تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 630 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من که تا بحال کسیا ندیدم درسش بد باشه ولی تو کنکور موفق باشه
    درسته کنکور با تشریحی فرق داره ولی بازم کسایی موفقن که تو تشریحی هم موفق باشن
    منم خیلیا رو دیدم که درسشون خیلی خوبه بوده( تشریحی)
    ولی تو کنکور موفق نبودن...

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

راهنمای شرکت در آزمون های آزمایشی مرحله ای و جامع 88-1387
    (تعاونی سازمان سنجش آموزش کشور)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ثبت نام آزمونهاي آزمايشي مرحله اي و جامع سال 87 - 88

کد:

اطلاعيه‌ شركت تعاوني خدمات آموزشي درباره نحوه ثبت‌نام و برگزاري آزمون‌هاي آزمايشي مرحله‌اي و جامع مخصوص داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 و دانش‌‌آموزان سال سوم متوسطه
    کد:
    Last edited by soheilsmart; 16-09-2008 at 18:53.

3. این کاربر از soheilsmart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    هر چند می دونم امسال سال سرنوشت هست و از این حرف ها اما حال درس رو ندارم یعنی هیچ وقت نداشتم
    می خونم هم اصلا حالش نیست
    هدفم هم معلومه اما ...............
    اصلا هر چند که می خونم اما مثل یه کار خیلی سخته برام و کمی عذاب آور
    حالش نیست
    وقتی که درس می خوام بخونم نشسته پای درس خسته هستم
    می رم باشگاه بدن سازی حاظرم 10 ساعت بدن سازی سنگین کار کنم اما درسه رو نخونم (آخرش که می خونم اما عذاب آور می دونم هم باید بخونم )
    کسی راه حلی نداره
    من درس رو خیلی زود یاد می گیرم یعنی یک بار بخونم یاد می گیرم فقط می مونه تکرار و مسئله و تست زدن که اصلا حالش رو ندارم مثلا درسه رو گرفتم چی به چی شده اما مثلا فیزیک باشه فرمول هاش رو حال ندارم حفظ کنم یا روش مسئله حل کنم که درست بعدا بتونم تست بزنم
    درس برام کسل کننده شده انگار یه چیز تکراری دیگه می شینم کتاب رمان و زندگی نامه و این چیز ها می خونم
    کسی راه حلی عملی نداره (خودم کلی کتاب های مشاوره درسی و این چیز ها خوندم و مشاوره به دوستام هم می دم اما عمل نمی تونم بکنم)
    موفق باشید
    بای

سلام
    راه حل عملی می خوای؟!!! الان من راه حل عملی رو بهت یاد می دم....

می خوای سال دیگه همین موقع تو خونت شادی و خوشحالی باشه؟
    می خوای سال دیگه سرت رو جلوی فامیل بتونی بالا بگیری؟
    می خوای سال دیگه کسی بهت به چشم یه(.... )نگاه نکنه؟( بیخیال داخل پرانتز)
    می خوای سال دیگه موقع اعلام نتایج بابا و مامانت ماچت کنن و تو بغلشون بگیرنت؟
    می خوای......
    ...
    ..
    .
    .

اگه می خوای پس خودت واسه خودت یه انگیزه و اجبار ایجاد کن چرا که هیچ کس غیر از خودت نمی تونه برات کاری بکنه.
    اگه فارغ التحصیل هستی که باید بدونی و لی اگه دانش آموز هستی باید بهت بگم که لذت اون موقعی که اعلام نتایج کنکور میاد واسه یه رتبه زیر هزار اونقدر زیاده که قابل وصف نیست و حداقل من این رو تو بعضی از بچه ها دیدم. اگه می خوای این لذت رو تجربه کنی پس بسم الله.......

5. 4 کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    هر چند می دونم امسال سال سرنوشت هست و از این حرف ها اما حال درس رو ندارم یعنی هیچ وقت نداشتم
    می خونم هم اصلا حالش نیست
    هدفم هم معلومه اما ...............
    اصلا هر چند که می خونم اما مثل یه کار خیلی سخته برام و کمی عذاب آور
    حالش نیست
    وقتی که درس می خوام بخونم نشسته پای درس خسته هستم
    می رم باشگاه بدن سازی حاظرم 10 ساعت بدن سازی سنگین کار کنم اما درسه رو نخونم (آخرش که می خونم اما عذاب آور می دونم هم باید بخونم )
    کسی راه حلی نداره
    من درس رو خیلی زود یاد می گیرم یعنی یک بار بخونم یاد می گیرم فقط می مونه تکرار و مسئله و تست زدن که اصلا حالش رو ندارم مثلا درسه رو گرفتم چی به چی شده اما مثلا فیزیک باشه فرمول هاش رو حال ندارم حفظ کنم یا روش مسئله حل کنم که درست بعدا بتونم تست بزنم
    درس برام کسل کننده شده انگار یه چیز تکراری دیگه می شینم کتاب رمان و زندگی نامه و این چیز ها می خونم
    کسی راه حلی عملی نداره (خودم کلی کتاب های مشاوره درسی و این چیز ها خوندم و مشاوره به دوستام هم می دم اما عمل نمی تونم بکنم)
    موفق باشید
    بای
    این مشکلات تقریبا مشکل همه هست
    دلیلش اینه که کتاب رو واسه ما ننوشتن بلکه مطالب کتاب مطالب دانشگاهی هستش که اول و آخرشو زدن پیچوندن تو کتاب
    هر چند سال هم میبینن مطالب مشکل داره یه بیشتر بدانیم ... میارن تو کتاب و میشه شیر اندر شیر تو شیر!!!
    برای ایجاد انگیزه، روی حرفهای دوستم Lomon خوب فکر کن
    از من میشنوی برو تو قلم چی (برای شما حتما قلمچی باشه نه جای دیگه) ثبت نام کن آزمون اول رو که دادی می بینی رتبه ات شد مثلا 3500 به خودت بگو من اگه یه ذره بیشتر بخونم ببینم میتونم بشم 3100 بخون اگه این آزمون نشد آزمون بعدی اینجوری می تونی با خودت رقابت کنی و انگیزه ی درس خوندن رو بالا ببری

توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
    دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن

7. 2 کاربر از Arsa Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من دیگه می دونم باید بخونم هر چی هم بشه می خونم
    من امسال سال سومم هست که قلم چی هستم
    از همه آزمایشی ها هم بهتره
    اما برای کسی که بخونه
    باید بخونیم
    نمی دونم شده بمیرم هم می خونم دیگه
    من باید تهران قبول بشم(الان نگید بومی سازی که من مدیریت مالی می خوام که کشوری هست)
    موفق باشید
    بای

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
    دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن
    منم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)
    هزينش چقدره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)
    هزينش چقدره؟
    سلام
    وقتی ثبت نام می کنی برای کل سال هست
    من دوستام می خواند جدید ثبت نام کنند پرسیدند حدود 200 تومنی هست
    سربازی هم برید اما فکر می کنم آموزشیش نتونید امتحان بدید بقیش رو می تونید
    موفق باشید
    بای

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

هزينش چقدره؟
    چرا نمیشه وقتی رفتی ثبت نام بگو میخوام این تعداد آزمون رو
    اونام باید قبول کنن مشکلی نیست
    کل 24 تا آزمون حدود 200 تومنه یعنی 11 تا حدود 100 تومن
    درضمن Friendship Request من واسه یه ماهه پیش هستش اونو هم Allow کنی ممنون میشم

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مشکلات تقریبا مشکل همه هست
    دلیلش اینه که کتاب رو واسه ما ننوشتن بلکه مطالب کتاب مطالب دانشگاهی هستش که اول و آخرشو زدن پیچوندن تو کتاب
    هر چند سال هم میبینن مطالب مشکل داره یه بیشتر بدانیم ... میارن تو کتاب و میشه شیر اندر شیر تو شیر!!!
    برای ایجاد انگیزه، روی حرفهای دوستم Lomon خوب فکر کن
    از من میشنوی برو تو قلم چی (برای شما حتما قلمچی باشه نه جای دیگه) ثبت نام کن آزمون اول رو که دادی می بینی رتبه ات شد مثلا 3500 به خودت بگو من اگه یه ذره بیشتر بخونم ببینم میتونم بشم 3100 بخون اگه این آزمون نشد آزمون بعدی اینجوری می تونی با خودت رقابت کنی و انگیزه ی درس خوندن رو بالا ببری

بله کاملا درسته.....
    به نکته خوبی اشاره شد...

باید هر کسی که می خواد قلمچی ثبت نام کنه همه آزمون هاش رو با دقت بررسی کنه و به دونه دونه آزمون ها اهمیت بده .
    این آزمون ها دو هفته یک بار برای کسی که نیاز به انگیزه برای درس خوندن داره واقعا فوق العاده هستش مخصوصا بچه های فارغ التحصیل که مدرسه و کلاس ندارن و بهشون کمک می کنه که از بی برنامگی دربیان.... حالا می خواد قلمچی باشه یا کلمچی یا....... مهم نیست اسمش ولی اون چیزی که اکثریت بچه های با تجربه تایید کردن همین قلمچی هست...

یه چیز دیگه که بعد از هر آزمون باید و باید و باید انجامش داد همین کلاسور ارزیابی و بررسی تک تک سوالات و مخصوصا سوالات دشوار هست که از نون شب هم برای داوطلبی که آزمون داده واجب تره.... وگرنه اگه بخواد بعد از آزمون دیگه سراغ سوال ها نره بهتره که اصلا آزمون نده!! خیلی از چیز هایی که آدم یاد می گیره و به درد کنکورش می خوره تو همین مرحله بدست میاد...

13. 2 کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ميشه بگين شما چه جوري درس ميخونين ؟؟
    درسي كه مي خونين مثلا 100 تا تست رو كي ميزنين ؟
    همه درسها رو تو يه روز ميخونين ؟
    درس فيزيك و رياضي رو تو يه روز ميخونين ؟ يا نه ؟ اگه آره چقدر از هر كدوم چقدر ميوخنين ؟؟
    چند تا كتاب در روز و در هفته مي خونين ؟؟ از هر كتابي در روز چه قدر ميخونين ؟
    من دارم گيج ميزنم ...نميدونم چرا برنامه ريزي ميكنم همه برنامه رو نميتونم عمل كنم .
    كسي كه سطحش زير صفره چه جوري بايد برنامه ريزي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد.
    Last edited by elhameli; 17-09-2008 at 09:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •