مشکل استارت خوردن، از اتوماتیک استارت هست که باید عوض کنم.
اما سنسور اکسیژن هم مشکل داشت، عوض کردم، اما قیمتش بیشتر از اینی هست که شما گفتین، مطمئنید؟ هرچند هنوز فاکتور رو نگرفتم، اما فکر کنم حدود 50 باشه
مشکل استارت خوردن، از اتوماتیک استارت هست که باید عوض کنم.
اما سنسور اکسیژن هم مشکل داشت، عوض کردم، اما قیمتش بیشتر از اینی هست که شما گفتین، مطمئنید؟ هرچند هنوز فاکتور رو نگرفتم، اما فکر کنم حدود 50 باشه
اگه اتوماتیک خراب باشه اصلا ماشیناستارت نمیزنهمشکل استارت خوردن، از اتوماتیک استارت هست که باید عوض کنم.
اینطور که من شنیدم کلا استارت 206 بیشتر یا مربوط به باطری هست یا اتوماتیک استارت یا ذغال استارت .....
بسته به مارک داره سنسور اصلیش که طوسیه فکر کنم نزدیکای 60 باشه .... مارکش مهمه ... ولی بوش طرف 40
یا زغالش هست، یا اتوماتیک، اما یکی از دوستان تو تاپیک تی تی دقیقا همین مشکل من رو داشت، گفت از اتوماتیک استارت بود. فکر کنم قیمتش 10 تومن باشه...
استارت قوی هست یا ضعیفسلام دوستان، امروز ماشین رو بردم نمایندگی، گفتن سنسور اکسیژن ماشینت باید تعویض بشه، چون خیلی بد استارت میخورد، گاهی هم اصلا استارت نمیخورد و مجبور بودی 5-6 دقیقه صبر کنی بعد دوباره استارت بزنی که تازه اونم با یه استارت طولانی روشن میشد
موقعی که استارت می گیری همون موقع استارت میزنه یا با فاصله هست
موقعی که روشن میشه ریپ میزنه یانه
خاموش کردنش مشکلی نداره
ضعیف یا قوی؟ حس میکنم ضعیف هست، ملاک سنجش این سوال چی هست؟
همون لحظه استارت میزنه، اما اگه ماشین سرد باشه، با تک استارت روشن نمیشه، 2-3 ثانیه طول میکشه
ریپ نمیزنه، حداقل من چیزی احساس نمیکنم
خاموش شدن؟ عین یه بچه میخوابه
میشه یکی تو عکس بهم نشون بده استارت ماشین کجاست؟
سلام عزيزان 14 15 تومن دارم ميخوام يه 206اس دي وي20دوكانه سوز بخرم1_اين ماشين الان توليد داره؟2.اينكه ميكن قيمت قطعاتش زياده درسته؟3ميشه داد absروش نصب كرد از كارخانه4در كل ماشين خوبيه؟لطفا نظر بديد ممنون
سلام.
با این قیمت انتخاب های بهتری داری.
کلا وی 20 ارزش خوبی نداره البته از نظر من.موتور 1400 سیسی روشه که جواب گو هاچ بکشم نیست حالا دیگه صندوقدارم هست حساب بکن.
امکانات خاصیم نداره.
اگر بودجت میرسه تا نزدیکای 17 تو خرید وی 8 شک نکن.ولی در کل با این بودجه ال 90 و ریو و ... هستن که انتخاب های تا حدودی بهتر هستن![]()
متاسفانه بيشتر ازاين فلوس لا موجود_يعني بيخيال 206_ال90وريو هم دوكانه سوز ندارنpasبايدبه فكر همون 405 باشم نه؟
سلام. من میخوام یک 206 SD V9 بگیرم. میتونین منو راهنمائی کنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)