نه این کار رو نکرده بودم.
ممنون
نه این کار رو نکرده بودم.
ممنون
چطور ميتوانم شكلك ها رو به حالت اولش برگردونم؟
بعد از پورت Torch گوشی G900 نوبت به Note این گوشی رسید که توسط Gapata برای سایر گوشی های UIQ3 پورت شد]
مطابق با پوشه بندی فایل ها اونارو در درایو C کپی کنین
آیکن برنامه در پوشه Tools قرار میگیره
این برنامه امکاناتش نسبت به Note گوشی خودتون خیلی بهتره و حتی به شما اجازه میده که از Note های ذخیره شده Backup بگیرین تا اگه پاک شدن بتونین اونارو برگردونین.
در ضمن به احتمال زیاد برنامه رو به صورت یک فایل نصبی درست کنن که راحت تر بتونین اونو نصب کنین که هروقت این کار رو کردن اون فایل هم در اختیارتون قرار میگیره.
با تشكر از دوست خوبم ناكازاكي در فريز موبايل.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز که همیشه منو راهنمایی میکنید
من هنوز اول راهم!!! تو قسمت هک گوشی uiq3 و تا اون جایی که باید فایل apptrk.sis رو توی گوشی نصب کنیم همه چیز درست و خوب پیش
رفت ولی فایل apptrk.sis رو وقتی میخوام تو گوشی نصب کنم این پیغامو میده(گوشیم p1
component failed security check.........can not install
لطفا راهنماییم کنید هرکاری که به فکرم رسید کردم (تاریخ گو شیو عوض کردم -فایلو از جاهای مختلف دانلود کردمو.......)
با سلام خدمت شما دوستان عزیز که همیشه منو راهنمایی میکنید
من هنوز اول راهم!!! تو قسمت هک گوشی uiq3 .... تا اون جایی که باید فایل apptrk.sis رو توی گوشی نصب کنی
همه چیز درست و خوب پیش رفت ولی فایل apptrk.sis رو وقتی میخوام تو گوشی نصب کنم این پیغامو
میده گوشیم (p1)
component failed security check.........can not install
لطفا راهنماییم کنید هرکاری که به فکرم رسید کردم (تاریخ گو شیو عوض کردم -فایلو از جاهای مختلف دانلود
کردمو.......)![]()
زمان alarm رو به 2دقيقه و 30 ثانيه افزايش ميده!
- Download the archive from- Copy the file 'C:\Private\101F5027\AlarmServer.ini' from your phone to computer.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Run se_alarm_patcher.exe, select the file 'AlarmServer.ini' copied from the phone and press "Install".
- Copy the patched file 'AlarmServer.ini' back to your phone (to dir 'C:\Private\101F5027\').
- Immediately restart your smartphone.
Last edited by punisher 007; 05-06-2008 at 14:57.
مربوط به تاريخ گوشيتونه.هر برنامه ي سيمبين يه مدت زماني براي نصب داره. شما تاريخ گوشي رو به 06-03-2008 تعغيير بدي و دوباره نصب كنيد.
با سلام
من پك هاي آيكون (darkus و xbox ) كه ميريزم در بخش منو گزينه هاي control panel و messeging و calender و contacts اون آيكونش تغيير نميكنه
با تشکر از hmr007 عزیز بابت راهنمایی: نصبش درست شد مشکلم حل شد.. شما یک نابغه هستید
من همیشه شرمنده محبت و معلومات شما هستم![]()
سلام
ببخشید من یه سوالی داشتم :
دفعه ی اول که گوشیمو هک کردم ، و خواستم مدیا پلیر گوشیم رو تغییر بدم ،،، مدیا پلیر گوشیم خراب شد ، بعد از آپدیت که خواستم این کار رو دوباره انجام بدم ، دوباره اینجوری شد . سه تا فایل داخل درایو c پوشه ی recource/apps بود به نام های
mediaplayer.r01
mediaplayer_loc.R01
MediaplayerAppIcon.Mbm
موقعی که این سه تا رو پاک کردم ، مدیا پلیر گوشیم درست شد ، میشه کسی این فایل ها رو برام ، برای دانلود بزاره ممنون میشم . البته با عرض پوزش (!!!) از حسین خان .
توهین نشده باشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)