چه اروری ؟ ازچه سایتی ؟ با کدوم مرورگر ؟
چه اروری ؟ ازچه سایتی ؟ با کدوم مرورگر ؟
از هر سایتی که توش ویدیو های flv باشه. مرورگر فایرفاکس 3.5.7
چند روزی میشه ه فایل های FLASH سایت ها بالا نمیاد و مشکل سراسری هم هست فکر میکنم از روز 16 بهمن به بعد این اتفاق افتاده باشه چون فلش سایت SPEEDTEST هم بالا نمیاد
رفیق فعلا امکان دانلود flv رو مسدود کردن یعنی امکان دانلودش رو نداری از هیچ جا . حالا معلوم نیس از طرف مخابراته یا آی اس یی . isp من شاتله و نمیتونم flv دان کنم . isp شما چیه ؟
isp من آسیاتک هستش. البته من همچنان می تونم flv ها رو دانلود کنم ولی با مشقات زیاد و این که چون با دانلودر خود فایرفاکس دانلود می کنه سرعت دانلودش خیلی کمه.
سلام
باید یه چند روزی صبر کنید تا این قائله ختم بشه.
واسه همه اینجوریه.
موفق باشید![]()
1-دو راه داره.میتونین راست کلیک کنین و Copy Link Location رو بزنین بعد بدین به آی دی ام.ولی راه ساده ترش اینه که دانلود منیجر رو با مرورگرتون اینتگریت کنین.توی Options آی دی ام فقط کافیه تو قسمت جنرال موزیلا رو انتخاب کنین.
2-تو برنامه تیک Advanced Browser Integration رو بزنین.
3-آپدیت رو نمیشه با دانلود منیجر انجام داد.فقط میتونین فایل های آفلاین آپدیت رو از بعضی سایت ها که میزارن بگیرین.ولی این روش اصلا امن نیست و ممکنه آپدیت آنتی ویروس خودش ویروس داشته باشه.
4-تو حالت فری هر وقت کلید دانلود رو بزنین دانلود میکنه.اگه اکانت رپید شیر خریدین بگین بیشتر توضیح بدم.
5-چحوری نداره که!!!هر فایل رو میخایی بزار تو لیست و دانلود کن.
6-این امکان فقط و فقط به سایتی که ازش فایلو میگیرین مربوطه.مثلا سایت مایکروسافت این قابلیت رو داره ولی برای استفاده از این ویژگی تو سایت رپید شیر یا هر آپلود سنتری باید پول بدین و اکانتشو بخرین.
منم این مشکل و دارم .فرقی ام نمی کنه کدوم سایته که دارم ازش دانلود می کنم.ویندوزم 7 .کسی می دونه از چیه؟
لینک شما عیر مستقیمه و resume نداره و احتمالا از سرورهایی مصل rapidshare و یا deposide و امثال اون که باید اکانت داشته باشی دانلود رو انجام میدید
سلام دوستان...یه مشکلی با idm پیدا کردم...وقتی یه فایلی رو میزارم واسه دانلود اولش که کلی وقت میگذره
بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته مثل اینکه سیستم هنگ کرده باشه...بعدشم یه پیغام میاره که فقط یه دونه ok داره که با
اون خارج میشه و تمام! یعنی اصلا دانلود رو شروع هم نمیکنه!
مشکل از چیه؟ چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)