تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 151 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من بعد از اينكه زن بنفشه را كشتم به اينجا رسيدم حالا نمي دونم راه عبور گذاشت همه جا را هم گشتم اما پيدا نكردم ممنون ميشم كمكم كنيد
    اينم دو تا عكس از جايي گير افتادم :

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما بايد اون دستگاه رو دسته هاش بچرخوني تا برسه به جلوي اون پنجره تا بتوني ازش بپري.. بابا خيلي آسونتر از اين چيزات كه فكر مي كني.. تا حالا يادم نمياد تو اين بازي بيشتر از 5 دقيقه جايي گيركرده باشم..

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    عجيبه فكر نمي كردم جاي به اين راحتي گير بيفتم
    من كه هر كاريش مي كنم اين دسته تكون نمي خوره ،تازه من اگه بخوام اونا بچرخونم كه ميخوره به ديوار .
    كنار دسته چوبي ، راست كليك را به همراه دكمه حركت به سوي جلو را فشار مي دم ولي به جاي اينكه دسته بچرخد مي دود بالاي آن .
    در ضمن من اول اون دسته اي كه بالاش مشعل است را مي چرخونم و درب چوبي بسته شده و سنگ كنار مكعب چوبي پايين مي آيد و طبق فرمايش شما بايد يكبار ديگه هم اونا بچرخونم تا درب چوبي باز شود تا از اون دسته بطرف اون بپرم .

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راهش را پيدا كردم بايد اون مكعب چوبي را هل مي دادم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راهش را پيدا كردم بايد اون مكعب چوبي را هل مي دادم
    خوب خدا رو شكر.. من خيلي وقت پيش بازي كردم! يادم رفته بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من مردم رو با جا به جا کردن اون مجسمه و شکوندن در اصلی از آتش سوزی نجات دادم و حالا با کالسکه افتادم دنبال اون غول قرمز و در وسط راه پرنس پرید روی کالسکه ی اون و با هم افتادن پائین و اون غول قرمز رفیقشم اومد و حالا من رو محاصره کردن هرچی هم میام بزنمشون حمله های منو خنثی میکنن و اصلا" خنجرم بهشون برخورد نمیکنه ولی بعضی وقتا که نمیدونم چی میشه یکیشون تبرش توی زمین گیر میکنه و فقط اون لحظه حرکات من کارسازه البته اون موقع هم خیلی وقت ندارم و اون یکی رفیقش میاد منو میزنه حالا نمیدونم راه کشتن این هیولاها چیه؟!

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوستان من مردم رو با جا به جا کردن اون مجسمه و شکوندن در اصلی از آتش سوزی نجات دادم و حالا با کالسکه افتادم دنبال اون غول قرمز و در وسط راه پرنس پرید روی کالسکه ی اون و با هم افتادن پائین و اون غول قرمز رفیقشم اومد و حالا من رو محاصره کردن هرچی هم میام بزنمشون حمله های منو خنثی میکنن و اصلا" خنجرم بهشون برخورد نمیکنه ولی بعضی وقتا که نمیدونم چی میشه یکیشون تبرش توی زمین گیر میکنه و فقط اون لحظه حرکات من کارسازه البته اون موقع هم خیلی وقت ندارم و اون یکی رفیقش میاد منو میزنه حالا نمیدونم راه کشتن این هیولاها چیه؟!
    خب تنها راه اينه كه از SPEED KILL استفاده كني و اينقدر بايد از دستشون فرار كني و منتظر يه فرصت مناسب باشي ، منهم خيلي زمان مصرفشون كردم تا بكشمشون ... يه چيزي تو مايه هاي صبر ايوب احتياج داري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسی اینکاره جون از جوابت ولی Speed Kill قایمکی میشه انجام داد و اصلا" اینا اجازه نمیدن بری پشت سرشون حالا باید باز هم امتحان کنم اگه نظر دیگه ای دارید بگید دوستان.
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان پیدا شد اول باید به شمشیریه حمله کرد تا اون که تبر داره بیاد سراغت و تبرشو بزنه زمین و گیر کنه و حسابی کتکش بزنی بعد از چند بار Speed Kill انجام باید داد و طی 2 مرحله ترتیبشون داده میشه حالا فعلا" دارم میرم جلو ببینم چه اتفاقاتی می افته

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اين قسمت بدون شك يكي از زيباترين قسمت هاي بازيه! خيلي باحاله! يه مبارزه جانانه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •