تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 380 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

تا همین چند روز پیش با IDM خیلی راحت می تونستم فایل های flv رو دانلود کنم ولی چند روزی هست که دیگه این قابلیت کار نمی کنه یعنی وقتی می خوام با IDM فایل های FLV رو دانلود کنم ارور می ده. من از نسخه 5.18 بیلد 4 استفاده می کنم.

کسی می دونه مشکل از کجاست؟
    چه اروری ؟ ازچه سایتی ؟ با کدوم مرورگر ؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

از هر سایتی که توش ویدیو های flv باشه. مرورگر فایرفاکس 3.5.7

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

تا همین چند روز پیش با IDM خیلی راحت می تونستم فایل های flv رو دانلود کنم ولی چند روزی هست که دیگه این قابلیت کار نمی کنه یعنی وقتی می خوام با IDM فایل های FLV رو دانلود کنم ارور می ده. من از نسخه 5.18 بیلد 4 استفاده می کنم.

چند روزی میشه ه فایل های FLASH سایت ها بالا نمیاد و مشکل سراسری هم هست فکر میکنم از روز 16 بهمن به بعد این اتفاق افتاده باشه چون فلش سایت SPEEDTEST هم بالا نمیاد

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از هر سایتی که توش ویدیو های flv باشه. مرورگر فایرفاکس 3.5.7
    رفیق فعلا امکان دانلود flv رو مسدود کردن یعنی امکان دانلودش رو نداری از هیچ جا . حالا معلوم نیس از طرف مخابراته یا آی اس یی . isp من شاتله و نمیتونم flv دان کنم . isp شما چیه ؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

isp من آسیاتک هستش. البته من همچنان می تونم flv ها رو دانلود کنم ولی با مشقات زیاد و این که چون با دانلودر خود فایرفاکس دانلود می کنه سرعت دانلودش خیلی کمه.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

باید یه چند روزی صبر کنید تا این قائله ختم بشه.

واسه همه اینجوریه.

موفق باشید

7. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

در مورد دانلود از طريق Idm (اينترنت دانلود منيجر) چند تا سوال دارم خيلي واجبه چون ميخوام يه دانلود سنگين داشته باشم خيلي ممنون ميشم هر كي ميدونه سريع جواب بده :
    1 – توي هر سايتي كه ميرم يه جا نوشته دانلود اون لينك رو چه جوري پيدا كنم تا به صورت دستي در ادرس بار idm وارد كنم چون الان كليد دانلود رو ميزنم صبر ميكنم تا صفحه دانلود موزيلا شروع بشه بعد pause ميكنم روي نوار نوشته موزيلا رايت كليك مينم و گزينه copy download link رو انتخاب ميكنم بعد صفحه اصلي Idm رو باز ميكنم و از اون طريق وارد ميشم
    2 – چه كار كنم تا هر بار كه ميخوام دانلود كنم به صورت اتوماتيك از Idm استفاده بشه من الان تب توي خود برنامه رو زدم ولي كار نميكنه
    3 – چه جوري ميشه آپديت ويروس كش رو از طريق Idm انجام داد
    4 – از سايت هاي مثل راپيد شير چه جوري بايد با Idm دانلود كرد
    5 – چه جوري با Idm به صورت همزمان چند تا فايل رو دانلود كرد
    6 – چه كار بايد كرد تا اگه وسط دانلود ارتباط قطع شد اون هايي رو كه دانلود كرده نپره و با ارتباط مجدد دانلود رو از اول شروع نكنه و به قولي از همون جا كه قطع شده شروع بكنه
    خيلي فوريه حتي اگه ميشه تلفني بهم كمك كنيد يه sms بزنيد خودم زنگ ميزنم
    1-دو راه داره.میتونین راست کلیک کنین و Copy Link Location رو بزنین بعد بدین به آی دی ام.ولی راه ساده ترش اینه که دانلود منیجر رو با مرورگرتون اینتگریت کنین.توی Options آی دی ام فقط کافیه تو قسمت جنرال موزیلا رو انتخاب کنین.

2-تو برنامه تیک Advanced Browser Integration رو بزنین.

3-آپدیت رو نمیشه با دانلود منیجر انجام داد.فقط میتونین فایل های آفلاین آپدیت رو از بعضی سایت ها که میزارن بگیرین.ولی این روش اصلا امن نیست و ممکنه آپدیت آنتی ویروس خودش ویروس داشته باشه.

4-تو حالت فری هر وقت کلید دانلود رو بزنین دانلود میکنه.اگه اکانت رپید شیر خریدین بگین بیشتر توضیح بدم.

5-چحوری نداره که!!!هر فایل رو میخایی بزار تو لیست و دانلود کن.

6-این امکان فقط و فقط به سایتی که ازش فایلو میگیرین مربوطه.مثلا سایت مایکروسافت این قابلیت رو داره ولی برای استفاده از این ویژگی تو سایت رپید شیر یا هر آپلود سنتری باید پول بدین و اکانتشو بخرین.

9. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من 1 مشکل دارم نمیدونم چطوری باید حلش کنم.وقتی یک فایلی رو میذارم رو دانلود بعد از یک مدتی که دانلود شد خود به خود سرعت صفر میشه درحالی که میتونم با اینترنت کار کنم.از IDM 5.18 استفاده میکنم.
    تنها راه چاره هم ریست هست که خیلی حالگیریه.کسی به این مشکل برنخورده؟
    منم این مشکل و دارم .فرقی ام نمی کنه کدوم سایته که دارم ازش دانلود می کنم.ویندوزم 7 .کسی می دونه از چیه؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

منم این مشکل و دارم .فرقی ام نمی کنه کدوم سایته که دارم ازش دانلود می کنم.ویندوزم 7 .کسی می دونه از چیه؟

لینک شما عیر مستقیمه و resume نداره و احتمالا از سرورهایی مصل rapidshare و یا deposide و امثال اون که باید اکانت داشته باشی دانلود رو انجام میدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...یه مشکلی با idm پیدا کردم...وقتی یه فایلی رو میزارم واسه دانلود اولش که کلی وقت میگذره

بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته مثل اینکه سیستم هنگ کرده باشه...بعدشم یه پیغام میاره که فقط یه دونه ok داره که با

اون خارج میشه و تمام! یعنی اصلا دانلود رو شروع هم نمیکنه!

مشکل از چیه؟ چیکار باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •