چجوری می شه سهام خرید؟
چجوری می شه سهام خرید؟
مگه واحد پول دلار شده ؟؟؟؟؟؟
محدودیت ساختن چهره از بین رفته ؟؟؟؟
تا 20 خرداد نسخه ی razor میاد ؟؟؟
چند تا شهره بازی ؟؟؟؟
حیوون می شه داشت یا باید پک نصب بشه ؟
1-نه
2-نه
3-12 خرداد
4-فكر كنم يكي
5-بابد پكش بياد
راستي
كي تو facebook هست؟
روي ساختمان ان بيزينس كليك كنيد و گزينه ي become a partner رو بزنيد. و اگر پول كافي براي خريد رو داشته باشيد ميتونيد سهام رو بخريد.توجه داشته باشيد كه هر چه پولي كه براي خريد سهام ميپردازيد بيشتر باشه اخر هفته يعني در دوشنبه ي هفته پول بيشتري بهتون ميدن.
1-نه واحد پول فرقي نكرده
2- بازي اصلي يعني همون نسخه ي razor .دوازده خرداد منتشر ميشه.
3- بازي يك شهر بسيار بزرگ داره كه اندازه ي 3 تا شهر سيمز 2 عظمت داره.
4- متاسفانه نميشه حيوان گرفت بايد منتظر پك هاش باشيم.![]()
بچه ها من متوجه نشدم یعنی این سمیزی که ماگرفتیم بازی اصلی نیست
اگه نیست چیه
یکی واضح با اطمینان از صحت اطلاعات توضیح بده ممنون میشم
لطفاً افراد زیر 18 سال این متن زیر رو نخونن:
یه Patch برای این بازی اومده (من تست نکردم خودم) که قسمت هایی که تو بازی سانسور میشه رو حذف میکنه.
http://rapidshare.com/files/236859241/Sims_3_Censor_Patch.rar
سلام دوستان. من الان توضیح میدم نسخه Reloaded با Razor چه فرقی داره.
نسخه عرضه شده توسط Reloaded نسخه کامل از بازی هست و ورژن اون 1.0.615 هست
و نسخه عرضه شده توسط Razor نسخه کامل بازی هست و ورژن اون 1.0.631 هست.
حالا این دو ورژن چه فرقی داره رو میگم.
کمپانی EA که سازنده بازی هست توی فایلی که در بازی هست و اجازه میده که نسخه های تکمیلی و یا به اصطلاح همون Expansion روی بازی نصب بشه ورژن تعریف شده رو از 1.0.631 به 1.0.632 تعریف کرده . با توجه به نسخه عرضه شده توسط Reloaded متوجه میشیم که روی این نسخه نسخه تکمیلی نصب نمیشه و بازی سیمز هم بدون نسخه های تکمیلی ارزشی نداره.
اینم متن فایل اصلی که نشون میده از چه ورژن میشه نسخه تکمیلی نصب کرد.
<patchTargets>
−
<patchTarget TargetContentId="sims3_sku2">
−
<patch NewVersion="1.0.632.00002" PatchContentId="Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.0 0002.exe" Required="1" TargetHigh="1.0.631.00002" TargetLow="1.0.631.00002" URL="http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.00002.exe">
اینم لینک اصلی همین فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لومینا چرا بچه رو پرت می کنی شما می تونی در هر شرکت که شغل بهتون میده سهام بخرید و کار هایی که لومینا جون گفتند
من تست کردم درست بودنش که درسته اما سانسور مثل همون پتچه سیمس 2 هست یعنی فقط پشت رو نشون میده بقیه دقیقا مثل سیمس2 هست
آقا اینو ببین خلاص کل فرقش به اینه که روی ورژنی که ما داریم پک الحاقی نصب نمی شه و روی اون ورژنی که 12 خرداد میاد پک الحاقی نصب میشه اما اگه از پی سی ورلد الآن خریده باشی پی سی ورلد وقتی پک های الحاقی شو میاره لطف میکنه اون ورژنی که میشه روش پک ریخت رو بهمون میده
جدا نبود حیوان خانگی خیلی مهمه![]()
اين بازي اصل هست فقط پك هاش رو reloaded اجرا نيمشه.
اين دو ورژن تنها فرقشون اينه كه razor پك ها روش نصب ميشه ولي اون يكي نه. سيمزي هم كه p30 world ميفروشه reloaded هست ولي گفتن كسايي كه سيمز 3 رو از ما خريدن وقتي پك هاش كه دو هفته ديگه ساختش شروع ميشه رو از ما بخرن ما هم نسخه ي اصل رو مجاني براشون ميفرستيم. به همين سادگي.
راستي ميگم چرا سرعت 3 با سرعت 4 فرقي نداره؟
كسي فهميد به ما هم بگه خوشحال ميشيم.
كسي نيست بياد مسابقه؟
Last edited by loomina; 01-06-2009 at 10:46.
مسابقه چی ؟؟؟كسي نيست بياد مسابقه؟
راستی شما چه خونه های اعیونی می سازین !؟! من همیشه یک کلبه ی محقر برای این سیمز ها می سازم تا با سختی های دنیا آشنا بشن ... بهله بهله ! تازه بهشون هم غذا نون خشک و آب میدم ... دسرشون هم خرماست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)