تیم ملی اسپانیا.ارزانتین استرالیا
تیم ملی اسپانیا.ارزانتین استرالیا
آقا مشكل ما با فيفا برطرف شد. اون فايل devdata رو هم خودم جور كردم
دوستان اخرش معلوم شد دمو برای Pes 2009 میاد یا نه؟ من هر سایت و منبع خارجی میرم یه چیزو میگه .... یک منبع میگه میاد .... یکی دیگه میگه نمیاد!!!!
راستی کراسر جان خواستم برات بفرستم اما مثل اینکه مشکل حل شده برادر
یک معذرت خواهی هم به دوست خوبم آرمین عزیز بده کارم که باهاش خیلی تند حرف زدم . باور کن اون لحظه خیلی عصبانی بودم. به هر حال معذرت میخوام.
Last edited by konami-pes; 13-09-2008 at 12:20.
نه مطمئن باش هيچ دمويي نمياد. شك نكن 1 ماه ديگه منتظر فوليم. راستي فيفا ماوس ماوس ميكرد همش با دسته قابل اجراست
اوكي آرمين پسر خوبيه
اون اخری هم لوگوی تیم ملی هلنده
اونی که مثل شیره
از ورزشگاه ها عكسي چيزي نيست لينك بديد ببينيم مال فيفا با تمام ضعف گرافيكي كه داره خيلي قشنگ طراحي ميشه يكي از نقاط قوت يك بازي ورزشگاه هست كه اتفاقا هم Pes هم فيفا اين مزيت رو دارن
عکس ومبلی رو یکی از بچه ها زحمت کشیده بود گذاشته بود.پیدا کردم می ذارم برات.بدی pes اینه که به اندازه ی عکساش قشنگ نیست.
خواهش می کنم عزیزم من تا حالا به هر کی حرفی زدم ناراحت شده شروع کرده به دعوا با منیک معذرت خواهی هم به دوست خوبم آرمین عزیز بده کارم که باهاش خیلی تند حرف زدم . باور کن اون لحظه خیلی عصبانی بودم. به هر حال معذرت میخوام.
خیلی گلم!!!!ارمین پسر خوبیه
در ضمن دمو طبق گفته ی سران کونامی هرگز منتشر نمی شه.دفعه ی قبلی که منتشر کرده بودن 99%مشتریاشون پریده بود.
عکس ومبلی:(GOOGLE BOY و سینا زحمتشو کشیدن)دیدن دوبارش خالی از لطف نیست.
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 960x540 و حجم آن 404 کیلوبایت میباشد.
![]()
.................................................. ..............................................
میشه در مورد خط آخر توضیح بدین؟!
(طبق گفته سران کونامی .....هرگز!!!!!!99%درصد مشتریان......!!!!!) منبع :...........
...........................
پرطرفدارترین بازی فوتبال pes
نگرفتم چی می گی!!عزیزم مبالغه بود.!!!منبعم کجا بود؟؟.................................................. ..............................................
میشه در مورد خط آخر توضیح بدین؟!
(طبق گفته سران کونامی .....هرگز!!!!!!99%درصد مشتریان......!!!!!) منبع :...........
...........................
پرطرفدارترین بازی فوتبال pes
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)