سلام
من بعد از اينكه زن بنفشه را كشتم به اينجا رسيدم حالا نمي دونم راه عبور گذاشت همه جا را هم گشتم اما پيدا نكردم ممنون ميشم كمكم كنيد
اينم دو تا عكس از جايي گير افتادم :
![]()
سلام
من بعد از اينكه زن بنفشه را كشتم به اينجا رسيدم حالا نمي دونم راه عبور گذاشت همه جا را هم گشتم اما پيدا نكردم ممنون ميشم كمكم كنيد
اينم دو تا عكس از جايي گير افتادم :
![]()
شما بايد اون دستگاه رو دسته هاش بچرخوني تا برسه به جلوي اون پنجره تا بتوني ازش بپري.. بابا خيلي آسونتر از اين چيزات كه فكر مي كني.. تا حالا يادم نمياد تو اين بازي بيشتر از 5 دقيقه جايي گيركرده باشم..
ممنون دوست عزيز
عجيبه فكر نمي كردم جاي به اين راحتي گير بيفتم
من كه هر كاريش مي كنم اين دسته تكون نمي خوره ،تازه من اگه بخوام اونا بچرخونم كه ميخوره به ديوار .
كنار دسته چوبي ، راست كليك را به همراه دكمه حركت به سوي جلو را فشار مي دم ولي به جاي اينكه دسته بچرخد مي دود بالاي آن .
در ضمن من اول اون دسته اي كه بالاش مشعل است را مي چرخونم و درب چوبي بسته شده و سنگ كنار مكعب چوبي پايين مي آيد و طبق فرمايش شما بايد يكبار ديگه هم اونا بچرخونم تا درب چوبي باز شود تا از اون دسته بطرف اون بپرم .
![]()
راهش را پيدا كردم بايد اون مكعب چوبي را هل مي دادم
خوب خدا رو شكر.. من خيلي وقت پيش بازي كردم! يادم رفته بود!![]()
دوستان من مردم رو با جا به جا کردن اون مجسمه و شکوندن در اصلی از آتش سوزی نجات دادم و حالا با کالسکه افتادم دنبال اون غول قرمز و در وسط راه پرنس پرید روی کالسکه ی اون و با هم افتادن پائین و اون غول قرمز رفیقشم اومد و حالا من رو محاصره کردنهرچی هم میام بزنمشون حمله های منو خنثی میکنن و اصلا" خنجرم بهشون برخورد نمیکنه ولی بعضی وقتا که نمیدونم چی میشه یکیشون تبرش توی زمین گیر میکنه و فقط اون لحظه حرکات من کارسازه البته اون موقع هم خیلی وقت ندارم و اون یکی رفیقش میاد منو میزنه
حالا نمیدونم راه کشتن این هیولاها چیه؟!
![]()
خب تنها راه اينه كه از SPEED KILL استفاده كني و اينقدر بايد از دستشون فرار كني و منتظر يه فرصت مناسب باشي ، منهم خيلي زمان مصرفشون كردم تا بكشمشون ... يه چيزي تو مايه هاي صبر ايوب احتياج داري![]()
مرسی اینکاره جون از جوابتولی Speed Kill قایمکی میشه انجام داد و اصلا" اینا اجازه نمیدن بری پشت سرشون
حالا باید باز هم امتحان کنم
اگه نظر دیگه ای دارید بگید دوستان.
مرسی![]()
دوستان پیدا شداول باید به شمشیریه حمله کرد تا اون که تبر داره بیاد سراغت و تبرشو بزنه زمین و گیر کنه و حسابی کتکش بزنی
بعد از چند بار Speed Kill انجام باید داد و طی 2 مرحله ترتیبشون داده میشه
حالا فعلا" دارم میرم جلو ببینم چه اتفاقاتی می افته
![]()
اين قسمت بدون شك يكي از زيباترين قسمت هاي بازيه! خيلي باحاله! يه مبارزه جانانه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)