منم خیلیا رو دیدم که درسشون خیلی خوبه بوده( تشریحی)
ولی تو کنکور موفق نبودن...![]()
منم خیلیا رو دیدم که درسشون خیلی خوبه بوده( تشریحی)
ولی تو کنکور موفق نبودن...![]()
راهنمای شرکت در آزمون های آزمایشی مرحله ای و جامع 88-1387
(تعاونی سازمان سنجش آموزش کشور)
ثبت نام آزمونهاي آزمايشي مرحله اي و جامع سال 87 - 88کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعيه شركت تعاوني خدمات آموزشي درباره نحوه ثبتنام و برگزاري آزمونهاي آزمايشي مرحلهاي و جامع مخصوص داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 و دانشآموزان سال سوم متوسطه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soheilsmart; 16-09-2008 at 18:53.
سلام
راه حل عملی می خوای؟!!! الان من راه حل عملی رو بهت یاد می دم....
می خوای سال دیگه همین موقع تو خونت شادی و خوشحالی باشه؟
می خوای سال دیگه سرت رو جلوی فامیل بتونی بالا بگیری؟
می خوای سال دیگه کسی بهت به چشم یه(.... )نگاه نکنه؟( بیخیال داخل پرانتز)
می خوای سال دیگه موقع اعلام نتایج بابا و مامانت ماچت کنن و تو بغلشون بگیرنت؟
می خوای......
...
..
.
.
اگه می خوای پس خودت واسه خودت یه انگیزه و اجبار ایجاد کن چرا که هیچ کس غیر از خودت نمی تونه برات کاری بکنه.
اگه فارغ التحصیل هستی که باید بدونی و لی اگه دانش آموز هستی باید بهت بگم که لذت اون موقعی که اعلام نتایج کنکور میاد واسه یه رتبه زیر هزار اونقدر زیاده که قابل وصف نیست و حداقل من این رو تو بعضی از بچه ها دیدم. اگه می خوای این لذت رو تجربه کنی پس بسم الله.......
این مشکلات تقریبا مشکل همه هستسلام دوستان
هر چند می دونم امسال سال سرنوشت هست و از این حرف ها اما حال درس رو ندارم یعنی هیچ وقت نداشتم
می خونم هم اصلا حالش نیست
هدفم هم معلومه اما ...............
اصلا هر چند که می خونم اما مثل یه کار خیلی سخته برام و کمی عذاب آور
حالش نیست
وقتی که درس می خوام بخونم نشسته پای درس خسته هستم
می رم باشگاه بدن سازی حاظرم 10 ساعت بدن سازی سنگین کار کنم اما درسه رو نخونم (آخرش که می خونم اما عذاب آور می دونم هم باید بخونم )
کسی راه حلی نداره
من درس رو خیلی زود یاد می گیرم یعنی یک بار بخونم یاد می گیرم فقط می مونه تکرار و مسئله و تست زدن که اصلا حالش رو ندارم مثلا درسه رو گرفتم چی به چی شده اما مثلا فیزیک باشه فرمول هاش رو حال ندارم حفظ کنم یا روش مسئله حل کنم که درست بعدا بتونم تست بزنم
درس برام کسل کننده شده انگار یه چیز تکراری دیگه می شینم کتاب رمان و زندگی نامه و این چیز ها می خونم
کسی راه حلی عملی نداره (خودم کلی کتاب های مشاوره درسی و این چیز ها خوندم و مشاوره به دوستام هم می دم اما عمل نمی تونم بکنم)
موفق باشید
بای
دلیلش اینه که کتاب رو واسه ما ننوشتن بلکه مطالب کتاب مطالب دانشگاهی هستش که اول و آخرشو زدن پیچوندن تو کتاب
هر چند سال هم میبینن مطالب مشکل داره یه بیشتر بدانیم ... میارن تو کتاب و میشه شیر اندر شیر تو شیر!!!
برای ایجاد انگیزه، روی حرفهای دوستم Lomon خوب فکر کن
از من میشنوی برو تو قلم چی (برای شما حتما قلمچی باشه نه جای دیگه) ثبت نام کن آزمون اول رو که دادی می بینی رتبه ات شد مثلا 3500 به خودت بگو من اگه یه ذره بیشتر بخونم ببینم میتونم بشم 3100 بخون اگه این آزمون نشد آزمون بعدی اینجوری می تونی با خودت رقابت کنی و انگیزه ی درس خوندن رو بالا ببری
توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن
سلام
من دیگه می دونم باید بخونم هر چی هم بشه می خونم
من امسال سال سومم هست که قلم چی هستم
از همه آزمایشی ها هم بهتره
اما برای کسی که بخونه
باید بخونیم
نمی دونم شده بمیرم هم می خونم دیگه
من باید تهران قبول بشم(الان نگید بومی سازی که من مدیریت مالی می خوام که کشوری هست)
موفق باشید
بای
منم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن
هزينش چقدره؟
سلام
وقتی ثبت نام می کنی برای کل سال هست
من دوستام می خواند جدید ثبت نام کنند پرسیدند حدود 200 تومنی هست
سربازی هم برید اما فکر می کنم آموزشیش نتونید امتحان بدید بقیش رو می تونید
موفق باشید
بای
چرا نمیشه وقتی رفتی ثبت نام بگو میخوام این تعداد آزمون رومنم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)
هزينش چقدره؟
اونام باید قبول کنن مشکلی نیست
کل 24 تا آزمون حدود 200 تومنه یعنی 11 تا حدود 100 تومن
درضمن Friendship Request من واسه یه ماهه پیش هستش اونو هم Allow کنی ممنون میشم
بله کاملا درسته.....
به نکته خوبی اشاره شد...
باید هر کسی که می خواد قلمچی ثبت نام کنه همه آزمون هاش رو با دقت بررسی کنه و به دونه دونه آزمون ها اهمیت بده .
این آزمون ها دو هفته یک بار برای کسی که نیاز به انگیزه برای درس خوندن داره واقعا فوق العاده هستش مخصوصا بچه های فارغ التحصیل که مدرسه و کلاس ندارن و بهشون کمک می کنه که از بی برنامگی دربیان.... حالا می خواد قلمچی باشه یا کلمچی یا....... مهم نیست اسمش ولی اون چیزی که اکثریت بچه های با تجربه تایید کردن همین قلمچی هست...
یه چیز دیگه که بعد از هر آزمون باید و باید و باید انجامش داد همین کلاسور ارزیابی و بررسی تک تک سوالات و مخصوصا سوالات دشوار هست که از نون شب هم برای داوطلبی که آزمون داده واجب تره.... وگرنه اگه بخواد بعد از آزمون دیگه سراغ سوال ها نره بهتره که اصلا آزمون نده!! خیلی از چیز هایی که آدم یاد می گیره و به درد کنکورش می خوره تو همین مرحله بدست میاد...
سلام دوستان
ميشه بگين شما چه جوري درس ميخونين ؟؟
درسي كه مي خونين مثلا 100 تا تست رو كي ميزنين ؟
همه درسها رو تو يه روز ميخونين ؟
درس فيزيك و رياضي رو تو يه روز ميخونين ؟ يا نه ؟ اگه آره چقدر از هر كدوم چقدر ميوخنين ؟؟
چند تا كتاب در روز و در هفته مي خونين ؟؟ از هر كتابي در روز چه قدر ميخونين ؟
من دارم گيج ميزنم ...نميدونم چرا برنامه ريزي ميكنم همه برنامه رو نميتونم عمل كنم .
كسي كه سطحش زير صفره چه جوري بايد برنامه ريزي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد.
Last edited by elhameli; 17-09-2008 at 09:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)