فقط به این سوال من پاسخ بدید:
اگر نسخه Corporate قدرت نسخه خانگی رو داره پس چرا نمیشه به این راحتی از نسخه خانگی استفاده کرد؟
آیا سیمانتک از روی حماقت این کارو کرده؟یا فقط به خاطر تفاوت ظاهری؟یا علت دیگری داره؟
ما هم نمیخواهیم صرفا از نسخه خانگی به خاطر زیباییش استفاده کنیم.ما هم میخواهیم از امکانات آپدیت و SONAR در نسخه 2008 استفاده کنیم.
فرق میان Corporate Edition و Home Edition در آپدیت و تکنولوژی استفاده شده نیست. نسخه های Corporate در
کل برای اداره ها، شرکت ها و مراکز عمومی ارائه شده اما نسخه های خانگی مانند NAV و NIS برای استفاده
کاربران خانگی است. پس زمانی که یک Administer در یک مکان عمومی که نزدیک به 50 تا سیستم داره میخواد
آنتی ویروسی رو نصب کنه هرگز از نسخه خانگی استفاده نمیکنه. نسخه های تجاری معمولا بصورت Retail ارائه
میشوند تا نصب آن را برای شرکت ها و مراکز عمومی آسانتر کنند.
در ضمن از لحاظ قانونی یک کاربر خانگی نمیتونه نسخه های تجاری رو بخره اما یک شرکت میتونه هم نسخه های
خانگی و هم تجاری رو با هم خریداری کنه. نسخه های خانگی رو میشه حتی برای 1 سیستم خریداری کرد اما
کمترین لایسنس برای خریدن نسخه های تجاری در اکثر مواقع حداقل 10 نسخه است. پس حتی اگر کاربران
خانگی نیز حق خرید نسخه های تجاری را داشته باشند اما باز هم از نظر مالی بصرفه نیست که نسخه های
تجاری رو خریداری کنه چون کاربران خانگی بیشتر یک تا 2 سیستم دارند اما باید پول حداقل 10 سیستم رو
برای استفاده کردن از آن محصول پرداخت کنند.
ما هم میخواهیم از امکانات آپدیت و SONAR در نسخه 2008 استفاده کنیم
امکان آپدیت کردن یک آنتی ویروس چه در نسخه های تجاری و چه در نسخه های خانگی فرقی با هم ندارند چون
هر 2 از یک دیتابیس استفاده میکنند و از لحاظ تشخیص نیز فرقی با هم ندارند. تکتولوژی Sonar هم در نسخه
های خانگی و هم در نسخه های تجاری بکار برده شده و از لحاظ شناسایی کوچکترین فرقی با هم ندارند.
یکی از مسئولان سایت Av-Comparative که تست آنتی ویروسها رو هر چند ماه یک بار انجام میده به این سوال
پاسخ داده چون تنها سوال شما نیست و این مسئله برای خیلی ها مهمه. این شخص با اسم مستعار IBK در
جواب شما و خیلی های دیگه میگه >
نسخه های تجاری شناسایی بهتری ندارند، بلکه نسخه های تجاری و نسخه های خانگی هر دو یک تشخیص
را دارند و فرقی با هم ندارند حتی اگر خود کمپانی سایمانتک نیز اون رو تایید کنه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در جای دیگه اشاره شده ...
تکنولوژی Sonar قبل از اینکه در نسخه های خانگی ارائه بشه اول در نسخه های تجاری ارائه شده و در کل انجین
آنتی ویروسهای نسخه های تجاری قبل از نسخه های خانگی آپدیت میشه.
کد:
جهت اطلاعات بیشتر در مورد Sonar که در نسخه های تجاری استفاده شده میتونید از منبع زیر که بطور کامل
این موضوع رو توضیح داده استفاده کنید.
کد:
برای ما ایرانیها فرقی نیکنه که نسخه تجاری داشته باشیم یا نسخه خانگی و پیشنهاد من هم در استفاده از
نسخه های تجاری بیشتر بخاطر Retail بودن نسخه های تجاری بود. و همچنین اینکه نسخه ای تجاری تجاری
تنظیمات بیشتر و حرفه ای تری رو برای شخصی کردن برنامه دارند. اما نسخه ای خانگی این تنظیمات را ندارند .
من فقط به یک نمونه از این تنظیمات اشاره میکنم. زمانی که Norton 360 یک فایل آلوده رو پاک میکنه به هیچ
عنوان امکان این وجود نداره که بشه اون رو Reastor کرد. اما در هیچ کدام از نسخه های تجاری و یا خانگی
دیگر همچین مشکلی وجود نداره.
اگر خبر داشته باشید فایروال Sygate که طرفداران بسیار زیادی رو داره و هنوز هم داره سال گذشته توسط
کمپانی Symantec خریداری شد. این فایروال بعد از اینکه روش کار شد و بعضی اشکالات اون برطرف شد
هم اکنون در آخرین نسخه تجاری این آنتی ویروس یعنی Symantec Endpoint Protection داره استفاده میشه.
حالا من سوالم اینه .... مگه این کمپانی خودش فایروال نداشت؟ مگر نمیتونست مانند نسخه ای دیگه ای
که داره همون فایروال خودش رو استفاده بکنه؟
آیا خرید کل کمپانی با اون همه کارمند و متخصص مسائل امنیتی توسط Symantec بی دلیل میتونه باشه؟ یا فقط
میخواسته پولش رو خرج کنه. اینجاست که در عامیانه میگن made up his mind. به زبان ساده تر و فارسی میشه
گفت بهش فکر کن.
این فایروال یعنی Sygate Pro فقط در نسخه های تجاری استفاده شده و شاید سال آینده در نسخه های خانگی
هم استفاده بشه و شاید هم هیچ وقت سایمانتک این فایروال رو برای نسخه های خانگی ارئه نکنه. اما مسئله
مهمی که من و شما باید به اون کمی بیاندیشیم اینه که این فایروال اول در نسخه های تجاری استفاده شد.
یعنی اینجاست که حرف IBK رو تایید میکنه. شما نباید به این فکر کنید که کدام محصول بهتر کرک میشه و
کدومشون کرک نمیشه . کاربر در مرحله اول باید به این فکر کنه که کدام محصول کیفیت بهتری داره و کدامیک از
اونها براش راحت تره. امیدوارم که جواب این نکته رو هم دریافت کرده باشید که در کل نسخه های تجاری به کرکی
احتیاج ندارند چون کلا بصورت Retail ارائه مبشند. این موضوع همانطور که گفتم در مورد اکثر محصولات تجاری
صدق میکنه. بوطر مثال شما یک مدل ویندوز ویستا مثلا Ultimate رو در نظر بگیرید.
برای کاربران خانگی این نوع از ویندوز حتما باید بعد از نصب اکتیو بشه اما برای کاربران تجاری در بعضی موارد حتی
به سریال هم احتیاجی نداره چه برسه به اکتیو کردن این محصول. چون نسخه های تجاری اکتیو شده هستند و
فرقی هم از حاظ محتوا با نسخه های خانگی ندارند.
بطور مثال شما میتونید ویندوز هایی رو که از طرف کمپانی DELL ارائه میشه رو ببینید. این نوع ویندوز ها معمولا
در هنگام خرید یک سیستم از DELL همراه با خود دستگاه ارائه میشند. این ویندوز ها در هنگام نصب فقط به
یک سریال احتیاج دارند که اون هم بر روی سی دی نوشته شده اما بعد از نصب به اکتیو شدن و یا کرک شدن
احتیاجی ندارند چون این نوع ویندوز ها اورجینال هستند و هیچ احتیاجی به کرک و یا اکتیو شده ندارند.
حالا چون این نوع ویندوز ها از طرف DELL برای کاربرانش ارائه میشه و کرک هم نمیخوان باید گفت که بدرد نمیخورند
و ویندوزی که با دردسر کرک میشه بهتره و اون بدرد بخور تره؟ .gif)
در آخر هم اینو بگم من از هیچ کدام از محصولا Symantec استفاده نمیکنم و فقط جهت راحتی کار شما و بقیه
این مسائل رو مطرح کردم چون می بینم خیلی ها اصلا به این مسائل توجه نمیکنند و فقط 1 محصول را
می بینند. در حالی که محصولات بهتر و راحت تری از Symantec برای کاربران ایرانی وجود داره.
موفق باشید.