تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 75 از 2550 اولاول ... 2565717273747576777879851251755751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها صبر کنید این سرعت ها افزایش پیدا کنن، مطمئنم همارا با هزینه اشتراک خیلی پایین اینترنت محدود پرسرعت (چیزی مثل 5 مگ) خواهد داد.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

بچه ها صبر کنید این سرعت ها افزایش پیدا کنن، مطمئنم همارا با هزینه اشتراک خیلی پایین اینترنت محدود پرسرعت (چیزی مثل 5 مگ) خواهد داد.
    موفق باشید
    به اميد آينده

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چه میکنه این صبانت ...
    ]
    بچه ها رکوردها رو داشته باشین !!!
    رکورد 400 مگ در یک ساعت
    1700 مگ در 3:45 دقیقه یعنی 2100 مگ در 4:45 (در یک شب )

حالا حریف می خوام بیاد جلو
    انگار ماشین حسابت اشتباهه دوباره جمع کن 1530 است
    رکورد دست خودمه با 1985 مگا دانلود
    دیشب هم 1940 دانلود داشتم
    Last edited by vitamin2002; 26-08-2008 at 13:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Hossein Adeli عزیز : منظورن این هست که تو 4 ساعت 1700 مگ دانلود خودت داشتی ؟

در مورد اینکه حریف نیخوای باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم اما نه به صورت یه کاربر isp .
    و اما اگه حریف از کاربران شرکتها بخوای ؟ باید بگم که می تونی صبر کنی تا رقیبات سر و کله شان پیدا بشه . (صادقانه)

اگه دیگر صیانتیها نمی تونن اینطوری با این سرعت دانلود کنن اطلاع بدن تا بررسی بشه.
    فعلا صبانتی ها خوش باشن.
    Last edited by BIZIMT; 26-08-2008 at 14:24.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا قضیه اینتنرت ارزون شدن چیه ؟

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

انگار ماشین حسابت اشتباهه دوباره جمع کن 1530 است
    رکورد دست خودمه با 1985 مگا دانلود
    دیشب هم 1940 دانلود داشتم
    تو هم هی بیا من رو تو همه جا ضایع کن ما یه سوتی ای دادیم تو چرا گیر میده . حسابت رو میرسم

Hossein Adeli عزیز : منظورن این هست که تو 4 ساعت 1700 مگ دانلود خودت داشتی ؟

در مورد اینکه حریف نیخوای باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم اما نه به صورت یه کاربر isp .
    و اما اگه حریف از کاربران شرکتها بخوای ؟ باید بگم که می تونی صبر کنی تا رقیبات سر و کله شان پیدا بشه . (صادقانه)

اگه دیگر صیانتیها نمی تونن اینطوری با این سرعت دانلود کنن اطلاع بدن تا بررسی بشه.
    فعلا صبانتی ها خوش باشن.
    منظور من حریف تو صبانت بود اونم بین کاربرا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم
    باید بگم که می تونی صبر کنی تا رقیبات سر و کله شان پیدا بشه . (صادقانه)

.
    سلام
    فکر کنم سرعتتون 5 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟
    راستی! هماراسیستم، بعد از ارزان شدن قیمتها و افزایش سرعت ها چه سرویسهایی قرار بده. مثلا محدود رو در چه شرایطی و با چه قیمتی؟
    خیلی مشتاقم که زود این اتفاق بیفته.
    با تشکر
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    فکر کنم سرعتتون 5 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟
    راستی! هماراسیستم، بعد از ارزان شدن قیمتها و افزایش سرعت ها چه سرویسهایی قرار بده. مثلا محدود رو در چه شرایطی و با چه قیمتی؟
    خیلی مشتاقم که زود این اتفاق بیفته.
    با تشکر
    موفق باشید
    آره .
    من آزادم.
    در مورد دستورالعما ارزون شدن همارا سیستم من چیزی نمیدونم. همارا کجا و من کجا ؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نقطه های مبهمت رو در چند قسمت جواب میدم یواش یواش.

تا پاسخ به سئوالاتی دیگر بای.

روزبه جان ممنونم از جوابات

ای کاش همشو یه جا میذاشتی مارو از خماری در میاوردی !!!

؟ اگه یعنی کمه این کمی تا حدی به وجود نویز روی خط میشه و میتونی از روی اون وجود نویز رو تشخیص بدی . اگه خیلی از حد معمول کم باشه احتمالا مشکلت اساسی که باید دنبالش رو بگیری. معمولا اگه خیلی کم باشه این فاصله مشکل و مبنا رو سیم کشی مشترک و یا اتصالات داخلی مشترک از جمله گوشیها میدونیم.
    برا سرویس 128 بالای 15.5 من دانلود داشتم بنابراین فکر نکنم مشکل از خط باشه تازه این خطی که ازش استفاده میکنم جدید هستش و سیم کشیش مستقیم از کافو انجام شده ( بدلیل PCM بودن خط قبلی )

منظورم اینه که وقتی من و توحید هر دو از سرویس 512 استفاده میکنیم چه دلیلی داره که تو تست سرعت برا من مثلا 420 کیلو بزنه برا توحید 480 ؟

بیشتر می خوام بدونم این عددی که به عنوان DownStream تو کانفیگ مودم نوشته از کجا اومده ؟ ( میدونم سرعت دانلوده ولی کی ستش کرده ؟ )

بیشترین سرمایه رو تو اون مرکز ارائه میدن از این رو اون مرکز یه مرکز حساس خواهد بود و توجه شرکت بیشتر متوجه آنجاست و کاربرها هم از توجه بی بهره نخواهد بود.

این یعنی اینکه مثلا دستگاهاش تو اون مرکز جدید تر و به روز تر هستن ؟

مثلا چقدر تو سرعت تفاوت داره ؟

امروز در کشور ما ایران 35 خط یا لینک STM1 همون (کانال های فیبر نوری) وجود داره که هر STM۱ ظرفیتی برابر با ۱۵۵MB مگابایت پهنای باند دارد و به عبارتی کامل و جمع و تفریق ساده میشه تقریبا ۵۴۲۵MB مگابایت یا به عبارتی ساده تر و مفهومی تر معادل 5G گیگابایت .

اینجا همه ی عددا رو بر حسب کیلو بایت گفتی نه بیت آیا این معنیش اینه که اونور دنیا هم با کیلو بایت اندازه میگیرن ؟

طرح پيشنهادي ارايه شده از سوي PAP ها تامين پهناي باند از طريق شبكه فيبر نوري استفاده خواهد شد.

مگه الان از فیبر نوری تا مین نمیشه ؟

ی باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم اما نه به صورت یه کاربر isp .
    این خط و از شرکت چطور استفاده کردی ؟

مگه نگفتی شرکت اجازه ی این کارو نمیده ؟

-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-

سوالای قبلی رو هم آوردم اینجا :

مرکز گلستان چون لیز و پهناش بیشتر محدودیتی نداره.

این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )

راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )

شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /

یه باگ برا همارا محسوب میشه . از خدا چه چنهون همارا که ندید مدید نیست قربون دستشون این از خوبی که برای شما لطف کردن.

این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟

-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
    Line Rate - Upstream (Kbps): 242
    Line Rate - Downstream (Kbps): 484
    اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟

برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟

اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )

تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟

منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟

همچین شرکتی پیدا میشه

پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم

خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
    اونوقت نتیجه چی میشه ؟

راستی ،

یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟

چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟

تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟

یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
    Line Rate - Upstream (Kbps): 242
    Line Rate - Downstream (Kbps): 484
    اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
    برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
    اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )
    مسعود جان اگه به متنی که بالای اون اطلاعات نوشته شده دقت کنید، متوجه میشید جریان چیه؟

جریان اینطوریه: آخرین باری که کانکت شدید، سرعت کانکشن رو در DownStream و UpStream مینوسیه.

پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم
    مسعود جان؛ یه سوال:
    من که از همارا اینترنت گرفتم، مگه میتونم با داشتن یوزرنیم و پسورد ماکس نت، از ADSL ماکس نت استفاده کنم؟
    اگه رفتی؛ بگو به یه نگهبان دیگه احتیاج ندارید؟
    خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
    این تست برای چیه؟
    تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
    آپگرید مودم به چه دردی میخوره؟ منظورم اینه که چه تاثیری در سرعت و اینجور چیزها داره؟
    با تشکر.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •