تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 905 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کارواش دادم . (فقط بیرونش اونم البته با دستگاه نبود) . تغییر راننده هم زیاد داره این ماشین ! شستشو و بزن بکوب نداشته .
    خب دوست من دقت کن. صندلی راننده رو آروم بده عقب. کاملا آهسته این کار رو انجام بده. یه زیر انداز تمیز بنداز کف ماشین جایی که پاهای راننده قرار می گیره و دراز بکش و زیر صندلی راننده رو ببین (اگه روشنایی باشه بهتر) یه سوکت زیر صندلی راننده و احتمالا چسبیده به کف صندلی راننده هست، آروم این سوکت رو باز کن و یه فوت قوی بدون پاشش آب دهان داخلش بکن و بعد سوکت رو جا بزن (مطمئن شو سوکت جا خورده) توجه داشته باش سوئیچ در حین انجام این کار باید بسته باشه. بعد سوئیچ رو باز کن (پشت آمپر روشن) و 5 ثانیه بعد ببند. 5 ثانیه صبر کن و دوباره سوئیچ رو باز کن و استارت بزن. اگه خاموش شد صندلی راننده رو آهسته بیار سر جاش و اگه خاموش نشد نتیجه رو بهم اطلاع بده.

2. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ماشین من دور موتورش بین 1 تا 2.5 بازی میکرد بعد از دیاگ زدن و فلش کردن کامپیوتر وتعویض استوپر متوجه آلارم کیت گاز داخل کاپوت که وصل میشه بر سر سوزنها که باعث خطا داخل کامپوتر میشد شدم بعد از تعویض درست شد

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    چهار تا سوال دارم:
    1- من یه 206 تیپ 2 دارم (1389) که 10000 تا رفته٬ سر 5000 تا رفتم و روغنی رو که فابریک توش بود رو عوض کردم و نمایندگی ایران خودرو روغن توتال 5000 ریخت توش٬ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از اون به بعد بود که وقتی موتور ماشین سرده و میخوام روشنش کنم وقتی روشن میکنم و پام رو میگذارم روی گاز توی یکی - دو دقیقه اول به جای اینکه دور موتور بیاد بالا دور موتور میاد پایین و اگر به گاز دادن برای دو - سه ثانیه ادامه بدم ماشین خاموش میکنه٬ سه - چهار دقیقه باید ماشین روشن باشه و گرم بشه تا درست بشه٬ مشکل از چیه؟
    2- توی دفترچه راهنمای 206 نوشته در صورتی که از روغن توتال 7000 استفاده میکنید هر 20000 تا روغن رو عوض کنید٬ ولی من هر 5000 تا روغن رو عوض میکنم٬ این برای ماشین خوبه یا بد؟ ( هزینه اش برام مهم نیست )
    3- الان که سر 10000 تا هست میخوام برم و روغن ماشین رو عوض کنم٬ الان توتال 5000 توش هست٬ میخوام از این به بعد توتال 7000 بریزم٬ آیا این که نوع روغن رو عوض میکنم مشکلی بوجود نمیاره؟
    4- وقتی به لاستیک های 206 تیپ 2 به جوای هوا نیتروژن بزنیم فشار هوای لاستیک های جلو و عقب چقدر باید باشه؟ ( درصورتی که هوا بزنیم چقدر باید باشه؟ )

پ.ن: تا به حال هر گز بنزین معمولی نزدم و فقط سوپر زدم.
    Last edited by soooot; 17-03-2011 at 04:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1- من یه 206 تیپ 2 دارم (1389) که 10000 تا رفته٬ سر 5000 تا رفتم و روغنی رو که فابریک توش بود رو عوض کردم و نمایندگی ایران خودرو روغن توتال 5000 ریخت توش٬ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از اون به بعد بود که وقتی موتور ماشین سرده و میخوام روشنش کنم وقتی روشن میکنم و پام رو میگذارم روی گاز توی یکی - دو دقیقه اول به جای اینکه دور موتور بیاد بالا دور موتور میاد پایین و اگر به گاز دادن برای دو - سه ثانیه ادامه بدم ماشین خاموش میکنه٬ سه - چهار دقیقه باید ماشین روشن باشه و گرم بشه تا درست بشه٬ مشکل از چیه؟
    این مشکل به علت الکترونیکی بودن پدال و دریچه گاز خودروی شماست. در حقیقت 206 شما چیزی به اسم سیم گاز نداره بلکه یه سنسور پایین پدال گاز داره که زاویه فشرده شدن پدال رو اندازه گرفته و به صورت وایرلس این رو به یک موتور عملگر روی دریچه گاز می فرسته و اون موتور دهانه دریچه گاز رو متناسب با فشرده شده پدال باز می کنه. اما چون این موتور تا یک حد خاص این دریچه رو باز می کنه گاهی یه عدم هماهنگی به وجود میاد. مراجعه کنید به نمایندگی ایران خودرو شاید با تعویض قطعه یا برنامه ریزی قابل حل باشه.
    - توی دفترچه راهنمای 206 نوشته در صورتی که از روغن توتال 7000 استفاده میکنید هر 20000 تا روغن رو عوض کنید٬ ولی من هر 5000 تا روغن رو عوض میکنم٬ این برای ماشین خوبه یا بد؟ ( هزینه اش برام مهم نیست )
    اشتباه متوجه شدید. هر روغنی باید دقیقا همان مقدار که روی بسته بندیش نوشته کار کنه. مثلا 5000 یعنی کمپانی سازنده 5000 کیلومتر حفاظت این روغن رو تضمین می کنه و 7000 هم به همین ترتیب.
    زیاد دنبال روغنهای متفاوت نرید. همون 5000 رو استفاده کنید و با هر بار تعویض روغن فیلتر روغن رو هم عوض کنید. این اثرش بسیار بیشتر از یه روغن با قیمت بالاتره.
    - الان که سر 10000 تا هست میخوام برم و روغن ماشین رو عوض کنم٬ الان توتال 5000 توش هست٬ میخوام از این به بعد توتال 7000 بریزم٬ آیا این که نوع روغن رو عوض میکنم مشکلی بوجود نمیاره؟
    خیر. فقط سعی کنید از یک برند استفاده کنید. مثلا همیشه توتال یا همیشه لیکومولی. برند رو هر بار تعویض نکنید.
    4- وقتی به لاستیک های 206 تیپ 2 به جوای هوا نیتروژن بزنیم فشار هوای لاستیک های جلو و عقب چقدر باید باشه؟ ( درصورتی که هوا بزنیم چقدر باید باشه؟ )
    از اونجایی که هرگونه نظر منطقی و علمیی در این مورد سریعا در این فروم به دست یک نفر خاص حذف میشه بنده حرفی نمی زنم. می تونید 10000 تومن خرج هیچ و پوچ کنید. البته اگه پولدارید.
    پ.ن: تا به حال هر گز بنزین معمولی نزدم و فقط سوپر زدم.
    در این مورد در فروم زیاد بحث شده. گروهی مثل من معتقدن تا جایی که راه هست باید از معمولی + بالا برنده اکتان استفاده بشه و گروهی سوپر رو ترجیح میدند. مطالعه کنید خودتون انتخاب کنید.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

این مشکل به علت الکترونیکی بودن پدال و دریچه گاز خودروی شماست. در حقیقت 206 شما چیزی به اسم سیم گاز نداره بلکه یه سنسور پایین پدال گاز داره که زاویه فشرده شدن پدال رو اندازه گرفته و به صورت وایرلس این رو به یک موتور عملگر روی دریچه گاز می فرسته و اون موتور دهانه دریچه گاز رو متناسب با فشرده شده پدال باز می کنه. اما چون این موتور تا یک حد خاص این دریچه رو باز می کنه گاهی یه عدم هماهنگی به وجود میاد. مراجعه کنید به نمایندگی ایران خودرو شاید با تعویض قطعه یا برنامه ریزی قابل حل باشه.
    این مشکل گاها پیش نمیاد، این مشکل تنها در زمانی پیش میاد که موتور سرد باشه ( عقربه نشان دهنده درجه حرارت موتور تا آخر پایین باشه )، یه پرشیا هم داریم که همینطوریه و دو تا 206 دیگه هم که قبلا داشتیم ( اون موقع من رانندگی نمیکردم ) میگن همینجوری بوده!!

اشتباه متوجه شدید. هر روغنی باید دقیقا همان مقدار که روی بسته بندیش نوشته کار کنه. مثلا 5000 یعنی کمپانی سازنده 5000 کیلومتر حفاظت این روغن رو تضمین می کنه و 7000 هم به همین ترتیب.
    زیاد دنبال روغنهای متفاوت نرید. همون 5000 رو استفاده کنید و با هر بار تعویض روغن فیلتر روغن رو هم عوض کنید. این اثرش بسیار بیشتر از یه روغن با قیمت بالاتره.
    فیلتر روغن 206 تیپ 2 قیمتش چنده؟ چجوری عوض میشه؟
    ولی من فکر میکنم عدد نوشته شده روی روغن موتور مربوط به چیز دیگه ای هست چون اگر کاتالوگ روغن ها رو مطالعه کنید میبینید که 5000 با 7000 زمین تا زیر زمین با هم دیگه فرق دارن.
    من از توی دفترچه راهنمای تعمیرات و نگهداری 206 که همراه با ماشین از ایران خودرو تحویل گرفتم خوندم که اگر از روغن توتال 7000 استفاده کنید باید هر 20000 کیلومتر روغن رو عوض کنید!

از اونجایی که هرگونه نظر منطقی و علمیی در این مورد سریعا در این فروم به دست یک نفر خاص حذف میشه بنده حرفی نمی زنم. می تونید 10000 تومن خرج هیچ و پوچ کنید. البته اگه پولدارید.
    والا من از این چیزا خبر ندارم! ولی هر جا که میرم طبق دستور العمل مادر بزرگشون لاستیک ها رو باد میکنن!! یه جا 28 میزنه، یه جا 30 میزنه، یه جا 33 میزنه، یه جا لاستیک های عقب رو بیشتر میزنه، یه جا لاستیک های جلو رو بیشتر میزنه، یه جا هم عقب و جلو رو مساوی!! همشون هم از قیافشون معلومه که عمرا سواد خوندن و نوشتن و حتی شمردن هم ندارن!

در این مورد در فروم زیاد بحث شده. گروهی مثل من معتقدن تا جایی که راه هست باید از معمولی + بالا برنده اکتان استفاده بشه و گروهی سوپر رو ترجیح میدند. مطالعه کنید خودتون انتخاب کنید.
    تو دفترچه راهنما نوشته به هیچ عنوان از مکمل های بنزین و... استفاده نکنید.
    شخصا فرق بین بنزین معمولی و سوپر رو دیدم و استفاده از هر دوشون رو روی 206 تجربه کردم ( دو تا 206 داریم ) برای همین به هیچ عنوان حاظر به استفاده از بنزین معمولی نیستم.

یه سوال دیگه: اگر قطعات و روغن و... رو از فروشگاه ها و یا نمایندگی های معتبر ایساکو ( اونهایی که در سایت ایساکو به عنوان نمایندگی یا فروشگاه مجاز معرفی شدن ) بخرم، باز هم امکان تقلبی بودنشون وجود داره؟
    Last edited by soooot; 17-03-2011 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فیلتر روغن 206 تیپ 2 قیمتش چنده؟ چجوری عوض میشه؟
    ولی من فکر میکنم عدد نوشته شده روی روغن موتور مربوط به چیز دیگه ای هست چون اگر کاتالوگ روغن ها رو مطالعه کنید میبینید که 5000 با 7000 زمین تا زیر زمین با هم دیگه فرق دارن.
    من از توی دفترچه راهنمای تعمیرات و نگهداری 206 که همراه با ماشین از ایران خودرو تحویل گرفتم خوندم که اگر از روغن توتال 7000 استفاده کنید باید هر 20000 کیلومتر روغن رو عوض کنید!
    قیمت و خبر ندارم اما تا همین چند وقت پیش که در جریانم یه تعویض روغن کامل حدود 30000 خرج داشت.
    اعداد روی بسته بندی زیادن، منظور من عددیه که حداکثر پیمایش رو مشخص می کنه.
    والا من از این چیزا خبر ندارم! ولی هر جا که میرم طبق دستور العمل مادر بزرگشون لاستیک ها رو باد میکنن!! یه جا 28 میزنه، یه جا 30 میزنه، یه جا 33 میزنه، یه جا لاستیک های عقب رو بیشتر میزنه، یه جا لاستیک های جلو رو بیشتر میزنه، یه جا هم عقب و جلو رو مساوی!! همشون هم از قیافشون معلومه که عمرا سواد خوندن و نوشتن و حتی شمردن هم ندارن!
    توی دفترچه یا روی بدنه ماشین حک شده.
    تو دفترچه راهنما نوشته به هیچ عنوان از مکمل های بنزین و... استفاده نکنید.
    شخصا فرق بین بنزین معمولی و سوپر رو دیدم و استفاده از هر دوشون رو روی 206 تجربه کردم ( دو تا 206 داریم ) برای همین به هیچ عنوان حاظر به استفاده از بنزین معمولی نیستم.
    نظر شما محترمه.
    یه سوال دیگه: اگر قطعات و روغن و... رو از فروشگاه ها و یا نمایندگی های معتبر ایساکو ( اونهایی که در سایت ایساکو به عنوان نمایندگی یا فروشگاه مجاز معرفی شدن ) بخرم، باز هم امکان تقلبی بودنشون وجود داره؟
    بله. باز هم احتمال تقلبی بودنشون هست. اما در برخی موارد اگه فاکتور خرید داشته باشین قادر به پیگیری هستید.

8. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بنده یه روآی سال دارم.
    نزدیک به 9000 تا رفته، الان میخوام روغنش رو عوض کنم.
    تا حالا هم یک بار روغن عوض کردم رو 4500 تا ایساکو توش ریختم.
    خواهش میکنم نگین برو فلان مقاله رو بخون و این چیزها. خوندم و باز هم حالیم نشده حالا چکار کنم.
    بهم یه روغن خوب که برای ماشینم خوب باشه معرفی کنین تا بریزم توش راحت سوار شم برم دنبال زندگیم.
    یک دنیا ممنون از لطفتون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    بنده یه روآی سال دارم.
    نزدیک به 9000 تا رفته، الان میخوام روغنش رو عوض کنم.
    تا حالا هم یک بار روغن عوض کردم رو 4500 تا ایساکو توش ریختم.
    خواهش میکنم نگین برو فلان مقاله رو بخون و این چیزها. خوندم و باز هم حالیم نشده حالا چکار کنم.
    بهم یه روغن خوب که برای ماشینم خوب باشه معرفی کنین تا بریزم توش راحت سوار شم برم دنبال زندگیم.
    یک دنیا ممنون از لطفتون
    یا از همون برندهای استاندارد شرکت یعنی ایساکو استفاده کن یا بهران بریز. همین براش کافیه و نیاز به روغن خاصی نداره. فقط اگر می تونی فیلتر روغن رو با هر بار تعویض روغن عوض کن.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا از همون برندهای استاندارد شرکت یعنی ایساکو استفاده کن یا بهران بریز. همین براش کافیه و نیاز به روغن خاصی نداره. فقط اگر می تونی فیلتر روغن رو با هر بار تعویض روغن عوض کن.
    یعنی میگین یه روغن گرونتر که مثلا به جای 5000 تا 10000 تا کار کنه نریزم؟
    بهران چند تا کار میکنه؟
    چه مدلیش؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی میگین یه روغن گرونتر که مثلا به جای 5000 تا 10000 تا کار کنه نریزم؟
    بهران چند تا کار میکنه؟
    چه مدلیش؟
    نه! منظورم شل و لیکومولیو اینا بود.
    بهران تکتاز یا پیشتاز، اسپیدی، ایساکو در همین سطح یکیو انتخاب کن.
    اینکه چقدرم کار می کنه روش نوشتست، بسته به نوع روغن متفاوته.

13. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •