سلام من داشتم يه dvd رايت مي زدم كه اين پيغام اومدم
dvd سوخت؟ دليل اين پيغام چيه؟
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x508.
![]()
سلام من داشتم يه dvd رايت مي زدم كه اين پيغام اومدم
dvd سوخت؟ دليل اين پيغام چيه؟
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x508.
![]()
این سرعت بالایی که رایت کردید به هیچ وجه توصیه نمیشه
با این سرعت معمولا فایل ها حتی اگر رایت هم بشن بصورت صحیح اجرا نمیشوند
عدم توانایی سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با این سرعت یکی دیگه از علل بروز این مشکل هست
همچنین اگر ویندوز هم مشکل داشته باشه باز میتونه این مشکل پدیدار بشه
مشکلات نرم افزاری خود نرم افزار Nero هم یکی دیگه از علل بروز این مشکل هست که با تغییر ورژن معمولا برطرف میشه
ممنون سرعت رو كجابايد انتخاب كرد؟ من ديتا dvd داشتم رايت مي كردم
از كجا سرعت رو انتخاب كنم؟ و اين كه معمولا چه سرعتي رو پيشنهاد مي كنيد؟
و فرق مي كنه سرعت dvd با cd?
و در اخر dvd من الان يعني سوخته؟
ممنون
در آخرین مرحله قبل از کلیک کردن بر روی دکمه burn از سمت چپ یک منویی وجود داره که معمولا خفی هست و باید روی یک فلش مانند هست کلیک کنید تا باز بشه انجا میتونید سرعت رو تعیین کنید
بهترین سرعت برای رایت انواع CD حداکثر سرعت های 16 و 24 و برای DVD پیشنهاد میشه دیگه از 8 بیشتر نذارید
سرعت رایت کردن CD با DVD فرق داره ، سرعت هر 1X برای CD برابر 150 کیلوبایت در ثانیه و برای DVD معادل 1385 کیلوبایت در ثانیه هست
بله DVD شما کامل رایت نشده و FAIL شده و به اصطلاح سوخته
سلام دوستان من برنامه ahead nero burning rom 10 رو نصب کردم
تریالش هم گذشته نمیدونم چطور باید کرکش کنم
اون فایل کرک دوستمون شیپ استورم رو دانلود کردم وقتی سریال رو میزنم میگه صحیحه اما بعد میگه سریال معتبر نیست
چیکار کنم ؟
دقیق تر ورژنی رو که نصب کردید میگید کدومه؟
Nero Multimedia Suite 10.0.13100 هست؟
لینک کرکی رو هم که معرفی کردم مربوط به کدوم نسخه میشد؟ یادم نیست خودم الآن دقیق کرک کدوم نسخه بوده
من burning rom نصب کردم
فقط همین کرکی که داده بودید مال Nero 10 بود فکر کنم صفحه یکی دو صفحه قبل ضمیمه کرده بودید تو همین تاپیک
میگه سریال درسته ها وقتی اوکی می کنم بازم پنجره باز میشه نسخه اکتیو نشده
شاید از نسخه دیگه ای از Nero استفاده میکنید
نسخه فول ورژن 10 رو اگر استفاده کنید نباید هیچ مشکلی با این سریال داشته باشید چون توسط خود من و دوستان تست شده و مشکلی نداره
همین الآن هم من رو سیستم با همین سریال نرم افزار رو فعال کردم
شما موقع نصب نرم افزار حتما از اینترنت خارج بشید و دقت داشته باشید نسخه ای که نصب میکنید حدالمکان Nero Multimedia Suite 10.0.13100 باشه
دوستان من از Nero Multimedia Suite 10.0.11200.12.100 استفاده می کنم و بیشتر کار من nero vision هست که باهاش فایل های تصویری avi رو روی dvd می زنم.
چون همیشه کانتک هستم هر از گاهی نرو کار نمی کنه. چطور می تونم آپدیت نرو رو غیر فعال کنم؟
پیشنهاد می کنم از Ashampoo استفاده کنید من هم نرو داشتم این آخریها هم سی دی خیلی می سزوند ولی دی و دی نه سی دی هم عوض کردم بازهم می سوخت Ashampoo Burning Studio 10 خیلی عالی هست حتما تست کن من هم قبلا فقط نرو کار می کردم اما این برنامه هم عالی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)