يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده
بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟
يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده
بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟
شما همون فرمتی که 5% انجام دادی کل اطلاعات رو پاک کرده مهم نیست 1% فرمت شده باشه Cancel ّزنی یا اینکه 90% فرمت شده باشه مهم اینه که روند کاری فرمت کردن شروع شده و کاریش نمیشه کرد
احتمال دیگه ای که میشه داد مشکل از خود هارد باشه چون اون پیغام بک آپ گیری چندان مهمنیست و صرفا یک پیشتیبان محسوب میشه پس هارد رو برای تست به نمایندگی اون ببرید و جریان رو توضیح بدید.
نرم افزارهای بازیابی فایل ها رو تو پست 731 من معرفی کردم چند تاش رو و دوستان هم چنتای دیگه معرفی کردند تست کن ببین نتیجه میگیری یا نه و اگر نتیجه نگرفتی باید هارد رو ببری برای ریکاوری که دوست من اینکار رو کرد و برای هارد 500 اکسترنالش هزینه 500 هزار تومن رو متقبل شد و اطلاعاتش چون بالای 10 میلیون بود ارزشش رو داشت که برای 500 هزار تومن هم خرج کنه ببین برای شما صرف اقتصادی داره بخوای همچین کاری کنی یا نه
موفق باشی
یکی از نرم افزار های مفید تو این زمینه:
Hetman Photo Recovery
دانلود با حجم 1 مگابایت
رمز فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی نمیتونه به من کمک کنه؟
من رو گوشیم برنامه best cripto رو دارم که تعدادی از عکسهام رو به وسیله اون اینکرپت کردم.
بعد از مدتی تمام عکسهام رو تو کامپیوترم کپی کردم و مموری کارتم رو فرمت کردم.
حالا عکسهام خود به خود از حالت اینکریپت دراومده ولی اجرا نمشه،یعنی باز نمیشه و پیغام میده که قبلا دیسکریپت شده.
به اسم عکسها ENC هم اضافه شده.
تو رو خدا یکی کمک کنه،چطوری میتونم برشون گردونم؟
ممنونم
دوستان من می خوام یه فایل با پسوند SLV رو رکاوری کنم.
هاردم پاک شده.
چطوری و با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟
سلام
شما به آدرس زیر بیا اونجا نرم افزار زیاده هر کدوم رو خواستی دانلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجه شما دوست خوبم
ولی علت سوالم این بود که نرم افزارهای مختلف پسوندهای مختلف رو برای رکاوری توی توضیحاتشون عنوان می کنند من توی لیست هیچکدون از این نرم افزارها پسوند SLV رو ندیدم
حالا نمی دونم فایلهای با این پسوند رو می تونن برگردونن یا نه؟؟
و اگر جواب مثبته دقیقا چه نرم افزاری؟
سلام
دوستان مموری کارتم فرمت شده و خوب اطلاعاتش هم پاک!!
من با برنامه EasyRecovery Professional 6.12 اطلاعات رو با همون نام و همون حجم برگردوندم اما پس از سیو در کامپیوتر فایل ها باز نمیشه. پسوند فایل ها هم rar و zip هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان من برا ی برگردوندن فایلهای یک درایوم از recovery my files استفاده میکنم ولی وقتی میخوام اونها رو save کنم user. pass میخواد لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)