تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 122 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده

بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان عزيز سلام،خسته نباشيد
    راستش نمي دونم مشكل من نرم افزاريه يا سخت افزاري ولي اينو ميسپرم به دوستاني كه متخصصن كه تشخيص بدن.راستش چون مشكل منو كمتر از دوستان داشتن لازمه كامل توضيح بدم كه اصلاً چه طور شد يهو تمام زندگيم تو چند دقيقه دود شد رفت هوا...

شرح دقيق مشكل:

يه مدت قبل كه 7 رو سيستمم نصب بود گاهي پيغام هايي مي داد كه لازمه از اين درايوت بكاپ بگيري و متاسفانه منم جديش نگرفتم اين پيغامو.بعد از اون 7 تا همين ديروز كه Xp كه نصب كرده بودمو پاكش كردم و (اين مدت كه با xp كار مي كردم ديگه هيچ پيغامي نميداد و درايوم ظاهراً كاملاً سالم بود) و رفتم براي ويندوز كه اول مشكل نرم افزاري داشتم و سي دي ويندوز خراب بود و منم به دليل مشكلاتي كه با 7 داشتم قبلاً تمايلي نداشتم برم سراغ7.
    به هر حال 7 تنها ويندوز سالمي بود كه داشتم دي وي ديشو .بالاخره نصب كردم 7 رو ولي ويندوز كه تموم شد و درايوا بالا اومدن اون درايوم كه 450 گيگ از يه هارد 500 اطلاعات داشت ظاهر نمي شد (هارد 500 من 2 تا درايو داشت يكي كه گفتم 450 حجمش بود و اون يكي هم يه 6-7 گيگ بود فكر كنم).من اين مشكلو قبلاً هم با 7 داشتم منتها اون دفعه با جابجايي كابلهاي ساتا و تعويض Master-Slave كابلا مشكلم حل شد و درايوه برگشت اما اينبار هر كاري كردم درايومو نشون نداد كه نداد.اعصابم داغون شده بود به همين خاطر يه سي دي كهنه ي xp از قديم داشتم خواستم همونو نصب كنم دوباره وقتي رفتم تو ستاپ درايوا رو كه نشون داد نميدونم جريان چي بود شايد به خاطر دستكاري جاي كابلا بود فقط 2تا درايو خالي 137 گيگي نشونم داد كه منم فكر كردم مربوط به هارد قبليمه و زدم تو همون شاخه كه نصب بشه (قبلش يه بار ديگه جاي كابلاي دو تا هاردمو عوض كردم).5% بيشتر از فرمتش نرفته بود كه cancel كردم چون يهو ترسيدم مبادا اطلاعات اون 450 ه باشه فرمت بشه.
    خلاصه به هر جون كندني بود الان يه ويندوز xp نصب كردم اين از اين.

علائم:

حالا ديگه ويندوزم نصب شده بود منتها به جاي اون هارد پونصد يه درايو فكر كنم 317 گيگي ساخته بود و بقيه ي فضا هم unpartitioned نوشته بود و حجم هاردم كه 500 بود 811 گيگ مي خوند.

_ حالا زدم اون درايوه فرمت شه كه نشد و خطاي فرمت داد.

احتمالات:

_ امكان داره مربوط به پاورم باشه چون فكر كنم كافي نيست (400 يا 450ٌٌw كه خالصم نيست البته)

_ خود هارد سيگيته كه شايد سوخته باشه (شما بهتر مي دونيد!) اما ظاهراً كه هيچ عكس العملي نشون نميده

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

بعدش ديگه كندم كابلاي هاردو كلاً چون گفتم تا يه گند بيشتري بالا نياورم وصلش نكنم دوباره.

خوب خيلي خيلي ببخشيد كه سرتونو در آوردم اما اينجوري بگم كه اين هارده هر چي داشتم و نداشتم تو اين 6-7 سال توش بود.

حالا حاضرم اگه مشكلش سخت افزاريه هر چند كه باشه پول بابتش بدم فقطاطلاعاتم برگرده!
    اگرم كه تشخيص مي ديد نرم افزاريه ممنون ميشم مطمئن ترين و كامل ترين راهيو كه مي دونيد بهم بگيد.

فقط خواهش ميكنم دوستان هر كدوم كه يه احتمال كوچيكم ميدن نظر بدن كه من الان چيكار كنم؟
    اميد داشته باشم يا برم تو فاز افسردگي؟!

ممنون

شما همون فرمتی که 5% انجام دادی کل اطلاعات رو پاک کرده مهم نیست 1% فرمت شده باشه Cancel ّزنی یا اینکه 90% فرمت شده باشه مهم اینه که روند کاری فرمت کردن شروع شده و کاریش نمیشه کرد
    احتمال دیگه ای که میشه داد مشکل از خود هارد باشه چون اون پیغام بک آپ گیری چندان مهمنیست و صرفا یک پیشتیبان محسوب میشه پس هارد رو برای تست به نمایندگی اون ببرید و جریان رو توضیح بدید.
    نرم افزارهای بازیابی فایل ها رو تو پست 731 من معرفی کردم چند تاش رو و دوستان هم چنتای دیگه معرفی کردند تست کن ببین نتیجه میگیری یا نه و اگر نتیجه نگرفتی باید هارد رو ببری برای ریکاوری که دوست من اینکار رو کرد و برای هارد 500 اکسترنالش هزینه 500 هزار تومن رو متقبل شد و اطلاعاتش چون بالای 10 میلیون بود ارزشش رو داشت که برای 500 هزار تومن هم خرج کنه ببین برای شما صرف اقتصادی داره بخوای همچین کاری کنی یا نه
    موفق باشی

3. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده

بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟

یکی از نرم افزار های مفید تو این زمینه:

Hetman Photo Recovery

دانلود با حجم 1 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمز فایل :
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نمیتونه به من کمک کنه؟
    من رو گوشیم برنامه best cripto رو دارم که تعدادی از عکسهام رو به وسیله اون اینکرپت کردم.
    بعد از مدتی تمام عکسهام رو تو کامپیوترم کپی کردم و مموری کارتم رو فرمت کردم.
    حالا عکسهام خود به خود از حالت اینکریپت دراومده ولی اجرا نمشه،یعنی باز نمیشه و پیغام میده که قبلا دیسکریپت شده.
    به اسم عکسها ENC هم اضافه شده.
    تو رو خدا یکی کمک کنه،چطوری میتونم برشون گردونم؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من می خوام یه فایل با پسوند SLV رو رکاوری کنم.
    هاردم پاک شده.
    چطوری و با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان من می خوام یه فایل با پسوند SLV رو رکاوری کنم.
    هاردم پاک شده.
    چطوری و با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟
    سلام
    شما به آدرس زیر بیا اونجا نرم افزار زیاده هر کدوم رو خواستی دانلود کن.
    کد:

8. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شما به آدرس زیر بیا اونجا نرم افزار زیاده هر کدوم رو خواستی دانلود کن.
    کد:
    ممنون از توجه شما دوست خوبم
    ولی علت سوالم این بود که نرم افزارهای مختلف پسوندهای مختلف رو برای رکاوری توی توضیحاتشون عنوان می کنند من توی لیست هیچکدون از این نرم افزارها پسوند SLV رو ندیدم
    حالا نمی دونم فایلهای با این پسوند رو می تونن برگردونن یا نه؟؟
    و اگر جواب مثبته دقیقا چه نرم افزاری؟

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام
    دوستان مموری کارتم فرمت شده و خوب اطلاعاتش هم پاک!!
    من با برنامه EasyRecovery Professional 6.12 اطلاعات رو با همون نام و همون حجم برگردوندم اما پس از سیو در کامپیوتر فایل ها باز نمیشه. پسوند فایل ها هم rar و zip هست.
    دوستان لطفا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از توجه شما دوست خوبم
    ولی علت سوالم این بود که نرم افزارهای مختلف پسوندهای مختلف رو برای رکاوری توی توضیحاتشون عنوان می کنند من توی لیست هیچکدون از این نرم افزارها پسوند SLV رو ندیدم
    حالا نمی دونم فایلهای با این پسوند رو می تونن برگردونن یا نه؟؟
    و اگر جواب مثبته دقیقا چه نرم افزاری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برا ی برگردوندن فایلهای یک درایوم از recovery my files استفاده میکنم ولی وقتی میخوام اونها رو save کنم user. pass میخواد لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •