جلوت دری هست موقعی که از حالت سینه خیز میخوای پا بشی از سمت راست در گاز منفجر میشه یک کمی به چپ مایل شو و از در عبور کن.
دریافت فایل CoDWaW.exe
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلوت دری هست موقعی که از حالت سینه خیز میخوای پا بشی از سمت راست در گاز منفجر میشه یک کمی به چپ مایل شو و از در عبور کن.
دریافت فایل CoDWaW.exe
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچی نیومده که باگ رو از بین ببره ؟؟ بره من کلی فشرده شده 1 dvd بود یه خورده باگ داره ؟؟؟
بازی با اعمال شاقه که میگن همینهیه بار مرحله 3 از بازی پرید بیرون یه بار 9 حالا که 9 رد کردیم سر لودینگ 10 گیر میکنه صفحه سیاه میشه بازی خیلی باگ داره
کسایی که بازی رو تموم کردن بگن از مرحله 10 تا 15 کدوم مرحله نو آوری داره
دیگه این بازی اعصابمو داره خورد میکنه
اون از لودینگ این هم از افت فریم
باگ های گرافیکی
داستان بازی هم تا حالا زیاد باحال نبوده
Patch رو گذاشتم 2 صفحه قبل ببین !
از حق نگذریم این بازی هم خیلی خوبه.
اولش فکر میکردم این بازی یه فاجعست ولی بیشتر که بازی کردم دیدم خیلی خوب از آب در اومده
خوب شاید دلیل این که میگید قبلی بهتر بود محیط جدید وتقریبا آشنا با سلاح های حال حاظر اون بوده.
به نظر من اگه بخوایم میانگین بگیریم هر دو در یک حد هستن.
والا من الا کلی مرحله رفتم جلو هیچ باگی ندیدم.
بازی هم خیلی روان و بدون هیچ لودینگی (جز لودینگ ورود به مرحله که حدودا 20 ثانیست)
تا الان هم هیچ گونه کرشی مشاهده نشده(2 مرحله بعد از هواپیما که باید کشتی ها رو نابود کنی)
من dvd فيفا 09 رو نداشتم....
من رو حساب حرف شما ديروز رفتم مغازه ببينم داره يا نه...
فروشنده dvd فيفا رو اووردش تو شو ديدم هيچي نبود كلي ضايع شدم گفتش هر كي بهت گفته چرت و پرتگفته...
سلام.
من بازی رو نصب کردم الان هم همون مرحله ای هستم که اسنایپر رو باید از ساختمون بزنم.
تا حالا هم مشکلی نداشته!
من هم بازی رو تموم کردم 24 ساعته سره دیفیکالتی سوم ( اسمشو دقیقا یادم نیست ) البته اینو هم بگم نصفیشو با دیفیکالتی 4 رفتم ولی دیگه حوصلم نکشید یه درجه اووردمش پایین.
در کل خوب بود ولی نمیدونم چرا برای من بعضی مواقع افت فریم داشت و یکی دو دفعه هم crash داشتم ولی خوب هرچی بود تموم شد .
vga : 8600 GT 256 Gddr3 winfast leadtek
cpu : core2dou e6750 2.66 ghz
ram : 2 gig 800
win : vista 32-bit
Last edited by Paradise_human; 14-11-2008 at 01:19.
من تو این قسمت گیر کردم هر کاری کردم تا دینامیتو بزارم ولی میفته اینور اونور:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)