دوستا ن بهترین فرمت برای پخش فیلم در این گوشی چیه (یعنی از حداکثر قابلیت گوشی در نمایش و پخش فیلم استفاده بشه)
لطفا جزئیات فرمت مثل صدا نوع کیفیت اندازه صفحه رو هم بزارید
دوستا ن بهترین فرمت برای پخش فیلم در این گوشی چیه (یعنی از حداکثر قابلیت گوشی در نمایش و پخش فیلم استفاده بشه)
لطفا جزئیات فرمت مثل صدا نوع کیفیت اندازه صفحه رو هم بزارید
با سلام يه برنامه ميخاستم براي پخش mp4 تو گوشي 6220 با تشكر
فرمت AVI یا همون DivX با 30 فریم در ثانیه و اندازه هم 240X320 صدا رو هم mp3 با bitrate 96 کافیه...
مگه خود گوشی پخش نمیکنه؟: دی
به هر حال Smart Movie خیلی خوبه..
برنامه رو به چه Cert و KEY ساین میکنی؟ به بخش هک مراجعه کن
شاد باشید![]()
برنامه ای وجود داره که چراغ af گوشی رو روشن کنه ؟(به عنوان چراغ قوه)
من برای ساین کردن از همان signsis استفاده میکنم. ورژن گوشیم هم 4.13 است.اکثرا(بیش از 95%)هم مشکلی نداشته است. فقط بعضی فایل ها را نمیتونه ساین کنه که اون هم پیغام میده که نرم افزار نتونسته ساین کنه.
شما شاید cerوkey گوشیتو اشتباهی گرفته ای یا توی نرم افزار imei را اشتباه وارد کرده ای. یه بار دیگه چک کن.
من موقع کپی کردن بعضی فایل ها به یه ارور عجیب غریب بر میخورم.پیغام خطا اینه:
can not copy ......the path is too deep :
یعنی چی؟ مثلا موقع نصب گارمین که میخواد فایلها را به مموری کپی کنه، وقتی به فایل gpbmp میرسه یه کم طول میکشه وبعد این پیغامو میده و بقیه فایل ها کپی نمیشه. نقشه های smartcom هم که کپی میکنم تو فلدرش ایراد نمیگیره ولی به نقشه تهران 136 مگی که میرسه باز وسط کپی کردن همین ارور را میده و خارج میشه.
مشکل چیه؟ آیا اگه مموری ریدر بخرم وبا آن به کامپیوتر وصلش کنم باز هم این مشکل باقی میمونه؟
مگه نميگيد كيفيت دوربينش مثل n82 هست، خوب n82 با رزولوشن 480*640 فيلم ميگيره، من خودم فيلماشو ديدمفرمت AVI یا همون DivX با 30 فریم در ثانیه و اندازه هم 240X320 صدا رو هم mp3 با bitrate 96 کافیه...
يعني 6220 بد تر از اينه؟؟؟؟
تازه 240*320 كه نميشه vga ميشه qvga كه كيفيتش پايينتره
حالا خلاصه معلوم كنيد چجوري فيلم ميگيره
خب چه ربطی به دوربین داره؟؟من مشخصات واسه پخش فیلم تو گوشی رو نوشتم...
فکر کنم بدترین حالت که باتری گوشی را زود خالی میکنه استفاده از gps ش هست. من مجبورم هر روز شارژش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)