تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 141 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با اینکه الان از این آنتی ویروس استفاده می کنم ازش خیلی راضی نیستم. قبلا بهتر بود به نظرم.

مثلا دیروز یک ویروس تابلو تو فلش مموری بود ولی با اینکه حتی روی خود فایل اسکن انجام دادم چیزی پیدا نکرد. ضمن اینکه آنتی ویروس کاملا آپدیت بود. آخرش دستی فایل ویروس رو پاک کردم.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان .
    من تازه ويندوزم رو فرمت کردم و Bit defender total security 2009 رو ريختم ، آپديت هم کردم تا سال 2047 !!
    اما دوتا مشکل دارم :
    1- تو ورژن 9 این نرم افزار يک اکتيويتی بار اون پايين سمته راست ويندوز ميامد که ميزان ترافيک اینترنت و ميزان کارکرد سی پی يو رو نشون ميداد. اما این يکی نداره! چجوری ميتونم دوباره بيارمش؟
    2- با اینکه کرکش کردم ، اما نميتونم آپديتش کنم! چيکارکنم؟ تو قسمت آپديت تمام گزينه ها غير فعال هست! ( من با ADSL 256 کانکت ميشم )
    دوست عزیز در زمینه مشکل آپدیت موارد زیر را چک کنید

1. در Run عبارت cmd را تایپ کرده و Enter بزنید

حال در پنجره بازشده عبارت Ping upgrade.bitdefender.com را دقیقا وارد کرده و Enter بزنید

ببینید پاسخی از سرور دریافت میکنید یا خیر

2. چک کنید برنامه امنیتی دیگری نداشته باشید ... در ضمن فایروال ویندوز هم خاموش باشد

3. تنظیمات پر و کسی را چک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1. در Run عبارت cmd را تایپ کرده و Enter بزنید

حال در پنجره بازشده عبارت Ping upgrade.bitdefender.com را دقیقا وارد کرده و Enter بزنید

ببینید پاسخی از سرور دریافت میکنید یا خیر

2. چک کنید برنامه امنیتی دیگری نداشته باشید ... در ضمن فایروال ویندوز هم خاموش باشد

3. تنظیمات پر و کسی را چک کنید
    بله دوست من ، چهار تا بسته 32 بيتی فرستاد و برای هر چهارتاش جواب گرفت، هيچ مشکلی هم نبود . Ping time هم حدود 240 بود ( که عدد بسيار خوبيه )
    مطمئن هستم برنامه ديگه ای نصب نيست ، مطمئن هستم فايروال ويندوز خاموشه .
    در مورد تنظيمات P r o x yميشه راهنمايی بکنيد؟
    -------------------------
    اگر در مورد اون اکتيويتی بار کوچيک که مياد پايين ويندوز اطلاعاتی داريد لطفا راهنمايی کنيد!
    ( فکر ميکنيد همه ی این مشکلات با يکبار پاک کردن و دوباره نصب و کرک کردنش حل بشه؟!
    Last edited by Mcafee*; 29-04-2009 at 22:33.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دوست من ، چهار تا بسته 32 بيتی فرستاد و برای هر چهارتاش جواب گرفت، هيچ مشکلی هم نبود . Ping time هم حدود 240 بود ( که عدد بسيار خوبيه )
    مطمئن هستم برنامه ديگه ای نصب نيست ، مطمئن هستم فايروال ويندوز خاموشه .
    در مورد تنظيمات P r o x yميشه راهنمايی بکنيد؟

1. شما وارد تنظیمات بخش آپدیت شده و همانند تصویر چک کنید گزینه Use P r o x y تیک دار نباشد

2. چک کنید سرور بیت دیفندر بر رو http://upgrade.bitdefender.com باشد ... شما می توانید سرور های زیر را هم تست کنید

http://upgrade1.bitdefender.com
    http://upgrade2.bitdefender.com
    http://upgrade3.bitdefender.com
    http://upgrade4.bitdefender.com

3. بیت دیفند جهت آپدیت به مروگر IE وابسته است پس چک کنید مرورگر آفلاین نیست و تنظیمات آن را چک کنید

اگر در مورد اون اکتيويتی بار کوچيک که مياد پايين ويندوز اطلاعاتی داريد لطفا راهنمايی کنيد!
    ( فکر ميکنيد همه ی این مشکلات با يکبار پاک کردن و دوباره نصب و کرک کردنش حل بشه؟!
    وارد تنظیمات Advanced شده و گزینه Enable the Scan Activity bar فعال کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه واقعا مثل اینکه بايد يکبار ديگه نصب کنم آنتی ويروس رو ، قاطی کرده!! الان رو لب تاپ خواهرم که ويندوز ويستا هم داره نصب کردم و همه چيش کار ميکنه !!!!
    برای تنظيمات پر و ک س ي که فرموديد ، برای من همش غير فعال هست و نميتونم تغييری بدم!!! در مورد اون اکتيويتی بار هم هرچی گزينه رو فعال/غير فعال ميکنم هيچ تغييری نميکنه ، اما رو لب تاپ همه ی این کارا رو ميتونم انجام بدم!!!!!

ممنون بابت راهنمايی های بسيار خوبتون ، این اگر بخواد بيشتر از اینی که هست اذيتم کنه ميرم Kaspersky ميريزم
    ( NOD32 نميريم چون ورژن 4 رو ندارم ، اگر هم بخوام دانلود کنم نميتونم چون سنگينه ! راه حل ديگه ای نداره؟ )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب همونطور که گفتم ، مشکل آپديت با يکبار پاک کردن نرم افزار ، و نصب دوباره و البته کرک کردنش درست شد و الان داره خودشو آپديت ميکنه!!! اما هنوز مشکل اکتيويتی بار رو دارم که هرچی گزينشو فعال/غير فعال ميکنم نمياد!

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه اشتباهی کردم از این file vault ها یکی ساختم
    چه طور پاکش کنم حالا ؟
    پاک نمیشه ؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه اشتباهی کردم از این file vault ها یکی ساختم
    چه طور پاکش کنم حالا ؟
    پاک نمیشه ؟
    سپاس
    دو راه حل داره

راه حل اول اینکه در پنجره اصلی Bitdefeder به Advanced View سوئیچ کنید .

سپس به بخش Encryption رفته و تیک گزینه File vault is enabled را بردارید .حال می توانید فایل موردنظر خود را پاک کنید

( در همان بخش BASIC VIEW هم می توانید با رجوع به مسیر SETTINGS --> File Vault settings ، گزینه مزبور را غیرفعال کنید)

راه حل دوم هم اینه که وارد Safe Mode بشید و اون رو پاک کنید

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

قبلا این کارو کردم نشد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من پيشنهاد ميکنم کلا این آنتی ويروس رو پاک و به جاش Eset Smart Security 4.0.424 رو بريز ، بسيار عالی عمل ميکنه ، البته يک چيزايی در BitDefender هست که هنوزم حسرتشو ميخورم ، چون واقعا بدرد بخور بودن ، اما BitDefender از ورژن 9 به بعد که خيلی عالی عمل ميکرد و من يکی از طرفداراش بودم ، تو این ورژن گند زده و اصلا جالب عمل نميکنه. توصيه من اینه که عوضش کنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •