نه با Tartes هم میشه.عین مود ورژن 4 باید آیکون رو تغییر بدم.به نظر من که Tartes بهتره.
نه با Tartes هم میشه.عین مود ورژن 4 باید آیکون رو تغییر بدم.به نظر من که Tartes بهتره.
تغییر آیکن در دو حالت عین هم باید عمل کرد
Last edited by amir_82111; 01-03-2009 at 03:08.
اين tartes كه شما مي گين چيه؟
من يه مشكل برام پيش اومده خواهش مي كنم سريعتر كمك كنين.
من اشتباها فايل ZBin حافظه گوشي رو پاكش كردم
بعد دوباره فايل رو ساختم و الفهاي توي damons رو برگردوندم و هم چنين config رو.
تنها الفي كه اجرا ميشه الف تاريخ شمسيه.
بقيه الفها هم وقتي ميزنم اتفاقي نيفته ولي بعد از چند ثانيه يا وقتي كه از اون قسمت خارج شدم مثلا برمي گردم توي منو گوشي ريستارت ميشه. و بعد از ريستارت شدن هم مرتب ديگه ريستارت ميشه چون چند تاييش توي daemons هست. مجبورم كارت رو دربيارم تا بالا بياد و بعد كارت رو بذارم.
پچ الف و ليب رو هم يه بار از نو نصبش كردم ولي فايده نداره.
خواهش مي كنم سريعتر يكي كمك كنه![]()
tartes یه الف مود های جدیدی هستند که وقتی شما گوشی رو روشن می کنید می تونید الف ها رو غیر فعال کنید و.............
شما یک بار مین گوشی رو فلش کنید و دوباره مودها و لیب ها رو بریزید فکر کنم مشکلتون حل میشه
این Tartes بهتره.چون با یه پچ دیگه میشه یه گزینه توی استارت آپ برای غیر فعال کردن الف اضافه کرد.آپدیت لیب با اون هم خیلی راحت تر از الف مود 5 .کافیه فایل لیب رو به lib.vkp تغییر نام بدی و توی مسیر usb/other/ZBin/lib/ قرار بدی و یک بار گوشی رو ری استارت کنی.لیب آپدیت میشه.الان دیگه همه از Tartes استفاده میکنند.
راهي بلد نيستين كه بدون فلش كردن بتونم اين كار رو بكنم چون پچ زياد نصب كردم و نميخوام پاك بشن و از اول نصب كنم.
ميشه بگين از كجا ميشه گيرش آورد؟![]()
K810 R8BA024 ElfPack Tartes Mod 19FIX beta STANDARTrev22
اضافه شدن گزینه غیر فعال کردن الف در استارت آپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_82111; 25-12-2008 at 12:39.
آدرنالين جان خواستم مين رو فلش كنم eror block داد ديگه گوشيم روشن نميشه شارژ هم نميشه.
به كامپيوتر هم وصل نميشه كه دوباره فلش كنم . چيكار كنم؟![]()
به احتمال زیاد گوشیت شارژ نداره.اول باطری گوشیت رو در بیار بعد دوباره بزار سر جاش و شارژ کن.چون وسط فلش باطری خالی شده وقتی شارژ میکنی هیچی رو صفحه گوشیت نمیاد ولی بزار نیم ساعت شارژ بشه بعد میتونی فلش کنی.
دوستمون amir_82111 درست می گن هموین کارو انجام بده
راستی دوستان کلوپ الف پک tartes هم راه افتاد
پچ های فعال سازی الف Tartes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)