تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 775 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

این هم یک بوتر بسیار عالی که در کار خود بی نظیر است و افراد را به سرعت بوت می کند فقط کا فی است یک بار آن را امتحان کنید بعد خودتان متوجه قدرت این برنامه می شوید.
    در ضمن این بوتر محصولی از neo می باشد که یکی از قویترین سازنده های بوتر است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 مگا بایت

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ترفند های اینترنتی برای هک کردن isp

اينترنت با هايپرترمينان

سلام دوستان عزيزم امروز قصد دارم دربارهء استفاده از يک برنامه بسيار مهم اما در عين حال سادهء ويندوز برايتان بنويسم . در کليهء ويندوزها شما برنامه ای تحد عنوان هايپرترمينان را می شناسيد . درست حدس زديد . برنامهء مذکور يکی از ابزار مهم هک اينترنتی بحساب می آيد . علاوه بر کاربری که برای ارتباط بين دو کامپيوتر دارد برنامهء مذکور می تواند ابزاری برای هک ISP ها باشد .

اولين قدم : برای هک يک شرکت ISP شما ابتدا بايد يک ID داشته باشيد که می تواند کارت اينترنت باشد . ابتدا بايد توسط هايرترمينان شماره تلفن شرکت را نوشته تا وصل شود . بعد از اتمام اتصال (بستگی به ISP آن شرکت دارد) از شما اسم رمز و پسورد می خواهد .

Welcome To The Router

Username : system

Password : ROUTER

با وارد نمودن اطلاعات مورد نظر شما وارد سيستم می شويد که می توانيد با صادر نمودن فرمانهای مختلف مانند سيستم عامل داس از روتر مورد نظر اطلاعات ارزشمندی بدست آوريد از جمله کليهء اطلاعات کارت اينترنت يا اشتراک ها

ROUTER > systat

...
    10 tty 10 5ab102676 Async interface 00:00:00 PPP: 217.219.137.89
    12 tty 12 acc110549 Async interface 00:00:03 PPP: 217.219.137.64
    13 tty 13 s5c112320 Async interface 00:00:06 PPP: 217.219.137.90
    14 tty 14 a3ac107287 Async interface 00:00:00 PPP: 217.219.137.61

منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دزديدن کارت اينترنت و اکانت از isp

قسمت اول :

computername or ip : تو اين قسمت IP سايتی که می خواهين از روش acconte بدوزديد رو وارد می کنيد یا آدرس اون رو ! سعی کنید Ip اون باشه !

Port : تو اين قسمت شما ميتونيد پورت ۲۱ يا ۷۹ رو وارد کنيد البته اگر باز بود

current password : تو اين قسمت چيزی وارد نکنيد

Usernsme : تو اين قسمت بايد ايدی که ميخواهيد کرک کنيد رو می زنید : مثلا Username یه کارت اینترنت یا ....که می تونید خودتون هم حدس بزنید

Dictionary File : تو اين قسمت بايد اسم ليست پسورد رو انتخاب کنيد

شما هم ميتونيد از برنامه توليد پسورد خود برنامه انتخاب کنيد يا از ليست پسوردی که خودتون تو يه فايل TXT ذخيره کردين استفاده کنيد ! من یه لیست پسورد تو فایل این نرم افزار گذاشتم ! اسمش unsdisk هست !

قسمت دوم : Attack Option

Dictionry Attack : اگر میخواهین از لیست پسورد برای پیدا کردن پسورد استفاده کنید باید اینجا رو تیک بزنید توجه : passlist معمولا یه فایل که تعداد زیادی پسورد توش قرار داره و شما میتونید اون رو از روی اینترنت پیدا کنید و معمولا یه فایل TXT یا pas هستش اگر اینجا رو تیک بزنید باید آدرس این فایل رو روی هاردتون یعنی جایی که ذخیرش کردین رو بنویسید که من این آدری رو باید تو قسمت قبل یعنی Dictionary File وارد کنيد ! من یه لیست پسورد تو فایل این نرم افزار گذاشتم ! اسمش unsdisk.txt هست !

Brute Force attack :این گذینه رو حتما باید تیک بزنید

Reconnect on disconnect :این یکی رو هم حتما باید تیک بزنید

AutoSave every 100 Attack : این گذینه بعد از هر ۱۰۰ بار چک کردن نتیجه رو براتون save میکنه

قسمت سه.....Brute Force option

تو این قسمت شما باید نحوه چک کردن پسورد رو تنظیم کنید مثلا من براتون یه مثال میزنم ببینید مثلا من یه کارت اینتر نت دارم که به این صورت است :

Username :ksn20212

Password : 666boy45

6خوب اول من باید بیام و یه Username رو برای چک کردن حدس بزنم و با کمی تعییر میشه به راحتی این کارو کرد چون اکثر شبکه ها برای Userbame های خودشون از یه فرم خاص استفاده میکنن مثلا من این رو انتخاب میکنم :

ksn20212

دقت کنید که تعداد کاراکتر ها ثابت است و من فقط سعی کردم اعداد آخر رو تغییر بدم که شانس وجود داشتن این username بیشتر میشه در قسمت پسورد ما فقط به دوتا فاکتور اهمیت میدیم

اول : پسورد اما از چه کارکتر هایی تشکیل شده که در مثال من از عدد و حروف تشکیل شده پس من باید بر طبق همین قسمت a-z و 0-9 رو تیک بزنم

دوم : تعداد کارکتر های تشکیل دهنده پسورد ما چقدره ؟ که در مثال من 8 تا است پس من عدد 8 رو باید در قسمت Number of characters to start on تایپ کنم این دیگه بستگی به خلاقیت شما داره و قدرت تشخیص و تفکر شما به عنوان یه هکر

قسمت چهار

Speed : سرعت نرم افزار و چک کردن هست که تا آخر زیادش کنید !

Hiden Ip : اینم تیک بزنید !

Shot Down …. : این گرینه رو تیک نزنید !

Save : تغیرات رو Save می کنه !

قسمت پنج :

در این قسمت کار تنظیمات دیگه تموم شده و ما باید برای شروع دکمه Conecct رو فشار بدیم فقط یادتون باشه که این روش احتیاج به حوصله زیاد داره !

برای نگه داشتن مکسی pause رو میزنن و برای نگه داشتن کامل Stop رو بزنید !

قسمت شش:

این جا تغیرات رو می نویسه ! همون status خودمونه !

ین روش حمله رو اصتلاحا به اون روش Brute Force ميگن !

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیااین عکس می دونید مربوط به چه میشه؟پس مطلب بعد رو بخوانی
    ين کد رو همه جا می تونید پيدا کنيد . تو خيلی از وبلاگ ها هست . ولی هيچ کس در موردش توضيحی نداده . ولی من می خوام تمام اسرار اين کد رو بريزم وسط . اين کد بعد از قرار داده شدن در تگ [386en] در فايل اجرائی system.ini برای وصل شدن به اينترنت فعال ميشه . بدون اين کد سيستم سرويس دهی شرکتی که از آن اينترنت خريده ايد به صورت Real step حرکت می کند و از اولين تماس شما تايمر کارتی که شما از آن استفاده می کنيد شروع به فعاليت می کند و مثلاْ‌ اگر اين کارت ۱۰ ساعته باشد ، اين تايمر به مدت ۱۰ ساعت به طور معکوس حرکت می کند . اين سيستم در ۹۹.۹ درصد سرورهای ايران فعال می باشد و حتماْ‌ می پرسيد آن ۱ صدم درصد پس چيه ...؟؟ اون ۱ صدم ۱ شرکت اينترنت يا همون ISP هستش که در تهران قرار داره که اسمشم شرکت اينترنت البرز هستش که در آخر دليل اين که از شرکت های سرور ديگه جدا هست رو هم بهتون ميگم . اين کد بعد از تماس با شرکت و وصل شده به اينترنت مانند ۱ بختک بر روی تايمر کارت شما می نشيند و سيستم تايمر را ۱ فرق اساسی ميدهد و آن اين است که سيستم Real step تايمر کارت شما را به سيستم Shok step تغيير می دهد و اين بدين معنا است که تايمر به جای حساب زمان واقعی به صورت شوک تايمر در می آيد يعنی تايمر را نگه داشته و برای مثال هر ۱۰ دقيقه ۱ دقيقه به صورت ۱ شوک به تايمر می دهد و هر ۱۰ دقيقه که شما استفاده می کنيد برای تايمر ۱ دقيقه می افتد....!!! اين نتيجه ی تحقيقات من در طول اين ۱ ماه بود که با اين کد آشنا شده بودم . حالا اين کد رو می زارم که اگر قبلاْ‌ جايی نديدينش اينجا ازش استفاده کنيد .اين کد رو در ويدوز XP بايد به حالت عکس زير قرار بدهيد . يعنی در پشت تگی که در دفتر چه ی System.ini قرار دارد و آن تگ اين است [386en] . اين کدها را وارد کنيد و در آخر کرشه را ببنديد که من خودم بستم . شما فقط اینو کپی کنید .....!!!

Com0@00 Irq0000@0 Buffer=1024
    @ number = ( 3,1,4,1,5,9)
    @ letters = ( " this", " is ", "a" , "test" )
    $word , $ anther - word - ) = ( " one " , "two" )
    woafont=dosapp.FON]

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aidin_ONLINE
    اشکان جون لازم اون برنامه هکو آموزش ها رو بریزم اینجا یا نه؟
    جيگرت و من برم كه اينقد با معرفتي...
    اره قربونش... بريز ديگه هر چي دستت ميرسه...

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *AshKaN*
    سلام....
    يعني اينكه طرف داره با تلفن (عكس موبايل) صحبت مي كنه!
    البته توي ياهو كه به هيچي نمي شه اعتماد كرد!

شما اين گزينه رو مي توني از توي status براي خودت بزاري... گزينه On The Phone بود فكر كنم.
    گزينه on the phone عكس موبايل كناره اي دي نمياره
    مستجر طرف هم جديده

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آموزش انتقال add list از یک آی دی به آی دی دیگه بدون نرم افزار
    برای انتقال add list از یک آیدی به آیدی دیگه باید ابتدا صفحه ÷یغام اون آیدی که میخواهید ادلیستتون رو در اون ذخیره کنید رو باز کرده ctrl+shift+m را زده بعد آیدی های اذ لیستتون رو انتخاب کنید و فینیش.س÷س ÷یغامی برای اون آیدیتون فرستاده میشه که با رفتن به اون آیدی و انتخاب اون هم زمان add list را در آیدی دیگرتون add کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

من میخوام یه نفر رو هک کنم!!!! تو یه چت روم...اگه کسی میتونه کمکم کنه بگه تا ادرسه چت روم رو تو پیغام خصوصی بهش بدم چون اینجا نمیشه!!! از بچه های باحاله این تاپیک هم به خاطر اموزشها و برنامه هایی که میذارن تشکر میکنم مخصوصا" اقا ایدین که خیلی بچه ی گلی........

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Oxizhen
    سلام

من میخوام یه نفر رو هک کنم!!!! تو یه چت روم...اگه کسی میتونه کمکم کنه بگه تا ادرسه چت روم رو تو پیغام خصوصی بهش بدم چون اینجا نمیشه!!! از بچه های باحاله این تاپیک هم به خاطر اموزشها و برنامه هایی که میذارن تشکر میکنم مخصوصا" اقا ایدین که خیلی بچه ی گلی........
    دوست عزيزم ...
    شما كسي رو توي چت روم نمي توني هك كني...
    بايستي بهش پي ام بدي ... يا فايل براش بفرستي و يا از راه به دست اوردن اي پي اپلود كني تو كامش...
    برنامه هايي هم كه براي اين كار ها استفاده مي شه به اندازه كافي توي اين تاپيك هاي قبلي گزاشته شده و توضيح هم داده شده...
    يه مرور كني دستت مياد.
    موفق باشي.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    بچه ها اون برنامه كار نمي كنه كه نمي كنه.....من نمي دونم مگه وقتي از طريق اين برنامه آنلاين مي شيم خوب از اون ور مسنجر بايد بگه كه شنا از طريق يه كامپوتر ديگه آن شديد و براي همين ساين اوت مي شيد.....ولی نمی گه !
    راستي من رو يكي از ID های خودم امتحان کردم جواب نداد که نداد .باید @yahoo رو هم وارد کنیم ؟Pass چه طور ؟
    دوستان (اشکان و امید عزیز ) اگه راهی یا لمی داره لطفا راهنمایی کنن.
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •