من هم از یکی از دوستام پرسیدم همین گفت گفت بین30 تا 35من از بابام پرسیدم گفت حدود 30تا40مصرف میکنه حالا اگه درست نمیگم دوستان تصحیح کنند.![]()
گفت دانگ فانگ نزدیک 50 لیتر مصرف داره
من هم از یکی از دوستام پرسیدم همین گفت گفت بین30 تا 35من از بابام پرسیدم گفت حدود 30تا40مصرف میکنه حالا اگه درست نمیگم دوستان تصحیح کنند.![]()
گفت دانگ فانگ نزدیک 50 لیتر مصرف داره
همین دیگه مصرف سوخت زیاد دانگ فگ و هوو 100/50 پیکان 100/15............
![]()
کرایه ها 20 در صد افزایش پیدا کرده
حالا شما دارید مصرف یک کامیون رو در حال حرکت محاسبه میکنید
توی گرمای 50 درجه بندر عباس یا سرمای شبای کویر یا سرمای منطقع اذربایجان وقتی راننده بخواد توی ماشین استراحت کنه چی
کولر و بخاری ماشین که با سلوات کار نمیکنن که جریان برق میخواد که اونم تنها منبعش موتور کامیون هستش
بله حرف شما کاملا متین ولی خب دوستان مصرف سوخت بدون شرایط هوا و مقدار بار شکل جاده و اینطور چیزا گفتن
شاید ماشین تو کفی 30 تا بسوزونه ولی یه جاده دیگه بیشتر
من از بابام شنیدم واسه جلو گیری از قاچاق سوخت میخوان گازوییل رو هم سهمیه بندی کنن با سهمیه 150 و وقتی سهمیه تموم شد آزاد 350
آیا درست؟
ممنون![]()
معلوم نیست ولی با گارویل معمولی و یورو 3 باید فرق داشته باشه
چون واسه خودروهای سبک فقط یورو3 میدن
مشكل سهميه بندي سوخت ناوگان برون شهري برطرف مي شود
نماينده تام الاختيار وزارت راه در هدفمندي يارانه ها با اشاره به موافقت دولت با افزايش ميزان سهميه هاي ناوگان حمل و نقل برون شهري، گفت: هر ناوگاني كه فعال تر باشد مشكلي براي دريافت سوخت در راستاي ارائه خدمات گسترده تر ندارد.
شهريار افندي زاده زرگري در گفت وگو با فارس در مورد تعيين تكليف سهميه سوخت ناوگان حمل و نقل برون شهري پس از اختصاص 10 روزه سوخت 165 ريالي، اظهار داشت: در مدت زمان فعلي پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه ها، در سيستم حمل و نقل جاده اي به خاطر همكاري مطلوب تشكل هاي صنفي اعم از رانندگان و موسسات حمل و نقل، روند مثبتي طي شد.
وي ادامه داد: با اين حال برخي مشكلات اجرايي نيز در كنار موضوع سهميه بندي سوخت وجود داشت كه اين مشكلات در چندين مولفه متفاوت توسط كارشناسان بررسي شد.
افندي زاده خاطر نشان كرد: تلاش شد پس از شارژ 10 روزه سوخت 165 ريالي براي ناوگان برون شهري بسته به ميزان مصرف آنها، سهميه ماهيانه ناوگان حمل و نقل عمومي جاده اي را مشخص كنيم كه با توجه به اينكه نوع ناوگان متفاوت بود، تلاش كرديم در يك ماه اول اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها، بررسي كنيم كه انواع ناوگان حمل و نقل برون شهري به چه ميزان سوخت نيازمند است و طي اين يك ماه، مقدار سهميه را به صورت علي الحساب روزانه در كارت هاي سوخت شارژ كنيم.
نماينده تام الاختيار وزارت راه در هدفمندي يارانه ها خاطر نشان كرد: فعلا سهميه علي الحساب نفت گاز مورد نياز ناوگان، متناسب با نياز آنها تا پايان دي ماه شارژ شده است بنابراين مشكل سهميه بندي سوخت ناوگان تا پايان دي ماه برطرف شد.
معاون وزير راه و ترابري ادامه داد: تا پايان ماه جاري تلاش مي كنيم كه با بررسي هاي انجام شده، ميزان واقعي مورد نياز سوخت را براي سيستم حمل و نقل برون شهري بسته به ميزان سير آنها تعيين كنيم.
نماينده ويژه دولت در امر ترانزيت ادامه داد: با سياست هاي حمايتي دولت تلاش شده است نوع سهميه بندي سوخت ناوگان حمل و نقل برون شهري، مشكلي را براي فعاليت شركت هاي حمل و نقل ايجاد نكند و در بهمن ماه نيز اين روش ادامه يابد.
افندي زاده ادامه داد: از اين پس تلاش مي شود سهميه بندي سوخت ناوگان برون شهري براساس ميزان عملكرد وسايل نقليه تعيين شود به طوري كه اگر حتي ناوگاني علاقمند بودند حمل و نقل و جابه جايي بيشتر و عملكرد بالاتري داشته باشند، اين امكان براي آنها فراهم است كه مشكلي براي دريافت سوخت در راستاي ارايه خدمات بيشتر نداشته باشند.
نقل از : روزنامه کیهان
سلام ممنون از نوشته ات عکسم بزارمخصوصا کامیون و کشنده
عکس چه جور کشنده ای میخوای بنز ولوو مان.........
چرا اینجا اینقدر خلوت شده کرایه ها چطور هنز گازوییل سهمیه نکردن؟![]()
همون سهمیه روزی 600 لیتر هنوز باقی هستش فقط 150 تومن
به جای کرایه ها وام میدن با 4 درصد سود بانک تجارت باباتون اگه اقدام نکرده زود بره دنبالش بعد هم کارت باکی رو که بانک تجارت میده باید ببرن با کارت سوخت توی یکی از شعبه های بانک ملت مچ کنن تا گزینه کیف پول فعال بشه
(آخی یادش بخیر من نصاب این دم دستگاه بانک ملت بودم وایه جایگاههای آی آذربایجان رو گشتیم با همکارم دیگه اون شرکت نیستم)
بعد این قسط گازوئیلم میدیم چشممون روشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)