واسه مثال هزینه ی هر Mms تو اتحادیه ی اروپا 0.5 یورو هست ( حداقل ) .
تنها 6 % مردم اروپا و امریکای شمالی از اینترنت موبایل و تنها 3 % از Mms استفاده میکنن .
اصلا اینجا همه گوشی های زیر 200 $ دارن .
کاملا با پست بالا موافقم چون وقتی داییم امد ایران دید ملت همه گوشی هایه خفن دارن من هم همون موقع ها بود n73 خریدم 700 تومان که داییم بعد چند روز شاکی شد گفت این چه گوشی ای هست{a800 سامسونگ داشت} زد شکوندش بعد سیمش رو برداشت و پرتابش کرد تو اب.............
قاطی کرد بنده خدا
مهم اون نیست که هزینش چقدره مهم اینه که کشورهای دیگه مارو بخاطر نداشتن این سیستم ها مسخره نکنن . حالا شما میتونید استفاده نکنید!! بالاخره بعضی از مایه دار ها هستند که پول براشون مهم نباشه .. استفاده کنن ! جی پی آر اس و ام ام اس برای نسل 2.5 گوشی هستش که تازه روی یکی از سیم کارتها فعال شده و نسل سوم هم میره روی 3g و ... و نسل 3.5 هم فکر کنم wimax باشه ! که انشاالله تا 10 سال دیگه شااااااااااااااااید راه افتاد :d
Сергей Кузьмин یکی از ریویو نویسان دیگه سایت Mobile-Review نظرش رو در مورد INNOV8 به طور مختصر نوشته . خیلی جالبه این اولین گوشی هستش که 2 نفر از سایت Mobile-Review در ورد نظر میدن .
ببینید چه تعریفی از این گوشی کرده و تقریبا همه نظزاتش با Eldar مشابه هستش .
خود این شخص هم دوربین این گوشی رو امتحان کرده و عکسهاشو هم گذاشته و نوشته دوربین این گوشی اصلا با C905 قابل مقایسه نیست .
در مورد انتخاب بین این گوشی و C905 هم نوشته نظرش کاملا INNOV8 هستش .
همچنین نوشته بهتر بود این گوشی در رنگهای محتلفی عرضه میشد و طراحیش میتونست بهتر از این باشه .
جالبه حتما بخونین .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Translate :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 18-11-2008 at 13:14.
با سلام.
مقایسه عکسهای i8510 با n95 8gb .
درسته مقاسه اینها با هم صحیح نیست ولی به خاطر دوستان من عکسهایی که از این دو گوشی در جاهای مختلف گرفته ام میزارم.
دوستان کلا تو مقایسه عکسها بصورت دو تایی عکسهای بالا ماله i8510 هست و عکسهای پایین ماله n95 8gb.فقط تو عکس دومی مقایسه پایینی عکس I8510 هست و بالایی عکس N95 8GB .
![]()
![]()
![]()
دوستان در کل عکسهای I8510 اگه دقت کنین بهتر و شفافتر از N95 8GB هست بخصوص این تو فول سایز خیلی بیشتر معلوم میکنه.
موفق باشید.
Last edited by ninja3000sh; 18-11-2008 at 21:48.
در ضمن کسانی هم که N95 8gb دارن قدرشو بدونن.درسته تو امکانات به پای I8510 نمیرسه ولی باز هم برای خودش یه چیزه دیگست.من N95 8gb خودمو فروختم ولی بعدا پشیمون شدم و دوباره رفتم یه دونه خریدم.
این حرفتو دارم
تقریبا توی همه عکس ها برتری با سامسونگه ...فقط بعضی جا ها این تفاوته زیاد نیست
ولی در کل هم رنگ بندی هم وضوح عکسهای آی 8510 بهتره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)