تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 75 از 923 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

سوالی داشتم در رابطه با دیکشنری لانگمن جدید که در دو سی دی عرضه شده. البته میگم جدید سال 2007 ظاهرا منشر شده که فکر نکنم جدید تر از آن آمده باشه. در این نسخه بخشی اضافه شده که دستیار نوشتن نام گرفته که در واقع کمکی هست برای بهبود و جلوگیری از خطاهای نوشتن. می خواستم بدانم کسی از دوستان اهل زبان از این نسخه و از این بخش استفاده کرده که بگوید کارایی و دقت آن در چه سطحی است. مثلا اگر جمله ای را بنویسم و در آن فعل و حروف اضافه را غلط تایپ کنم برنامه قادر به تشخیص است که غلط یابی کند. اگر اینطور باشد خیلی عالی است و فکر کنم چون وقتی اشباهی را تشخیص دهد خیلی خوب در ذهن باقی می ماند و در صحبت هم آن اشتباهات تا حدودی رفع می شود.

با سپاس فراوان
    بدرود

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالب ... و اگه واقعا اینطوری باشه ، چه غم انگیزه ! ..

نه اتفاقا سوال خوبیه ... حالا شاید خیلی اولویت نداشته باشه ، ولی مسخره نیست مطمئنا ... اینجا یه تاپیک داریم در موردش اتفاقا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه اينجا ايرانه جايي كه حل المسائل زودتر از كتاب درسي خريداري مي شه.فقط هم مختص زبان نيست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

سوالی داشتم در رابطه با دیکشنری لانگمن جدید که در دو سی دی عرضه شده. البته میگم جدید سال 2007 ظاهرا منشر شده که فکر نکنم جدید تر از آن آمده باشه. در این نسخه بخشی اضافه شده که دستیار نوشتن نام گرفته که در واقع کمکی هست برای بهبود و جلوگیری از خطاهای نوشتن. می خواستم بدانم کسی از دوستان اهل زبان از این نسخه و از این بخش استفاده کرده که بگوید کارایی و دقت آن در چه سطحی است. مثلا اگر جمله ای را بنویسم و در آن فعل و حروف اضافه را غلط تایپ کنم برنامه قادر به تشخیص است که غلط یابی کند. اگر اینطور باشد خیلی عالی است و فکر کنم چون وقتی اشباهی را تشخیص دهد خیلی خوب در ذهن باقی می ماند و در صحبت هم آن اشتباهات تا حدودی رفع می شود.

با سپاس فراوان
    بدرود
    longman contemporary محصول سال 2005 هست و در سالهاي 2007 و2008 تجديد چاپ شده تنها فرق در چاپ 2008 تو مثالهاي واژه Gulf هست كه Arabian Gulf حذف شده.Assistant غلط گير در حد جمله نيست و در واقع يه Activator جمع و جوره.خود لانگمن اونو اينجوري توضيح مي ده.
    Longman Writing Assistant
    Your students need never get it wrong again! The Longman Writing Assistant is a handy pop-up tool students can use while writing to find information on word choice, grammar, collocations and how to avoid common errors

براي استفاده از خود ديكشنري به صورت online هم مي تونيبه آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد.

4. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دسست درد نکنه
    جالب بود
    ولی من خیلی سر نیاوردم
    چرا تمرین نداره؟
    مثلا فقط توضیح داده ..چه جوری میشه تمرین کرد...توضیح میدید..ببخشیدهاااااااااا باعث زحمت
    بله - ظاهرا بیشتر توضیحه ... اینجا رو چک کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درود

با سپاس فراوان
    بدرود
    فکر کنم شبیه همین قابلیت چک spelling & grammar باشه که توی Office Word هم هست .. چیز جالبیه... من بصورت تجربی دیدم که خیلی از غلط های writing (البتع غلط های مفهومی نه ها) رو می تونه تشخیص بده ... غلط های املایی مصطح ، مثلا اینکه آخر کلمه یادت رفته s جمع بذاری ... یا بجای are از is استفاده کردی ... یا have و Has و اینا ... یا حتی می تونه بصورت 50-50 جملاتی که ساختارشون جالب نیست رو تشخیص بده و بگه که "اینو بازنویسی کن"
    متاسفانه اينجا ايرانه جايي كه حل المسائل زودتر از كتاب درسي خريداري مي شه.فقط هم مختص زبان نيست.
    آره ظاهرا ... اتفاقا اون قضیه رو واسه یکی دو نفر امروز گفتم ؛ واسه همه شون جالب بود ... (من خودم چون خیلی توی زمینه آموزش زبان و کلاس نبوده ام ، به این قضیه دقت نکرده بودم)

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره ظاهرا ... اتفاقا اون قضیه رو واسه یکی دو نفر امروز گفتم ؛ واسه همه شون جالب بود ... (من خودم چون خیلی توی زمینه آموزش زبان و کلاس نبوده ام ، به این قضیه دقت نکرده بودم)
    حدودا 3 سال پيش با يكي از معاوناي مدير فروش انتشارات مك گروهيل و يه هم رتبه اون تو پيرسون يه سري به جلو انقلاب زديم.(اكثر كتاباي دانشگاهي ايران مال اين دو تا ناشره).بنده خداها از افست شدن كتاباشون تو ايران كه كف كرده بودند به كنار يه سري كتاب مثل حل المسائل انتقال حرارات هولمن كه مال مك گروهيله رو نشونشون دادم طرف مي گفت ما به هر دانشگاهي كه تو امريكا و اروپا از اين كتاب به عنوان مرجع استفاده مي كنه 2 يا 3 نسخه بيشتر نمي ديم چه طوري اينا به اينجا رسيده.وقتي براش چاپ چند تا از اين حل كورس بوك ها رو از چند تا ناشر با تيراژهاي 5 تا 10 هزارتايي اونم تو چند نوبت چاپ نشون دادم كم مونده بود پس بيفته.حالا بحث كورس هاي زبان كه مصرف بالايي داره جداست.

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

میشه چندتا مثال با thanks to the... بزنید و ترجمه ی دقیقش را بگین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان

من می خوام برم کلاس زبان و از ابتدا شروع به یادگیری زبان کنم
    می خواستم درباره interchange سوال بپرسم که آیا این متد خوبه یا نه ؟
    من هدفم از یادگیری زبان خوندن ایبوکهای انگلیسی و فعالیت در فرومهای انگلیسی و ارتباط با اون هاست یه جورایی مکالمه با اونها
    چی کار کنم در کنار کلاسی که میرم زودتر به این هدف برسم
    در ضمن من رشتم کامپیوتره و هر چه زودتر باید به زبان مسلط شم خودم یه برنامه 2 ساله رو پیش بینی کردم

ممنون از شما

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان

من می خوام برم کلاس زبان و از ابتدا شروع به یادگیری زبان کنم
    می خواستم درباره interchange سوال بپرسم که آیا این متد خوبه یا نه ؟
    من هدفم از یادگیری زبان خوندن ایبوکهای انگلیسی و فعالیت در فرومهای انگلیسی و ارتباط با اون هاست یه جورایی مکالمه با اونها
    چی کار کنم در کنار کلاسی که میرم زودتر به این هدف برسم
    در ضمن من رشتم کامپیوتره و هر چه زودتر باید به زبان مسلط شم خودم یه برنامه 2 ساله رو پیش بینی کردم

ممنون از شما
    من رو کتابهای اینترچینج کار کردم...نمیتونم بگم جامع است ولی خوبه، اگر خودتون هم در کنار کلاس self-study داشته باشین...برا مکالکه هم که بستگی به استادهای مختفل داره ، ولی خود اینترچینج کتابش هر یونیتی دوتا گرامر داره که یکم مقداری وقت کلاس را میگیره...
    فیلم زیاد ببینید، اگر مایلید مکالمتون قوی بشه، خیلی ناخودآگاه تاثیر میزاره...
    دو سال کافیه اگر خوب کار کنید
    موفق باشید

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

میشه چندتا مثال با thanks to the... بزنید و ترجمه ی دقیقش را بگین؟
    این مثال Oxford :
    How can I ever express my thanks to you for all you've done?
    من چطوری میتونم بابت تمام کارهایی که انجام دادین ازتون تشکر کنم؟

We gave thanks to God for all our blessings.
    ما شکرگزار خداوند هستیم بابت تمامی نعمتها و رحمتهایش

thanks to the people who have taken part in our contest
    تشکر از تمام کسانی که در مسابقه ما شرکت کرده اند

+ البته یه اشتباهی که خیلی مصطلح هسا اینه که به جای thank God که دقیقا میشه خدارشکر، خیلی ها thanks God استفاده میکنن!!!

اینم بزارید اضافه کنم، thanks اینجا noun هستش و نشان دهنده سپاسگزاری شما از شخصی و یا کاری میباشد.

Last edited by sepid12ir; 11-01-2009 at 15:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    ممنون میشه درباره این self-study توضیح بدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •