تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 241 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی !

من یه مشکل اساسی دارم که فکر کردم اینجا بیان کنم بهتره و زودتر جواب می گیرم

مشکل از این قراره که یه ویروس اومده تو سیستم من به نام W32Sality.ah که هفت کیلو بایت هم بیشتر حجم نداره اما کارهایی که انجام میده اینه که1- پوشه های مخفی رو نمیزاره دیده بشه 2 - فایل اتوران و یه فایل که آیکون اون شبیه نوت پد هست داخل فلش مموری میسازه + یه فایل که هر بار با یک نام مختلف اما با پسوند cmd یا pif که آیکن اون شبیه dos هست میسازه 3- مخفی گاه این ویروس داخل System Volume Information هست 4-خرابکاری اون مثلا بابیلون رو از کار میندازه - نمی زاره آنتی ویروس نصب کنی یا اگه نصب بشه اجرا نمی شه و servis آنتی ویروسها رو از کار میندازه 5- به تمای فایلهای اجراییexe می چسبه و حجم فایل اجرایی رو 7 کیلو بایت بیشتر میکنه و وقتی که اون فایل اجراییexe اجرا شد ویروس شروع به کار می کنه 6- سرعت سیستم هم خیلی کند می کنه 7- تمام قسمتهای مهم ویندوز رو فعال هست به جز Show
    Hidden Files

البته آنتی ویروس مکافی اونو پیدا میکنه به شرطی که اول ویندوز رو عوض کنی و هیچ فایل exe اجرا نکنی حتی درایور سیستم بعد مکافی رو از روی سی دی نصب کنی و اسکن و حذف

این هم دستوراتی که داخل فایل اوتوران نوشته

[AutoRun]
    ;
    ;owtvrB
    oPEn =vtbrw.pif
    ;bbtjXHmExK icMmpw tJJoqSCwoljmJkIn IpqdbiFdQrerMagh
    ShELL\OpeN\deFaULt=1
    ;hqYhcoYv WPIpc
    Shell\ExploRe\ComMand=vtbrw.pif
    ;
    shell\OPEn\coMMand =vtbrw.pif

;NjBDahUAxu
    sHELL\AuTOplay\cOmMand = vtbrw.pif

آیا شما دوستان راهی بهتر سراغ دارید ؟ یا برنامه ای که راحتر اونو ریشه کن کنه ؟؟

من لینک دانلود همین ویروس این پایین میزارم که دوستان بیشتر بتونن کمک کنن

توجه این لینک یه ویروس هست دقت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر کمک شما دوستان هستم

پیشاپیش از لطف شما دوستان تشکر میکنم
    Last edited by برزخ; 07-10-2008 at 19:40. دليل: اشتباه شدن

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    سیستم من دیروز از یه فلش ویروسی شد. وقتی سیمانتک رو آپدیت کردم. این ویروس رو به اسم w32.mandaph userinit.exe شناخت و پاک کرد ولی بعد از اون تموم آیکونهای موجود در taskbar یعنی کنار ساعت ویندوز ناپدید شد.
    و تموم اون برنامه ها که آیکونهاشون رفته از داخل msconfig حذف شده. حالا چه جوری میتونم اونا رو برگردونم. با تشکر
    سلام

راستش من تنها راهی که به ذهنم می رسه ریپیر کردن ویندوز هست . که قطعا مشکل را حل می کنه .

یعنی سی دی ویندوز را بزار داخل سی دی رام و بعد از اینکه اتوران بالا اومد روی گزینه install windows کلیک کن و از صفحه بعد گزینه Upgrade را انتخاب کن ( البته به طور پیش فرض انتخاب شده است ) و چند تا next بزن تا ویندوز شروع به ریپیر شدن کنه .

با این کار هیچ کدوم از برنامه های نصبی شما اسیب نمی بینند و تنها ویندوز شما ریپیر شده و مشکلات اون برطرف می شه .

روشهای زیر را هم امتحان کند .

1- در تسکبار راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از صفحه باز شده در تب Taskbar دکمه customize را بزنید و از پنجره باید شده روی هر برنامه کلیک کنید و گزینه alwase show را انتخاب کنید . یا روی دکمه Restore deault کلیک کنید .

2- از سیستم ریستور هم می تونید استفاده کنید . و به تاریخی قبل از ایجاد مشکل ویندوز را برگردونید . شاید مشکل گشا باشه .

موفق باشید .

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 salam

سلام به همگي دوستان تو رو خدا به دادم برسين من با ويروس sality.nar virus برخورد کردم!
    اين ويروس کنترل آلت دليت رو غير فعال کرده!
    سيستم رو 80 درصد لحظات به هنگ ميندازه و چاره جر ريست دستي نيست!
    دارم بيچاره ميشم تمامي فايلاي exe رو يکي يکي داره آلوده و حذف ميکنه!

من از Eset Smart Security v3.0.669 با ديتابيس 3506 که تا الان از اين جديد تر نيست(از نظر ديتابيس) استفاده ميکنم از اول عمرم که با کامپيوتر کار کردم با چنين ويروس و مشکلي بر نخوردم دارم تمامي فايلاي exe رو از دست ميدم!

اين نود 32 همه رو هم پاک کرده ولي باز ميبينم اون گوشه داره پيغام اين ويروس که داره با eset sm... پاک ميشه ولي دوباره اين پيغام مياد!
    در ظاهر پاک ميشه ولي با يک ريست يا پس از مدتي باز آنتي ويروس شناساييش ميکنه!

تو رو خدا کمکم کنيد آنتي ويروس بعد از پيغاما قرمز ميشه!
    من وقت براي تند تند ويندوز نصب کردن ندارم فقط ميخوام بدونم چرا اينجوري ميشه nod32 يا smart secu... نميتونه با ويروس مقابله کنه يا مشکل از نصب دوباره يا ريپير ويندوزه!

فقط ميخوام منو از شر اين ويروس خلاص کنين!
    اگه اين آنتي ويروس مؤثر نيست يه آنتي ويروس توپ برام معرفي و لينک جديد و فول آپديت اونم بيان کنيد!
    راستي اين ويروس اولين بار از يک فلش که nod32 اين پيغامو داد و از اون روز آلوده شدم!

از کجا عکس ضميمه کنم!

در آغاز فعالیت luciferlovely's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.

خسته نباشین جمعا..

نمیدونم چطوری تشکر کنم..

فوق العاده...بهترین تاپیکی هستش که توی عمرم دیدم.

خدا خیرتون بده.

یک خواهش هم داشتم.

امکانش هست برای ویروس یک فایل pdf از روش های پاک کردنش درست کنید و بگزارید , میدونم

خواهش بیخودی هستش , ولی گشتن 75 صفحه ی تاپیک و پیدا کردم ویروسی که گرفتارش شدیم یه مقدار زیادی سخته..

2 روز طول میکشه تا تاپیک رو بگردیم !!!!

[این 3 خط بالا رو ندید بگیرید ] دستتون درد نکنه...

بای.

داره خودمونی میشه LONELY MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    در به در....

پيش فرض

سلام
    سيستم من مبتلا به ويروس زير شد
    autorun.inf Win32/PSW.OnLineGames.NMY trojan

اما nod 32 نتوانست اين ويروس پاك كنه

همين ديشب اپديت كردم
    چكاركنم

داره خودمونی میشه LONELY MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    در به در....

پيش فرض

در ضمن ايا kk3.bat ويروسه

چطور ميشه از بين برد

با nod نتونستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10 واقعاً که...!!!

با سلام خدمت سروران گرامی
    سیستم من از یه ویروس یا هر چیزی که اسمشه رنج می بره که خیلی اعصاب خورد کنه
    آنتی ویروسم رو روز به روز آپ می کنم ولی حتی یه اسمی هم ازش نمی گه
    روی درایوها که کلیک میکنم 2 تا open داره با دابل کلیک هم تو یک پنجره جدید دراو رو باز می کنه
    گاهی اوقات هم به حالت explorer اونو باز می کنه
    خواهشاً زود راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

من یه مشکل کوچیک دارم که امیدوارم یه جوانمردی یه جواب کوچولو بده و مشکلم حل بشه
    من دسکتاپم اتومات بالا نمی اومد و فولدر آپشنم حذف شده بود و فقط پوشه ی document بالا می اومد.
    طبق پست اول تاپیک remove restriction tool رو اجرا کردم .
    حالا دسکتاپ بالا میاد و فولدر آپشنم اومدن ولی یه مشکل جدید دارم اونم اینکه فایلای مخفیم رو نشون میده.
    اشکال چیه؟لطفا!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت سروران گرامی
    سیستم من از یه ویروس یا هر چیزی که اسمشه رنج می بره که خیلی اعصاب خورد کنه
    آنتی ویروسم رو روز به روز آپ می کنم ولی حتی یه اسمی هم ازش نمی گه
    روی درایوها که کلیک میکنم 2 تا open داره با دابل کلیک هم تو یک پنجره جدید دراو رو باز می کنه
    گاهی اوقات هم به حالت explorer اونو باز می کنه
    خواهشاً زود راهنمایی کنید
    سلام

احتمال زیاد سیستم شما دچار ویروس autorun.inf شده .

توی صفحه اول همین تاپیک توضیحاتی در مورد ویروس اتوران دادم . می تونید با استفاده از اون روشها متوجه بشید که سیستم شما همچین ویروسی داره یا نه که با از بین بردن اون مشکل حل می شه .

این را هم انجام بدید
    ابتدا به منوی start رفته و گزینه run را بزنید و سپس عبارت regsvr32 /i shell32.dll را در ان کپی کنید و سپس کلید اینتر را بزنید .

بهتره از انتی ویروس نود 32 ورژن 3 استفاده کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

فقط باید فایلهای مخرب که توی درایوهاتون به صورت مخفی هستند را از بین ببرید که توی پست اول همین تاپیک توضیح داده ام .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من یه مشکل کوچیک دارم که امیدوارم یه جوانمردی یه جواب کوچولو بده و مشکلم حل بشه
    من دسکتاپم اتومات بالا نمی اومد و فولدر آپشنم حذف شده بود و فقط پوشه ی document بالا می اومد.
    طبق پست اول تاپیک remove restriction tool رو اجرا کردم .
    حالا دسکتاپ بالا میاد و فولدر آپشنم اومدن ولی یه مشکل جدید دارم اونم اینکه فایلای مخفیم رو نشون میده.
    اشکال چیه؟لطفا!
    سلام

این مشکل به خاطر استفاده از برنامه remove restriction tool استفاده کردید .

البته این مشکل نیست چون یکی از کارهای این برنامه از بین بردن ویروسی هست که فایلها را به صورت سوپر هایدن می کنه .

با استفاده از دستور attrib +R +A +S +H Drive:\\file path اونها را مخفی کنید .

به جای Drive:\\file path میتونید اسم درایو و اون فایل را بنویسید .

اگه نتونستید این کار را بکنید یه عکس از درایوهاتون بگیرید و بزارید اینجا تا یه فایل batch براتون درست کنم تا همه را براتون مخفی کنه .

موفق باشید .

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •