اسم این نرم افزار رو متاسفانه نمیدونم ولی خوب شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت nvidia یکسری نرم افزار داره بین تو اونا نیست
اسم این نرم افزار رو متاسفانه نمیدونم ولی خوب شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت nvidia یکسری نرم افزار داره بین تو اونا نیست
سلام
یه کانورتور میخواستم که فایل های avi رو به 3gp تبدیل کنه که بشه روی گوشی موبایل هم اونا رو دید.
گوشی من k770 سونی اریکسونه.البته اگه گوشیم فرمت های دیگه ای رو هم میتونه باز کنه، کانورتور avi به اون فرمت رو هم لطف کنین.
ممنون
شما میتونی از Video Convert Master یا Xilisoft Video Converter استفاده کنی .
لینک دانلود هر 2 در صفحه ی اول موجوده .
برای تبدیل فایل TPS به MPG فایل tps رو با Corel Video Studio X2 باز کنید و بعد به صورت MPEG Omtipizer فایل رو سیو کنید
اینم تبدیل TS به MPG
با سلام
من یک برنامه میخواهم که tps را بهه mpg کنه ولی هر برنامه ای استفاده کردم نشد
با ashampoo3 شد ولی صدا نداره با ورژن 2 صدا داره ولی تصویر را خیلی کوچک می کند
من اینها را از ----- ضبط کردم
با تشکر
یه برنامه قابل حمل:
نوشته شده توسط e.m. Total video converter v3.20.090104 [email
سلام من فلا هستم به شما خسته نباشد عرض مي كنم .يك كنورتر مي خواستم كه تمام فرمتهاي صوتي و تصويري را داشته باشه و نسبت به ديگر كانورترها داراي كيفيت بهتر و وضوح رنگ بهتر و.... داشته باشه البته فرمت فيلم هاي من VOB است كه مي خواهم با كيفيت بسيار بالا به Mpeg 2 تبديل كنم.از زحمات شما بي نهايت كمال تشكر را دارم .
نرم افزاري براي اديت فايل ts ميخوام.
سلام
فکر کنم تو 6 تا پست قبلی همه این مشکل رو داشتند
یه نرم افزار براتون میزام به نام Imtoo کل کارهاتون رو درباره کانورت انجام میده
اینم آدرسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
برای ویرایش فایل های MPEG1 و MPEG2 و مشتقاتشون مثل VOB و TS برنامه VideoReDo Plus از بهترین هاست. این برنامه کارش برش و تصحیح این فایل هاست. به خاطر عدم تبدیل, هیچ تغییری هم در کیفیت مشاهده نخواهد کرد.
تکنیک هایی هم داره که اگر فایلی خراب رو باهاش فقط Save As کنید متوجه میشید. مثلا فایل های MPEG2 و VOB که تصویر هنگام مرور فیلم چند ثانیه ای مکث داره.
موفق باشید.
سلام
یه کانورتور برای تبدیل فایل های صوتی به mp3 معرفی کنید لطفا
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)