تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 181 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1808

نام تاپيک: نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران ( شهرها )

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

با سلام چون چندوقتی بود که می دیدم بچه های همدان برای نقشه این شهر با مشکل مواجه بودند ونقشه کاملی دردسترس اونها نبود تصمیم گرفتم نقشه کامل شهرمونو هرچه کاملتر اماده کنم با دیدن نقشه های مختلف به نظر من کاملترین نقشه موجود نقشه ای با فرمت jar بود که برای gps نمی شد من این نقشه رو برای gps اماده کردم وخداییش هم خیلی اذیتم کرد وکار برد وتمام سعیمو کردم که با بالاترین کیفیت ( البته با درنظر گرفتن اینکه سایزش هم زیادبزرگ نشه )اماده بشه در2 نقطه هم کالیبرش کردم که بهتره هرکی می خواد استفاده کنه در یکی دونقطه دیگه هم کالیبرش کنه برای دانلود نقشه ازادرس زیر استفاده کنید ضمناpasswordفایل هم هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایز نقشه هم حدود 13 مگ است ا تا چه قبول اوفتد وچه در نظر اید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب شما که زحمت را کشیدی لااقل در چندین نقطه و ترک کالیبره می کردی که کامل از آب در بیاد.
    اگه ممکنه فایل نقطه های کالیبره و همچنین فایل نقشه jpg را جدا جدا هم بذار.

داره خودمونی میشه ata1red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقای امینی شما مثل اینکه عادت کردی ازهرچیزی ایرادبگیری وبه هرچیزی گیر بدی اولا که درهمان 2نقطه که کالیبره کردم تست کردم جواب داده وکامله حالا اگه همشهریا امتحان کردن نتیجه رو می نویسن تازه اگر احیانا ایرادی هم داشت خودشون میدونن چکارکنن ثانیا نقشه jpg به چه درد تو می خوره ثالثااگر تو نشستی که کاردیگران را بی ارزش کنی راه خوبی درپیش نگرفتی چون تمام دوستان با یک نگاه به این تایپیک ودیگرتایپیکها وایرادای شاه عبدالعظیمی که از همه کاربران گرفتی درباره رفتارت قضاوت خواهند کرد ضمنا بایدبدانی که من این کاررا برای انجام خدمتی که ازدستم می امد کردم وزیرموضوع هم ننوشتم دکمه تشکررافشاردهیدو...... ازفلان کاربرایرادمیگیری که چرا فلانجا اپ کردی وازدیگری چرا گفتی سرعت فلان سرور پایین است وازدیگری ..... خوب نیست ادم درهرچیزی ذخالت کند انهم ازنوع منفی
    رابعا من از کاربران محترم اول عذر خواستم وازاینکه اگر کارم مقبول نبود بدانند من سعی خودم را انجام داده ا م بدون هیچ ادعایی
    یاداوری کنم که اگر به خاطر استفاده همشهریان ودیگرکاریران محترم نبود هیچ وقت این نقشه را دراین سایت قرار نمیدادم و به سایت موبایلستان اکتفا می کردم که نقشه را درانجا گذاشته ام ضمن احترام تمام به ایجادکننده این تایپیک که زحمت زیادی کشیده اند باید بگم که جناب امینی هنرزیادی نیست که نقشه هایی که وجوددارن را مکرر درمکرر بگذاریم وفقط محل های مختلفی که دران ها اپ شده اند را معرفی کنیم من فکر کنم اگر کار من حتی اگر دارای کیفیت هم نباشد که هست همین که نقشه جدیدی به نقشه ها اضافه شده است اگر قابل تقدیرنباشد لا اقل لایق توپ وتشر جناب عالی نیست( البته کاربران گرامی نکاهی هم به پست های قبلی خواهندانداخت ) با عذر خواهی از بازدید کنندگان محترم از این که چنین بحث هایی دراینجا مطرح شد به شما می گویم که درباره رفتار ما همیشه کسانی هستند که قضاوت کنند ata1red

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

انگار خیلی توپت پره.
    من کار شما را بی ارزش نکردم فقط گفتم برای کامل انجام دادن کار بهتر بود . . .
    ترجیح میدم جوابت را ندم. چون اینجا جاش نیست. فقط همین را بگم که کسی که ادعا نداره و فقط برا استفاده بقیه نقشه را قرار میده، نمیاد id خودشو پسورد فایلش قرار بده!
    به هر حال مهم نیست.
    حالا که دوست داری ازت تشکر بشه، دستت درد نکنه.
    موفق باشی.
    Last edited by amini_bio; 07-02-2009 at 20:00.

4. 3 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    I--Teh--ran

پيش فرض

اولا اگه ساین نشه که اصلا نصب نمیشه.
    بعدشم این که فلش دور خودش میچرخه به علت اینه که شما ثابتی و نمی تونه جهت حرکت شما را تشخیص بده.
    اگه در حرکت باشید، جهت نوک این فلش ، به سمت جهت حرکت شماست.
    پس دم اون سایت خارجی گرم که با یه نرم افزار کوچولو فایل رو ساین کرد و من رو از شر این ساین کردن راحت کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا نرم افزار رو برای گوشی 5800 هم بزار.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اقای امینی نقشه ی کرمانشاه رو دیدی دریغ نکن

با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

كرمانشاه را كه دوستان گذاشتند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نقشه کرمان خیلی ناقصه مال 20 سا پیش هم نیست.لطف کنید درستشو بگذارید

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

شما خودتون اگه نقشه خوب و جديدي از كرمان داريد بذاريد تا دوستان جايگزين اون نقشه قبلي كنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان من یک n85 دارم و موقع نصب سرتفیکیشن ارور میده . چه کار باید بکنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •